Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
kaç yirmilik var yaşında:) iki yirmilik bir onlukmu:)

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
ve aLeyküm seLam karde$im...

tekrardan ho$geLdiniz.. bayagi isinmissiniz forumumuza..
üyeLerimizin forumumuzu begenmeLeri bizi memnun ediyor..
burasi hepimizin..

(DIPNOT: eger banLanmak istediginiz bi zaman oLur ise cekinmeden bu isteginizi beyan edebiLirsiniz, derhaL banLama i$Lemine geci$ yapabiLiriz =) )

iyi forumLar...

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer

:))) okadar çok bamlanmasaydın.. yenidendoğusa gelemeyecektin.. Hoş gelmişsin.. her yeni gelen kişiye bir kardeşimiz daha oldu diyoruz.. selam muhabbetle kalın

ben menzille ilgili bişeye bakarken semerkand abinin bi yazısına takıldım okudum çok hoşuma gitti
bi kaç gün takip edip sonra üye oldum
semerkand abi vesile oldu saolsun böyle güzl bi yeri keşfetmeme
ailem gibisiniz..

Teşşekür ederim Ellvan kardeşim.. Allah razı olsun

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
ve aLeyküm seLam karde$im...

tekrardan ho$geLdiniz.. bayagi isinmissiniz forumumuza..
üyeLerimizin forumumuzu begenmeLeri bizi memnun ediyor..
burasi hepimizin..

(DIPNOT: eger banLanmak istediginiz bi zaman oLur ise cekinmeden bu isteginizi beyan edebiLirsiniz, derhaL banLama i$Lemine geci$ yapabiLiriz =) )

iyi forumLar...

aslında banlanma sebeplerim hep aynı şeyler:) ister inanın ister inanmayın ama girdiğim çoğu sitede site görevlilerine iyi davranmadığım için banlandım (anladınız siz) :dondurma:

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer

:))) okadar çok bamlanmasaydın.. yenidendoğusa gelemeyecektin.. Hoş gelmişsin.. her yeni gelen kişiye bir kardeşimiz daha oldu diyoruz.. selam muhabbetle kalın

evet semerkand olaya hiç bu yönden bakmamıştım haklısın.. ama yok abi ya benim sağım solum belli olmazki.. banlanmadığım yerlerdede bilerek banlattım kendimi:)

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
durabey evet burası gerçekten aile gibi ben eskiyim aslında burda eski nikimle giremedim bir ara şifreyimi unutum ne ama gerçekten kopamıyo insan eminim sende öle olursun

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
aklıma bi şarkıyı getirdin:) kopamam ayrulamam başkasina bakamam diye bi laz türküsü vardı..

hüzün yağmuru1

Gavsım seni çok Özledim♥♥

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
Hyırlı ve daim olsun inşaAllah

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
hadi hüzün yağmuru gaz ver biraz bak 15 mesajın var.. şunun şurasında 300 e ne kalmış:)

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
aslında banlanma sebeplerim hep aynı şeyler:) ister inanın ister inanmayın ama girdiğim çoğu sitede site görevlilerine iyi davranmadığım için banlandım (anladınız siz) :dondurma:

ufak bir tehditmi sezdim $imdi ben =) EstagfiruLLah karde$im, damarimiza basiLmadigi müddetce uysaL AdminLerizdir... gereken yerde müdahaLe etmesinide biLiriz (anLadiniz siz) :)

Üst Alt