Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Arkadaşlar benim bu yazıda Milli Gazete'yi kötülemek gibi bir amacım yoktu..nerden çıkardınız anlamadım..Milli Gazetey'i Pentagon izliyorsa ve devamlı bir şekilde İsrail dosya indiriyorsa demek ki buraları İSLAM Dünyası hakkında bilgileri bu gazeteden alıyorlar demektir..bunda Milii Gazete'nın üzüleceğine sevinmesi lazım..

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
bencede konuda yanlış anlaşılacak bir durum yok
pentagon yada genel olarak ABD yada israil bu
site ile ilgileniyorsa
gazate demek ki önemseniyor
onların bakış açısı ile
dini içerikli ki ve ya önemli konular içeriyor ki
bu gazate takip ediliyor...

bende bunu yazmakla milli görüşçüyüm izlenimi vermek istemem
çünkü değilim =)

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
ya zaten okuyabileceğimiz bi kaç gazete var milli gazete vakit ve birazda yeni şafak bence hergün bu gazetelerden en az bitanesini almalıyız belki dolaylı yollardan savunduğumuz düşüncelere maddi bir katkımız olur. Tabi spor gazetesi yada magazin gazetesi okumaktan fırsat bulabilirsek. Miili gazeteye milli görüş çizgisinde basılan bir gazete gözüyle bakmamalıyız bize anlattığı gerçeklere ve yaptığı haberlerin inanışımızla ne kadar bağdaştığına bakmalıyız bence milli gazete ve vakit gazetesi tamamen inanışımızla örtüşen gazeteler. Amerika yada israilin takip etmesinin sebebi bence türkiyedeki müslüman topluluktan korkmaları ve onların yaptıklarını bu yöntemle takip edebilme isteğidir.

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
POLEMİKLERE O KADAR AÇIGIZ Kİ... NİYET HAYIR OLSUN.ŞU VEYA BU KİŞİ AYIRIMI OLURSA BU ÜMMET DAHA ÇOK ÇEKER..BEN DE MİLLİ GÖRÜŞ İÇERİSİNDE BULUNDUM.HALA SEMPATİM VARDIR.HOCAYA DA KADROSUNA DA.ARTIK GÖZÜMÜZÜ AÇALIM..YOK BİLMEM ŞUNA LAF ATILSA BEN YOKUM BUNA ATILSA YOKUM ..NERDE KALDI ALLAH RIZASI.BİZİ BURAYA ZORLAMI BAĞLADILAR...BEN EXELANCENİN ALAYCI BİR TAVIRLA KONUYU AÇTIGIN SANMIYORUM.ANCAK İKİ ANLAMDA ÇIKABİLİYOR..
KİM ALLAH RIZASI İÇİN İNSANLARIN MUTLULUGU İÇİN BİR ŞEY YAPARSA ELBETTE ONU YARGILAYACAK DEGERLENDİRECEK OLAN ALLAHTIR.
HER ZAMAN İÇİN BÖYLE DÜŞÜNÜRÜM:PİREYE KIZIP YORGAN YAKILMAZ

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı Maximillian
BEN EXELANCE'NİN ALAYCI BİR TAVIRLA KONUYU AÇTIGIN SANMIYORUM.ANCAK İKİ ANLAMDA ÇIKABİLİYOR..
PİREYE KIZIP YORGAN YAKILMAZ

Allah razı olsun kardeşim..

ben yukarıda da belirttiğim gibi amacım aslında bu gazeteyi övmekti..ne güzel işte bu gazete takip ediliyor diye düşündürmekti.bazı arkadaşlarımız yanlış anlamışlar..ben bu yazının o arkadaşların anladığı manaya geleceğini hiç ama hiç düşünmedim..Şimdi tekrar düşünüyorum yinede o manayı çıkaramıyorum..her ne kadar Milli Görüşçü olmasamda yaptıkları işleri saygıyla izliyorum..selam ve dua ile..

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı ExELaNcE
BEN EXELANCE'NİN ALAYCI BİR TAVIRLA KONUYU AÇTIGIN SANMIYORUM.ANCAK İKİ ANLAMDA ÇIKABİLİYOR..

ben yukarıda da belirttiğim gibi amacım aslında bu gazeteyi övmekti..ne güzel işte bu gazete takip ediliyor diye düşündürmekti.bazı arkadaşlarımız yanlış anlamışlar..ben bu yazının o arkadaşların anladığı manaya geleceğini hiç ama hiç düşünmedim..Şimdi tekrar düşünüyorum yinede o manayı çıkaramıyorum..her ne kadar Milli Görüşçü olmasamda yaptıkları işleri saygıyla izliyorum..selam ve dua ile..

YA ÖZÜR DILERIM BEN YANLIS ANLAMISIM
AMA EXELANCE ABI ÖYLE YAZMISSIN KI "MILLI GAZETEYE DIKKAT"
BENIM BILDIGIM DIKKAT KELIMESI BUNLARA DIKKAT EDIN GIBICESINE

HERKEZDEN ÖZÜR

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
konu tatliya baglandi ne guzel ..

sakince konusulup iyice anlasilinca.. hersey tatliya baglaniyor....

bende bu yazida ...gazate ile gurur duydum ...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı yarali-gönül
Orjinal Yazarı ExELaNcE

YA ÖZÜR DILERIM BEN YANLIS ANLAMISIM
AMA EXELANCE ABI ÖYLE YAZMISSIN KI "MILLI GAZETEYE DIKKAT"
BENIM BILDIGIM DIKKAT KELIMESI BUNLARA DIKKAT EDIN GIBICESINE

HERKEZDEN ÖZÜR

Benim başlıklarım biraz sansasyonel özellik taşırlar.. ;)yazılar okunmadan insanı merakta bırakmayı severim..şaka bir yana konu anlaşıldığı için sevindim..selam ile..

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Konunun tatliya baglanmasina sevindim.
Sunu hic bir zaman unutmayalim kardesler.
Sitemizde asla Milliyetcilik yoktur ve olamaz! Bütün görevli kardeslerimiz bunun bilincindeler. Habibemsin.Net bütün görüslere aciktir. Ister Nurcu olsun ister Milli görüscü olsun ister Süleymanci olsun hic farketmez. Ister Türk olsun ister Kürt olsun....

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Arkadaşlar benim bu yazıda Milli Gazete'yi kötülemek gibi bir amacım yoktu..nerden çıkardınız anlamadım..Milli Gazetey'i Pentagon izliyorsa ve devamlı bir şekilde İsrail dosya indiriyorsa demek ki buraları İSLAM Dünyası hakkında bilgileri bu gazeteden alıyorlar demektir..bunda Milii Gazete'nın üzüleceğine sevinmesi lazım..

Demek doğru anlamışım. : ;)

Üst Alt