Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
herkesin yüreğine sağlık olsun...

bizlere yazma adına ol gösterdiği için keremm kardeşimize asıl teşekkür etmek lazım....

herkesin yüreği birbirinden güzeldir ve o güzel yüreklerle kağıda dökülmüştür tüm cümleler fakat ben de en çok Başak'ın yazısını beğendim,kısa ve deneme tarzında çok akıcı bir üslupla anlatmış,yüreğine sağlık....

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı silaucan
herkesin yüreğine sağlık olsun...

bizlere yazma adına ol gösterdiği için keremm kardeşimize asıl teşekkür etmek lazım....

herkesin yüreği birbirinden güzeldir ve o güzel yüreklerle kağıda dökülmüştür tüm cümleler fakat ben de en çok Başak'ın yazısını beğendim,kısa ve deneme tarzında çok akıcı bir üslupla anlatmış,yüreğine sağlık....

Ayy gerçekten mi silacim? :)
Çok sevindim inan.. Çünkü dediğin gibi ilk denemem ve hiç ümidim yoktu..
Öyle bi karalıyım belki biseyler meydana çıkar demiştim..
Teşekkür ederim :)

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
tabiki gerçekten başakcığım,cümlelerin oldukça net ve öz anlatmış konuyu.....Dedimya bir nevi deneme tarzında( deneme edebi bir yazı tarzıdır) yazılmış yazı gibi....
başarıların daim olsun....

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı silaucan
tabiki gerçekten başakcığım,cümlelerin oldukça net ve öz anlatmış konuyu.....Dedimya bir nevi deneme tarzında( deneme edebi bir yazı tarzıdır) yazılmış yazı gibi....
başarıların daim olsun....

Teşekkür ederim:)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
iki üç dakika içinde içimden geçenleri aktarmaya çalıştım hiçbir önçalışma yok sadece doğal içimden gelenleri yazdım beğendiğin için sağol Zeyno....

çünkü bu aralar hiç vaktim yokk.... :p

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
neyse artık başka bi sefere yazarım bende yazmıştım ama silindi yanlışlıkla :D

Birsen okutan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
teşekkürler.. ayeti tekrar okuyabildim bu vesile ile..
ayette ''sizi yeryüzünde geçmiş ümmetlere halef eden o'dur. size verdiği şeylerde sizi imtihan etmek, bazınızı bazınız üzerinde derecelerle yükseltti. şüphe yokki rabbbin cezası pek çabuk olandır.ve aynı zamanda gafurdur rahim dir.''diyor. (enam 165)
her insanın yada toplumunların bir üstünlüğü vardır mutlaka... ancak bunu kullanım paylaşımcı olmalıdır.yoksa yere düşen yapraklar misali kurur gideriz. oysa amaç, ağacın meyvesini yemektir yada gölgesinde serinliyebilmek.
hoşçakalın...

Üst Alt