Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
dostluğunuz hayırlı ve daim olsun ..inşallah bizlerede bekleriz canlar..

Toplanıp geliyoruz, koşar adımlarla... Ne güzel olur değil mi Can...

Hep birlikte, harika bir muhabbete evsahipliği yapmak. İnşaallah diyelim.

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Birbirini tanımayan dünyanın dört bir yanından müslümanların bir amaç etrafında birleşmesi ve gün geliyor..."kardeş" gözüyle önce kalpler ısındırıldıktan sonra yüzyüze getiriliyor..şükürler olsun..
İnşaALLAH bu halka çoğalır,yoksa kıskanabilirim:)

Evet... Hiç hesapta olmayan; güzel bir dostluğun, kardeşliğin, arkadaşlığın buluşması, tanışması.

Dilerim, hepimiz birbirimizle tanışıp, dost oluruz.

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
cok sevindimmm
bi an bende heycanlandim
cankenari ablam sende buraya gel bizde bulusalim:D

Hişşşttt... Geliş - gidiş biletlerini ancak ben keserim.:) Adanalıyık, şalgam içer, bici yer, biletleri biz keserik...

Bensiz olmaz diğer buluşmalar...:)

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Anlatılmaz yaşanır bir duygu.. .) yaşadık hamdolsun.. ablam da en güzel şekilde ağırladı beni sağolsun.. böyle güzel bir yerin böyle güzel şeylere vesile olmasına hiç şaşırmaıyorum.. inşallah seven herkes buluşur.. .)

Mütevazi kuzum benim ya...

Tozlu topraklı alanda, bulabildiğim en temiz tek koltuk dediğimiz maddeye oturttum, PC'nin üzerine kapattığım kirli örtünün altına kafanı uzattırıp, kısacık yazıyı okuttum... Hala "En güzel şekilde ağırladı." diyor benim kuzum...

Sen harika bir şeysin ya... İyi ki seni tanışım.

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Adana'nın yolları taştan sen çıkardın beni beni baştan :p:p

çok güzel etmişsiniz buluşmuşsunuzda bi ricam olcak sizden.
resim çekildiyseniz inş çekilmissinizdir :D fotoları

http://www.yenidendogus.net/bayanlara-oezel-boeluem/40960-3-temmuza-dair-herthey-14.html#post371533

bu lınke atmanızı reca edicem.. burda bızım bulusmamızla ılgılı resımler ve bı kac uyenın resımlerı var. bayanlara aıt bölüm :D

Aman Adana'lı, canım Adana'lı...:)

Fotoğraf tabii ki aklımdaydı ve yanımda da şantiye makinası vardı ancak, poz verecek alanımız yoktu... Sen şimdi Cin Ali serisinden iki adet çizim bul, biz sömestre tatilinde, temiz alanda fotomuzu gönderene kadar idare ediver artık. Valla göndereceğiz o vakit, Adana'lı sözü...:)

zafer32

...kayıp gül...

Aldığı Beğeniler
1
ya ben anlamadım bu işi.. şimdi birbirini tanımayan iki kişi adanada buluşuyor...mantık açısından bakıyorum olumsuz cevap veriyor.... realist olmak gerekirse değişik diyorum ....

Üst Alt