- Aldığı Beğeniler
- 9,655
- Takım
- Galatasaray
Selamün aleyküm kardesler
Uhibbu mektup yazmis ama orda biz yokuz bende
2009 ’un Son günlerinde gelecek Yenidendoguslulara eskimeyen ve yeni üyelerimizden bisey kalsin istedim…
Uhibbu mektup yazmis ama orda biz yokuz bende
2009 ’un Son günlerinde gelecek Yenidendoguslulara eskimeyen ve yeni üyelerimizden bisey kalsin istedim…
28.12.2020
Selamün aleyküm Yenidendogus Ailesi ,
Yillar sonra bu mektubu yazma sebebim aradan gecen yillardan sonra birbirmizden haberdar olmamizdir.
CIHAN abimiz bakmis misirdan foruma girme zor oluyor kalkimis vatana dönüp Konyaya yerlesmis. Onurla beraber calisiyorlarmis. ONUR isleri bayagi büyütmüs il sorumlusu olmus dedikodulara göre yakinda Avea hissedari olacakmis . Simdi daha cok stresli sabir anlayisda bi yere kadar dimi gecen CIHANla yemege giderken sirayi bozan birine kizmis bozuyor diye laptopu kafaya firtlatmis adamin kafasinda 12 dikis hemde laptop 12 parca
Adam tutturmus davaci olacagim diye Cihan kardesimiz demis müdür admin stres mtres ama adam inat illa dava edicem. Sonra Cihan abimiz nasi ikna etmis begenirsiniz „ Bak abi biz yenidendogusun adminleriyiz foruma gel snei mod yapcaz“ . Adamda kabul etmis hatta gecen Foruma üye olmus kafasina aldigi darbeninde etkisiyle
„mod geldi ulen yer verin hepinizi kitlerim banlarim“ diye konu acmis :hahaha:
HAFIZ abi de gecen fener macindan sonra rüyasinda ak sakalli dede görmüs ve ve dogru yolu bulmus O artik bi cimbomlu:gs:
gec oldu ama iyi oldu 
Gecen Cuma cikisi sen kalk HAZANla HEPIMIZ YENIDENDOGUSLUYUZ HEPIMIZ CIMBOMLUYUZ diye pankart ac taksimde yürü :hahaha:Allahtan SEMERKAND abi ve SOFI kardesimiz cumadan cikmis ise giderlerken durumu görüp hemen müdahale etmisler.. Habercilerde dakkasinda ordalar tabi „eylemin amaci ne neler söyleceksiniz „ diyince „YENIDENDOGUSA SELAMLAR“diyip apar topra kayiplara karismislar
SOFI kardesimizle SEMERKAND abi dergi kurmuslar güzel güzel calisiyorlar Masaalah.Ikiside forumumuzdalar hala Allah daim etsin .
Ama ufak bi farkla SEMERKAND abi artik bayanlarin lehinde yorum yapiyor
aleyhindeki konulara gülmüyor bile. Sebebide duyudugma göre yenge hanimmis artik kimden duyduysa (benle hic alakasi yok
)foruma girip yorumlari okumus ve alidigi kararda buymus :hehehe:
GECELER abla artik foruma eskisi kadar giremiyormus ama akli hep bizdeymis haberleride ILMINUR apladan aliyormus . Hatta ILMINUR apla mevcut konulari belirliyormus sonrada GECELER aplaya cagri atiyormus ki gelsin konulari kitlesin diye :hahaha: ee hasretlik zor :agla:
ILMINUR abla artik admin olmus gün 24 saat ILMINUR apla 25 saat forumda :hahaha:
Eskiden cocuklara kizdiginda „susun oyununuzu kitlerim haa „diye tehtid ediyormus simdi ise kesin cözüm „Banlarim haaa“
SEVVAL de bu el isi olayini bayagi büyüttü kendine dükkan acti ve forumdaki bi cok kizimiza cehizlerinde yardimci oldu benim cehizlerede sagolsun hersey ragmen illede forum diyenlerden..
KATREM de malumuz mezun oldu . Diplamasinida kim verdi tahmin edinn?? Evettt ISKender Pala
gerci banada teklif geldide kabul etmedim sonucta adam Edimin Üstadi
O simdi mükemmel bi örtmen, bide siir kitabi cikardiki sormayin tabii ilk imzali kitap bende 
Gecen okuluna gittim sinav yapiyordu canim benim sen cocuklara sinav kagitlarini dagit sonra git foruma gir . Ee bizim üyelere forum diyince akan sular duruyor :hehehe: ama masaallah kimse kopya cekmiyor sadece yardimlasma
Hele ILMINUR aplanin oglan cok yardim sever mübarek hemde biraz kabadayi
Gecen sen SEMERKAND abini kizina biri carpti diye „o benim dayimin kizi sayilir aklini alirim senin „ diye cocugun agzini burnu kir :crazy::crazy: KATREM
disiplinden zor kurtarmis
HAZAN da müdür oldu eski müdür birden istifa etmis ortadan kayolmus nedensee
koltukda HAZAN’a kalmis. Su eylem olayinda sonra telefonlastik cok dertli garibim. Dün gazeticiler gelmis röportaj icin ama HAZAN ne dedi begenirsiniz „benimde ne doktorlar ne mühandisler röportaj yapmak istedi de ben kabul etmedim sizin gibi gazeticleremi kaldim „ de kov onlari :hehehe:
Spordada 10 numara kardesimiz engel tanimiyor gecen aylarda atciliga merak salmis ama ayagini kirinca birakmis. Simdi yeni yeni basiyormus. Ama artik akillanmis ve karar almis tehlikleli sporlar yapmayacakmis simdi yapmayi düsündügü spor da YAMAC PARASÜTÜymüs :hehehe:
UHIBBU muzda evlendi Allah mutlu etsin ama ailecek forumdalar gecen ufaklik junior Uhibbu diye yenidendogusa üye olmus cimcime

