Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Bir bölümü kaçırmışım anlaşılan .. !!

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Size komik bir şey söyleyeyim mi ..?
Belki saatlerce Lieclillah'ı Livechillah ( AltayMustafa ) zannettim ..
Ulen diyorum noluyoo !! Bizim Mustafa neden böyle şeyler yazıyor diye kuantumu keşfedecek kadar ciddi düşünüp durdum ..
Hay benim algıma .. :-O

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
ilk bakısta oyle gibi geliyor ama değil kırletmeye ve satasmaya calısıyor..Allah ıslah etsın..

Seda Gedik

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Size komik bir şey söyleyeyim mi ..?
Belki saatlerce Lieclillah'ı Livechillah ( AltayMustafa ) zannettim ..
Ulen diyorum noluyoo !! Bizim Mustafa neden böyle şeyler yazıyor diye kuantumu keşfedecek kadar ciddi düşünüp durdum ..
Hay benim algıma .. :-O
Abi bende öyle sandım ya :-O:-O

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray

Hüseyin kardeş .. Güneş gözlüğü takıp poz vermeye benzemez islami hakikatler ..
Olur mu Amasya'lı kardeşim ..

Şu İslami hakikatlerden birazda bize bahsedin nelermiş bunlar? Öğrenelim dimi. Bayağı bilgili görünüyorsunuz.

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Gece mece değil kardeşim şimdi yaz o mesajını .. Gece buralarda kimse olmuyor .. Okuyalım hep beraber merak etme biz okumadan silmezler ..

Seda Gedik

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
gitme efendim ...

sen gelme mevlana gel demis ama sen gelme :)

eğer bulundugumuz ortamda sizde bulunsaydınız nasıl oldugumuzu görürdünüz.. dısarıdan konusması kolay tabi.. bilmeden yorum yapmamak gerek vesselam..

Bende sana hizmetinde bol sans dilerim o zaman :)

Aynen böyle :) :)
Ortamı görmediğiniz için bütün bu tepkileriniz yada maksat ortamı kızıştırmak eğer ki nasıl bi ortam olduğunu görseydizin sizin burada ki konuşmalarınızdan bayan erkek ayırt etmeksizin girdiğiniz münakaşalardan çok çok daha mesafeli bir ortam olduğunu bilirdiniz . . Ayrıca eğer bizim orada toplanmamız yanlışsa sizin burada konuyu bu derece farklı yönlere çekip bay bayan ayırmadan münakaşakaya girmeniz daha da yanlış kimse kimsenin görüşüne karışamaz Gelmek istemedeniz ve gelmediniz biz gitmek istedik ve gittik bu kadar (: iyi ki de gelmediniz :) . .

Toplantıya gelmekten çekinen burada bu kadar münakaşaya girmektende çekinmeli !!!

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Anladım kardeşim .. Herkes de anlamıştır seni zannederim .. Konuyu daha fazla dallandırıp budaklandırmayalım o halde .. Zira şeytan'ın en sevdiği ses efekti " çatt " olandır ..
Selametle ..

Üst Alt