Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Selamın Aleyküm arkadaşlar..

Ben yıllardır birçok foruma katıldım.. yönetici olduğum oldu.. banlanan olduğum oldu.. Aslında banlandığım her ortama girme imkanına sahibim ama birçoğunda isteyerek banlattım kendimi:)

Hangi foruma gittiysem yöneticilerde acaip bir hava.. acaip bir ukalalık.. acaip bir “bura benim burada benim borum öter” iması gördüm.. Bazı forumlarda öyle durumlara rastladımki bir arkadaş sırf benimle çok iyi geçiniyor diye yönetici tarafından banlandı:) (tabi hepsine gerekli cevaplar verildi ve artık forumculuğu bıraktım.. ve kendim bir forum sayfası açtım.. Ama benim forumuma belli bir misyondaki insanlar üye olabiliyordu.. sadece çocukluk arkadaşlarım ve okul arkadaşlarım üye olabiliyordu…Kendi forumumda banlanma ihtimalim yoktu.. ama alışmışım bikere banlanmadan duramam:).. kendi siteme bir yönetici ayarlayıp kendi sitemdende kendimi banlattım:) Uzunca bir süre forum kullanmayı bıraktım. Sonra bir ara buraya denkgeldim.. Buraya gelince;

Buraya geldim herkes Allah diyor peygamber diyor.. iyi valla dedim.. bura belki farklıdır dedim.. hele biraz kalalım dedim:) şu ana kadar herhangi bir saçmalığa rastlamadım…

Ve bunun için TÜM ÜYE VE YÖNETİCİLERE TEŞEKÜR EDİYORUM

Dipnot: banlayacağınız zaman haber verin:)

kızılmavi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Beşiktaş
bende bir şiiri ararken rastlamıştım ansızın çıkmıştı karşıma bu site.. bi takıldım ogün bugündür çıkamadım :)

kızılmavi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Beşiktaş
çıkmak mı turuncu üye olmadan seni sollamadan asla :hihi:

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
:) işi inada bindirirsen sen turuncu olmadan ben fizana uçarım:)

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
demekki yenidendoğuş herkesın aılesı oluverıyor.gıren kolay kolay cıkamıyor..bızde bır arama yaparken bulduk burayı ınsallah..ama ne kadar sukretsek azdır bulduğumuz ıcın bızlerde cok sevıyoruz...adminlerimize cok teşekkür ediyoruz...
tesekkur10008.jpg

sende uslu dur duru :angry::pyaramazlık yapma :-;:Dayak:

:gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul:

Üst Alt