ayni annesi
NURumuz forumumuzun gülen güzü hala forumda bende duymus olmayin ama musige merak sarmis
seranat meranat diyodu ama 
NURNESLIde de hala forumda CO Admin olmus
MEHMET ALI kardesimizlede ayran ictik ayri düstük . DAha dogrusu biz ayran ictik o herseyi silip süpürünce yerinde kalkamaz hale gelmis
simdide sadce SÜMEYYA kardesimiz gözetiminde. Duyduguma görede arada SÜMEYYA yi atlatip geceleri girip biseyler yiyormus ve sonuc olarak MEHMETALI kardesimiz 110 kilo olmus 
ELIFG de evlenmis evinin kadini cocuklarinin anasi olmus forumlari birakmis .
NURICAN da askere gitmis orda kalmis haber yok arada sesizce girip cikarmis
BAYRAM abini tekinik yardimlariyla HAKAN55 abide radyo kurmus NECMEDDIN abiyle sohbet yapiyorlar ACIZANe de onlara katilmis. SEMERKANd abi sohbet yolluyormus onlara onlarda dergini reklamini yapiyorlarmis
CILEKTINA ve LALÜ EKBER kardeslerimizde forumun vazgecilmezlerinden oldu.
UHUDA SEVDALI , KERBALA, MENZIL GÜLÜ kardeslerimzide sagolsunlar bir selami eksik etmiyorlar arada sirada ugruyorlar…
Mektubuma son verirken büyklerin ellerinden kücüklerim gözlerinde öperim
sürci lisan ettiysem affola ..
SEVGILER
SAYGILAR
SELAMLAR
MUHABBET VE DUA ILE
:gul::gul::gul:
Yillar sonra bu mektubu yazma sebebim aradan gecen yillardan sonra birbirmizden haberdar olmamizdir.
CIHAN abimiz bakmis misirdan foruma girme zor oluyor kalkimis vatana dönüp Konyaya yerlesmis. Onurla beraber calisiyorlarmis. ONUR isleri bayagi büyütmüs il sorumlusu olmus dedikodulara göre yakinda Avea hissedari olacakmis . Simdi daha cok stresli sabir anlayisda bi yere kadar dimi gecen CIHANla yemege giderken sirayi bozan birine kizmis bozuyor diye laptopu kafaya firtlatmis adamin kafasinda 12 dikis hemde laptop 12 parca

Adam tutturmus davaci olacagim diye Cihan kardesimiz demis müdür admin stres mtres ama adam inat illa dava edicem. Sonra Cihan abimiz nasi ikna etmis begenirsiniz „ Bak abi biz yenidendogusun adminleriyiz foruma gel snei mod yapcaz“ . Adamda kabul etmis hatta gecen Foruma üye olmus kafasina aldigi darbeninde etkisiyle
„mod geldi ulen yer verin hepinizi kitlerim banlarim“ diye konu acmis :hahaha:
HAFIZ abi de gecen fener macindan sonra rüyasinda ak sakalli dede görmüs ve ve dogru yolu bulmus O artik bi cimbomlu:gs:

gec oldu ama iyi oldu Gecen Cuma cikisi sen kalk HAZANla HEPIMIZ YENIDENDOGUSLUYUZ HEPIMIZ CIMBOMLUYUZ diye pankart ac taksimde yürü :hahaha:Allahtan SEMERKAND abi ve SOFI kardesimiz cumadan cikmis ise giderlerken durumu görüp hemen müdahale etmisler.. Habercilerde dakkasinda ordalar tabi „eylemin amaci ne neler söyleceksiniz „ diyince „YENIDENDOGUSA SELAMLAR“diyip apar topra kayiplara karismislar

SOFI kardesimizle SEMERKAND abi dergi kurmuslar güzel güzel calisiyorlar Masaalah.Ikiside forumumuzdalar hala Allah daim etsin .
Ama ufak bi farkla SEMERKAND abi artik bayanlarin lehinde yorum yapiyor
)foruma girip yorumlari okumus ve alidigi kararda buymus :hehehe:GECELER abla artik foruma eskisi kadar giremiyormus ama akli hep bizdeymis haberleride ILMINUR apladan aliyormus . Hatta ILMINUR apla mevcut konulari belirliyormus sonrada GECELER aplaya cagri atiyormus ki gelsin konulari kitlesin diye :hahaha: ee hasretlik zor :agla:
ILMINUR abla artik admin olmus gün 24 saat ILMINUR apla 25 saat forumda :hahaha:
Eskiden cocuklara kizdiginda „susun oyununuzu kitlerim haa „diye tehtid ediyormus simdi ise kesin cözüm „Banlarim haaa“
SEVVAL de bu el isi olayini bayagi büyüttü kendine dükkan acti ve forumdaki bi cok kizimiza cehizlerinde yardimci oldu benim cehizlerede sagolsun hersey ragmen illede forum diyenlerden..
KATREM de malumuz mezun oldu . Diplamasinida kim verdi tahmin edinn?? Evettt ISKender Pala

Gecen okuluna gittim sinav yapiyordu canim benim sen cocuklara sinav kagitlarini dagit sonra git foruma gir . Ee bizim üyelere forum diyince akan sular duruyor :hehehe: ama masaallah kimse kopya cekmiyor sadece yardimlasma
Hele ILMINUR aplanin oglan cok yardim sever mübarek hemde biraz kabadayi
Gecen sen SEMERKAND abini kizina biri carpti diye „o benim dayimin kizi sayilir aklini alirim senin „ diye cocugun agzini burnu kir :crazy::crazy: KATREM disiplinden zor kurtarmis
HAZAN da müdür oldu eski müdür birden istifa etmis ortadan kayolmus nedensee
koltukda HAZAN’a kalmis. Su eylem olayinda sonra telefonlastik cok dertli garibim. Dün gazeticiler gelmis röportaj icin ama HAZAN ne dedi begenirsiniz „benimde ne doktorlar ne mühandisler röportaj yapmak istedi de ben kabul etmedim sizin gibi gazeticleremi kaldim „ de kov onlari :hehehe:Spordada 10 numara kardesimiz engel tanimiyor gecen aylarda atciliga merak salmis ama ayagini kirinca birakmis. Simdi yeni yeni basiyormus. Ama artik akillanmis ve karar almis tehlikleli sporlar yapmayacakmis simdi yapmayi düsündügü spor da YAMAC PARASÜTÜymüs :hehehe:
UHIBBU muzda evlendi Allah mutlu etsin ama ailecek forumdalar gecen ufaklik junior Uhibbu diye yenidendogusa üye olmus cimcime
NURumuz forumumuzun gülen güzü hala forumda bende duymus olmayin ama musige merak sarmis
seranat meranat diyodu ama NURNESLIde de hala forumda CO Admin olmus

MEHMET ALI kardesimizlede ayran ictik ayri düstük . DAha dogrusu biz ayran ictik o herseyi silip süpürünce yerinde kalkamaz hale gelmis

ELIFG de evlenmis evinin kadini cocuklarinin anasi olmus forumlari birakmis .
NURICAN da askere gitmis orda kalmis haber yok arada sesizce girip cikarmis
BAYRAM abini tekinik yardimlariyla HAKAN55 abide radyo kurmus NECMEDDIN abiyle sohbet yapiyorlar ACIZANe de onlara katilmis. SEMERKANd abi sohbet yolluyormus onlara onlarda dergini reklamini yapiyorlarmis
CILEKTINA ve LALÜ EKBER kardeslerimizde forumun vazgecilmezlerinden oldu.
UHUDA SEVDALI , KERBALA, MENZIL GÜLÜ kardeslerimzide sagolsunlar bir selami eksik etmiyorlar arada sirada ugruyorlar…
Mektubuma son verirken büyklerin ellerinden kücüklerim gözlerinde öperim

sürci lisan ettiysem affola ..SEVGILER
SAYGILAR
SELAMLAR
MUHABBET VE DUA ILE
:gul::gul::gul:
KARDESINIZ YENIDENDOGUSLU DILSITAN

:gul: