"İğne deliğinden geçiriyorum sevdayı. Sen oluyor nakışımın adı." KAhraman Ta(e)zeoğlu
ArorA Attractive-Heart Üyelik Tarihi 14 Şub 2011 Mesajlar 2,001 Aldığı Beğeniler 3,056 Konum Ankara-DanÖteKöyYok! 24 Mar 2011 #341 "İğne deliğinden geçiriyorum sevdayı. Sen oluyor nakışımın adı." KAhraman Ta(e)zeoğlu
(MaveRa) Mavera Üyelik Tarihi 27 Şub 2010 Mesajlar 2,351 Aldığı Beğeniler 4,060 Konum -/- 24 Mar 2011 #342 Susmak verilmesi gereken en zor cevaptır. Konuşmaksa kolay olandır. Ben sustum, şimdi isteyen konuşsun . [C. Palahniuk]
Susmak verilmesi gereken en zor cevaptır. Konuşmaksa kolay olandır. Ben sustum, şimdi isteyen konuşsun . [C. Palahniuk]
(Kun Fe Yekun) Liva-ül Hamd Üyelik Tarihi 30 Eyl 2010 Mesajlar 1,233 Aldığı Beğeniler 22 Konum İstanbul-Malatya 26 Mar 2011 #343 - Bir sözlüğe ihtiyacım var. - Kaç kelimelik olsun? - Tek. - Tek kelimelik bir sözlük mü Dediniz! - Evet içinde yalnız "dua" kelimesi olsun.
- Bir sözlüğe ihtiyacım var. - Kaç kelimelik olsun? - Tek. - Tek kelimelik bir sözlük mü Dediniz! - Evet içinde yalnız "dua" kelimesi olsun.
loreS "ALLAH dE KaLBiM" Üyelik Tarihi 18 Ağu 2010 Mesajlar 4,445 Aldığı Beğeniler 51 Konum 09 Takım Galatasaray 26 Mar 2011 #344 Rahmetinden Bir Yudum Yüreğime Düşür Ya Rab..>>
ArorA Attractive-Heart Üyelik Tarihi 14 Şub 2011 Mesajlar 2,001 Aldığı Beğeniler 3,056 Konum Ankara-DanÖteKöyYok! 27 Mar 2011 #345 GurbetTürküsü ahşu Eller Ben bir gurbet türküsünde Akşamın mavi örtüsünde Öyle durdum bekliyordum Geçmeyenler köprüsünde Bağlandım kör düğüm oldum Yolların şaç örgüsünde Ah şu eller eller eller Gurbet eller yetti gayrı Birbirini çok sevenler Böyle durmaz ayrı ayrı Sen bir yerde ben bir yerde Ayrı düştük aynı yerde Senden önce bilmiyordum Şimdi düştüm ben bu derde Gurbet olmuş sıla olmuş Ayrılık var varya serde Ah şu eller eller eller Gurbet eller yetti gayrı Birbirini çok sevenler Böyle durmaz ayrı ayrı http://www.youtube.com/watch?v=nO_CejvHDc8&feature=fvwrel
GurbetTürküsü ahşu Eller Ben bir gurbet türküsünde Akşamın mavi örtüsünde Öyle durdum bekliyordum Geçmeyenler köprüsünde Bağlandım kör düğüm oldum Yolların şaç örgüsünde Ah şu eller eller eller Gurbet eller yetti gayrı Birbirini çok sevenler Böyle durmaz ayrı ayrı Sen bir yerde ben bir yerde Ayrı düştük aynı yerde Senden önce bilmiyordum Şimdi düştüm ben bu derde Gurbet olmuş sıla olmuş Ayrılık var varya serde Ah şu eller eller eller Gurbet eller yetti gayrı Birbirini çok sevenler Böyle durmaz ayrı ayrı http://www.youtube.com/watch?v=nO_CejvHDc8&feature=fvwrel
loreS "ALLAH dE KaLBiM" Üyelik Tarihi 18 Ağu 2010 Mesajlar 4,445 Aldığı Beğeniler 51 Konum 09 Takım Galatasaray 27 Mar 2011 #346 “Gel ey Leyla, gel ey candan yakın canan uzaklaşma, Senin derdinle canlardan geçen Mecnun’la uğraşma”
“Gel ey Leyla, gel ey candan yakın canan uzaklaşma, Senin derdinle canlardan geçen Mecnun’la uğraşma”
(Kun Fe Yekun) Liva-ül Hamd Üyelik Tarihi 30 Eyl 2010 Mesajlar 1,233 Aldığı Beğeniler 22 Konum İstanbul-Malatya 28 Mar 2011 #347 Sorabilirsem birgün "aşkı" iki gözüm, Cevabın Efendim gibi olsun "kördüğüm".
(MaveRa) Mavera Üyelik Tarihi 27 Şub 2010 Mesajlar 2,351 Aldığı Beğeniler 4,060 Konum -/- 28 Mar 2011 #348 Hani durgun bir göle Taş atarsın.. dalgalar halka halka büyür ya.. İşte Tamda Öyle Sevmiştim seni.. Sevmiştim.. Seviyordum.. Seviyorum
Hani durgun bir göle Taş atarsın.. dalgalar halka halka büyür ya.. İşte Tamda Öyle Sevmiştim seni.. Sevmiştim.. Seviyordum.. Seviyorum
loreS "ALLAH dE KaLBiM" Üyelik Tarihi 18 Ağu 2010 Mesajlar 4,445 Aldığı Beğeniler 51 Konum 09 Takım Galatasaray 28 Mar 2011 #349 cananı benim sevdiğimi can bilir ancak gönlüm dileğin dünyada canan bilir ancak
(Kun Fe Yekun) Liva-ül Hamd Üyelik Tarihi 30 Eyl 2010 Mesajlar 1,233 Aldığı Beğeniler 22 Konum İstanbul-Malatya 30 Mar 2011 #350 Bilirim geçmektir sevgi Ölümün en yumuşak en ayarlı yerinden.. Çünkü çocuklar geçer Ölümün en yumuşak en ayarlı yerinden.. Sezai Karakoç-Sevgi
Bilirim geçmektir sevgi Ölümün en yumuşak en ayarlı yerinden.. Çünkü çocuklar geçer Ölümün en yumuşak en ayarlı yerinden.. Sezai Karakoç-Sevgi