Selamın Aleyküm arkadaşlar..
Ben yıllardır birçok foruma katıldım.. yönetici olduğum oldu.. banlanan olduğum oldu.. Aslında banlandığım her ortama girme imkanına sahibim ama birçoğunda isteyerek banlattım kendimi
Hangi foruma gittiysem yöneticilerde acaip bir hava.. acaip bir ukalalık.. acaip bir “bura benim burada benim borum öter” iması gördüm.. Bazı forumlarda öyle durumlara rastladımki bir arkadaş sırf benimle çok iyi geçiniyor diye yönetici tarafından banlandı
(tabi hepsine gerekli cevaplar verildi ve artık forumculuğu bıraktım.. ve kendim bir forum sayfası açtım.. Ama benim forumuma belli bir misyondaki insanlar üye olabiliyordu.. sadece çocukluk arkadaşlarım ve okul arkadaşlarım üye olabiliyordu…Kendi forumumda banlanma ihtimalim yoktu.. ama alışmışım bikere banlanmadan duramam
.. kendi siteme bir yönetici ayarlayıp kendi sitemdende kendimi banlattım
Uzunca bir süre forum kullanmayı bıraktım. Sonra bir ara buraya denkgeldim.. Buraya gelince;
Buraya geldim herkes Allah diyor peygamber diyor.. iyi valla dedim.. bura belki farklıdır dedim.. hele biraz kalalım dedim
şu ana kadar herhangi bir saçmalığa rastlamadım…
Ve bunun için TÜM ÜYE VE YÖNETİCİLERE TEŞEKÜR EDİYORUM
Dipnot: banlayacağınız zaman haber verin
Ben yıllardır birçok foruma katıldım.. yönetici olduğum oldu.. banlanan olduğum oldu.. Aslında banlandığım her ortama girme imkanına sahibim ama birçoğunda isteyerek banlattım kendimi
Hangi foruma gittiysem yöneticilerde acaip bir hava.. acaip bir ukalalık.. acaip bir “bura benim burada benim borum öter” iması gördüm.. Bazı forumlarda öyle durumlara rastladımki bir arkadaş sırf benimle çok iyi geçiniyor diye yönetici tarafından banlandı
Buraya geldim herkes Allah diyor peygamber diyor.. iyi valla dedim.. bura belki farklıdır dedim.. hele biraz kalalım dedim
Ve bunun için TÜM ÜYE VE YÖNETİCİLERE TEŞEKÜR EDİYORUM
Dipnot: banlayacağınız zaman haber verin

tamam tamam sustum
.gif)
ayak: