Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
insallah canim
belki yakinda nisana yada dügünede gidebiliriz :D
sofi abimiz e bagli :hihi:

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Şİmdik aklıma geldi...Ben 2o5oye mektup yazmıştım...seninki
2o2o ...yani bu konu eski güncellemişsin...HAngi sitede yaşıyon sen :D

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
canim sen ikinci mektubu bakalim kim yazacak yazmissin
yani ikinci bi mektup beklemissin
kimsede yazmamis

bende cok uzaga gitmek istemedim 2020 yaptim:)

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
ana göre ileri
sana göre geri :hihi:

elifg

eyvallah

Aldığı Beğeniler
230
Takım
Fenerbahçe
ELIFG de evlenmis evinin kadini cocuklarinin anasi olmus forumlari birakmis .

ne desemkine:p
evlensek de çoluk çocuğa karışsak da sitemi bırakırmıyım hiç. çocukları uyutur yine gelirim siteye:pçocuklar benim yüzümden uykucu olur çıkarlarmış:p:hihi:
teşekkürler canım:) kendinden bahsetmemişsin;)

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
bizim yigencikler uyku tulumumu olcak yani :hihi:

sen bosver kendimi :)
onuda baska biri yazsin beni taniyan :evet:

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe

KATREM
de malumuz mezun oldu . Diplamasinida kim verdi tahmin edinn?? Evettt ISKender Pala ;) gerci banada teklif geldide kabul etmedim sonucta adam Edimin Üstadi ;) O simdi mükemmel bi örtmen, bide siir kitabi cikardiki sormayin tabii ilk imzali kitap bende :dil:
Gecen okuluna gittim sinav yapiyordu canim benim sen cocuklara sinav kagitlarini dagit sonra git foruma gir . Ee bizim üyelere forum diyince akan sular duruyor :hehehe: ama masaallah kimse kopya cekmiyor sadece yardimlasma :D Hele ILMINUR aplanin oglan cok yardim sever mübarek hemde biraz kabadayi :D Gecen sen SEMERKAND abini kizina biri carpti diye „o benim dayimin kizi sayilir aklini alirim senin „ diye cocugun agzini burnu kir :crazy::crazy: KATREM
disiplinden zor kurtarmis

[/RIGHT]
[/CENTER]

Allah seni ne etmeye cırcır böceği etmeye :p nerdende geldi aklına hayalmakinesi seni 2020 de Allah ömür verir ise bırak okulu anneanne olurum hacım ya :Dance: ayrıca şiir kitabı konusu içine mi doğdu senin çaktırmadan kitabı beleşe getireceksin haa seni gidi seni :p bakıyorum beni forumun juniorlarının hocası yapmışın benden söylemesi konularımı kilitleyen modların uşakları doğru disipline :hihi: İlminur abla çok konularımı kilitledi sanmam ki uşağını kurtarayım intikammmm :kahkaha:

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
İlminur abla çok konularımı kilitledi sanmam ki uşağını kurtarayım intikammmm :kahkaha:

Yapma ablası ya büyüklerin cezasını neden çocuklar çeksinki ama sen kıyamazsın kurtarırsın yaparsın artık bir büyüklük :) ...

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
UHUDA SEVDALI , KERBALA, MENZIL GÜLÜ kardeslerimzide sagolsunlar bir selami eksik etmiyorlar arada sirada ugruyorlar…

Ne diyim bacisi....:hihi:
Allah cc razi olsun firsat ve zaman oldukca gelmeye calisiyorum insaALLAH....:gulver:
Yaradana emanet ol ins...:)dua ve muhabbetle

Üst Alt