Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hedefturanmı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
islam zahire bakar hz ömer diyorki peygamber yaşıyorken biz vahiyle şahısları tanırdık peygamber öldü vahiy kesildi bizde artık zahirle amel ederiz
wesselam

hedefturanmı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
llâh Teala şöyle buyurmuştur:”Ey iman edenler! Adaleti titizlikle ayakta tutan, kendiniz, ana-babanız ve akrabanız aleyhinde de olsa, Allah için şahitlik eden kimseler olun. (Haklarında şahitlik ettikleriniz) zengin olsunlar, fakir olsunlar Allah onlara (sizden) daha yakındır. Hislerinize uyup adaletten sapmayın, (şahitliği) eğer, büker (doğru şahitlik etmez), yahut şahitlik etmekten kaçınırsanız (biliniz ki) Allah yaptıklarınızdan haberdardır.”Nisa, 4/135

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
sehitlerimize cenabı Hakk dan rahmet ,ailelerimize de sabırlar diliyoruz...
Rabimiz her türlü belalarını üzerlerine versin,oyunları baslarına geçsin, köklerini kururtsun serlerinden muhafaza eylesin ...amin ecmain

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Allah rahmet eylesin kederli ailesine sabırlar versin...

hedefturanmı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
kim tsk çatısı altında ölenlere şehit derse kafir olur onlara kafir demeyende kafir olur

hedefturanmı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
size ayet söylüyoruz dahada anlamıyorsunuz ya ne biçim insanlarsınız ayetle hadisle gelin

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Ben bu ülkede yaşayan insanların çoğu müslümandır kelimesini hiç kale bile almıyorum.Ben bir laikden daha alt bir sınıfta yaşıyorum,rahatta gezemiyorum.Hani Hz Ebu bekir diyor ya Rabbim Allah'tır dediği içinmi bunu ona yapıyorsunuz,Kuran'da da geçer bu lafız.O askerler beni değil her fırsattada genel kurmayın dile getirdiği gibi,laik ve demokratik bilmem ne sistemini koruyorlar yalansa yalan diyin.Allah'ın dinini yaşayanları aksine tutukluyorlar hemde aşağılık bir sebepten dolayı güzelim dinimize irtica ismini taktılar ve sizde müslümanım kisvesine bürünmüş onların savunmasını yapıyorsunuz ALLAH2TAN KORKUN ağzınızdan çıkanın ne kadar kötü bi laf olduğunu bir bilseniz.
ayrıca İsalamı yaşayan ve yaşatan millet ise bu bidatler hurafeler nerden çıktı.

ayrıca ben sana Allah''ın ayetlerinden başka bişey söylemedim sen bana saçmaladın diyerek dinden çıktın eğer evvelin müslümansa sen mürted oldun şimdi ve sana tevbe etmeni tafsiye ediyorum.Allah'tan duam tevbe etmendir.senin tevbenin makul olması için bunu sitede yapman lazım
selam hidayete tabi olanlara olsun

ne ayaksın sen ya geldin basımıza teröristleri savunuyosun. türk askerlerini aynı kefeye koyuyosun. onların gencecik dediğin adamları bizim kadınlarımızı çocuklarımızı öldürüyo. hangi türk askeri böyle bişey yapmıs onların amacı islam devleti falan kurmak diil. islami bi devleti yıkmak. bas git ya rezil kepaze ettin siteyi

hedefturanmı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
ben pkk savvunması yapmıyorum onlarda aynı hükümdedir tsk öldürüyor bence kadınları çocukları
bana ayetlerle gel hadislerle gel türkiyemi islam devleti akıllı olun

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
akıllı ol falan ne diosun sen. aklını alırım senin sen kim oluyosun da türk silahlı kuvvetlleri altında ölenlere kafir diosun . senmi karar verceksin kimin şehit kimin kafir olduğuna tsk altında ölenler kafirdir die ayet hadismi var sen anca klavyeden yazmayı bilirsin aslanım dua et böyle yakın bi yerde değilsin tanımıyorum seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt