Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne desemkine
evlensek de çoluk çocuğa karışsak da sitemi bırakırmıyım hiç. çocukları uyutur yine gelirim siteyeçocuklar benim yüzümden uykucu olur çıkarlarmış
teşekkürler canım kendinden bahsetmemişsin
KATREM de malumuz mezun oldu . Diplamasinida kim verdi tahmin edinn?? Evettt ISKender Pala gerci banada teklif geldide kabul etmedim sonucta adam Edimin Üstadi O simdi mükemmel bi örtmen, bide siir kitabi cikardiki sormayin tabii ilk imzali kitap bende
Gecen okuluna gittim sinav yapiyordu canim benim sen cocuklara sinav kagitlarini dagit sonra git foruma gir . Ee bizim üyelere forum diyince akan sular duruyor :hehehe: ama masaallah kimse kopya cekmiyor sadece yardimlasma Hele ILMINUR aplanin oglan cok yardim sever mübarek hemde biraz kabadayi Gecen sen SEMERKAND abini kizina biri carpti diye „o benim dayimin kizi sayilir aklini alirim senin „ diye cocugun agzini burnu kir :crazy::crazy: KATREM disiplinden zor kurtarmis
Allah seni ne etmeye cırcır böceği etmeye nerdende geldi aklına hayalmakinesi seni 2020 de Allah ömür verir ise bırak okulu anneanne olurum hacım ya ance: ayrıca şiir kitabı konusu içine mi doğdu senin çaktırmadan kitabı beleşe getireceksin haa seni gidi seni bakıyorum beni forumun juniorlarının hocası yapmışın benden söylemesi konularımı kilitleyen modların uşakları doğru disipline İlminur abla çok konularımı kilitledi sanmam ki uşağını kurtarayım intikammmm :kahkaha: