Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
" type="audio/mpeg">

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
inan hekimoğlu kardeşim kazakistandaki halim geldi aklıma her çıkışımda düşerdim ama çok şükür bir yerlerimi kırmadan bitti

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Ayyy canim ablam ne zor, ben bir seferin de cok kötü dümüstüm kolum incinmisti...Rabbim cümlemizi korusun...Cok tesekkürler abi paylasimin icin...

benefşe

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
BUNLARDAN BİRİ BENİM!!!DÜŞE DÜŞE Bİ HAL OLDUM!! :D

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
mevzu mademki kar ve düşmek bende size bir anımı anlatayım malum izmirde kar olayı yok olmayıncada karda yürümeye alışkın deyiliz ..

bundan 4- 5 sene evvel orta asyanın kırgızıtan devletinin başkenti bişke ğe eşimin görevi dolayısıyla gittik oralarıda bilirsiniz karlı yani doğu karı hiç bitmez ekimde başlar nisan ayına kadar sürekli kar yağar...
.
eeeeeeeee kar olurda düşmek olmazmı heleki benim gibi birisine kızlarımla MANAS ünüversitesinin orda yürüyerek evimize geliyoruz ,orada bir yere bir türk marketi açılacakmış YİMPAŞ, inşaatı devam ediyor benim büyük kIzım sağolsun bana orayı anlatıyor ama o anda anneme gösterirsem annemde oraya bakarsa düşer diye geçirmiş aklından evet düşünülen oldu VE ben başımı kaldırmamla birlikte patadana düştüm .... :D :D :D

işin komik yanıda yereden bir türlü kalkamıyorum kalkmak istedikçe yer buz ben tekrra kayıp yere düşüyorum aman ogün ne güldük .. :D :D :Dşimdi zaman zaman hatırladığmızda kızlarım benim taklidimi yaparak anlatırlar o günümüz ve bu anı heralde hiç unutulmuyacak

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
ben fazla dusmedim karda ..
ben kar'i sinopta 11 yasima kadar gordum sadece..

1 metre kar olurdu koyumuzde ama gariptir..
asiri buzlanma olmuyordu o yuzden ..

kaymak istedigimizde karin uzerinde iz yapar sertlestirip oyle kayardik :D

ama dusenler felaket dusmus ALLAH gostermesin
insanin biyerleride kirilabilir

bu gunde gunesli bir hava var kahirede tam denizlik gezmelikD:D

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Ben kıs mevsiminde ayın 25 günü karda 5 günü normal karsız yerdeyim. iki sefer düstüm karda Hakarinin yüksek ova ilcesindeydim o gün acayip bir kar vardı o gün orda ilk dfa öyle kar görmüştüm arabamızın boyu kadar kar var idi bizde arabamızı otoparka koyduk daha sonra yaya otelimize dogru gidiyoduk ben ile dayım oglu beraberdik kendisi bana söylüyordu aman kendine dikat et düşersin bende yok diyiyiyordum ona düşmem ama iki yüz metre ilerledikten sonra benim ayaklarımla kafam yer degiştirdi ayagı kalkmak istiyordum ne kadar kendimi toparlamaya calıs sam tekrar aynı sekile dönüyordum ve sonra onun yardımı ile zar zor ayagaı kalka bildik ve ben o günü hiç bir zaman unutamadım...

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı fzehra
mevzu mademki kar ve düşmek bende size bir anımı anlatayım malum izmirde kar olayı yok olmayıncada karda yürümeye alışkın deyiliz ..

bundan 4- 5 sene evvel orta asyanın kırgızıtan devletinin başkenti bişke ğe eşimin görevi dolayısıyla gittik oralarıda bilirsiniz karlı yani doğu karı hiç bitmez ekimde başlar nisan ayına kadar sürekli kar yağar...
.
eeeeeeeee kar olurda düşmek olmazmı heleki benim gibi birisine kızlarımla MANAS ünüversitesinin orda yürüyerek evimize geliyoruz ,orada bir yere bir türk marketi açılacakmış YİMPAŞ, inşaatı devam ediyor benim büyük kIzım sağolsun bana orayı anlatıyor ama o anda anneme gösterirsem annemde oraya bakarsa düşer diye geçirmiş aklından evet düşünülen oldu VE ben başımı kaldırmamla birlikte patadana düştüm .... :D :D :D

işin komik yanıda yereden bir türlü kalkamıyorum kalkmak istedikçe yer buz ben tekrra kayıp yere düşüyorum aman ogün ne güldük .. :D :D :Dşimdi zaman zaman hatırladığmızda kızlarım benim taklidimi yaparak anlatırlar o günümüz ve bu anı heralde hiç unutulmuyacak

Ayy annecimmm..

Evet o gün çok komik düşmüştün :bayrak:

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
yawww bend egecen gun dustum ellerım cebımde buzz gıbı bı hava kostura kostura yurda gıtmeye calısıyorum tabı yolda gordugum yumurcakla kartopu oynamasam acele etmeme gerek kalmayacaktı ama :D
neysem bı baktım yerde yatıyorum :D
kar ustunde yatıp gokyuzu seyretmekde basak guzel oluyooo:)))
sonra klaktım ama her adımda dans eder gıbı bı o ayagım bı dıgereı kaydı durdu cook sukur bıyerımı kırmadan yurda vardım:=) Rabbım bole kazalardan korusun hepımızı ıns

Üst Alt