Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı MeLeK
yawww bend egecen gun dustum ellerım cebımde buzz gıbı bı hava kostura kostura yurda gıtmeye calısıyorum tabı yolda gordugum yumurcakla kartopu oynamasam acele etmeme gerek kalmayacaktı ama :D
neysem bı baktım yerde yatıyorum :D
kar ustunde yatıp gokyuzu seyretmekde basak guzel oluyooo:)))
sonra klaktım ama her adımda dans eder gıbı bı o ayagım bı dıgereı kaydı durdu cook sukur bıyerımı kırmadan yurda vardım:=) Rabbım bole kazalardan korusun hepımızı ıns

Ayy canım geçmiş olsun.

Ben Çok kabiliyetliyim :p Kırgız da sadece bi kere düşmüştüm.. Ama yolda yürümek bi kabus gibiydi bunu itiraf ediyorum.. :) Kimse görmeden hemen kalmşıtım, Allah'dan kalabalık bi yerde düşmedim, Aslında bi şey yok bunda ama, genede çok utanç verici bi sey oluyor yolda düşmek...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Orjinal Yazarı Başak
Orjinal Yazarı MeLeK
yawww bend egecen gun dustum ellerım cebımde buzz gıbı bı hava kostura kostura yurda gıtmeye calısıyorum tabı yolda gordugum yumurcakla kartopu oynamasam acele etmeme gerek kalmayacaktı ama :D
neysem bı baktım yerde yatıyorum :D
sonra klaktım ama her adımda dans eder gıbı bı o ayagım bı dıgereı kaydı durdu cook sukur bıyerımı kırmadan yurda vardım:=) Rabbım bole kazalardan korusun hepımızı ıns

Ayy canım geçmiş olsun.

Ben Çok kabiliyetliyim :p Kırgız da sadece bi kere düşmüştüm.. Ama yolda yürümek bi kabus gibiydi bunu itiraf ediyorum.. :) Kimse görmeden hemen kalmşıtım, Allah'dan kalabalık bi yerde düşmedim, Aslında bi şey yok bunda ama, genede çok utanç verici bi sey oluyor yolda düşmek...

yaw bırıcıgım ben senın sozunu dınlemedım sen hemen yurda gıt doncan dedın ben durdum kartopu oynadım:)ama benıde kımse gormedı:)hatta ben halıme guldum dabı bana bısı olmadıgını anladıktan sonra:)

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
cANIM BENİM..

MELEK MSN AÇMAYI DÜŞÜNMÜYORMUSUN?Sana özel msj yazdım görmedin.. Gelirrsen çok sevineceğin bi eşy var canım:)

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
ay bu yolda karda,buzda kaymalar yokmu çok kötü...başımdan ciddi bir düşüş geçtigi için çok dikkatli oluyorum..öyle bir kayıp düştümki başımı merdivene vurdum yerimden bir süre kalkamadım yanımda kuzenim vardı çok korktu..gerçi korkacak kadar da vardı...nerdeyse beyin kanamasından gidecektim yani..Allah korudu...Aman karda yürürken çok dikkatli olun.böyle ciddi olaylar olmadıgı sürece kayıp düşmek çok komik oluyor.komik kaymalarda başıma gelmedi degil.selametle..

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Orjinal Yazarı MeLeK

çok komiksin Melek yaa:)

Ben tın tın yürüyorum Allah korusun düşerim diye......Botlarımda bir kayıyoki...

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
düşene gülünmez ama ben bu televizyondaki görüntülere gülmemek için zor tutuyorum kendimi,nasılda yakalıyor kameramanlarımız helal olsun.....

ama gerçekte yanımda düşene gülmem,biri de bana gülsün istemem.....

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Orjinal Yazarı silaucan
Orjinal Yazarı MeLeK

Ben tın tın yürüyorum Allah korusun düşerim diye......Botlarımda bir kayıyoki...

:)ama yaaaaaaaa ben pozıtıf yonden bakıyomda:) ondan
hanı guzel goren guzel dusunur ya ıste aynen oleyım:D

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
:D :D :D
güLme kom$una geLir ßa$ina demi$Ler ama güLmeden edemedim dogrusu :] :D

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı MeLeK
Orjinal Yazarı silaucan
Orjinal Yazarı MeLeK

:)ama yaaaaaaaa ben pozıtıf yonden bakıyomda:) ondan
hanı guzel goren guzel dusunur ya ıste aynen oleyım:D

Ayy şeker arkadaşım beni, ben çok üşürüm, üşümek olmasa dediğin de çikin bi şey değil.. Karda Allah cc bi nimeti.. 4Mevsim yaşandığı için Hamd etmemiz lazım ülkemizde.. Çünkü hepsinin yeri başka.. Hep kış veya yaz olan memleketler var..

Üst Alt