Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı zeyno
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Arkadaşlar benim bu yazıda Milli Gazete'yi kötülemek gibi bir amacım yoktu..nerden çıkardınız anlamadım..Milli Gazetey'i Pentagon izliyorsa ve devamlı bir şekilde İsrail dosya indiriyorsa demek ki buraları İSLAM Dünyası hakkında bilgileri bu gazeteden alıyorlar demektir..bunda Milii Gazete'nın üzüleceğine sevinmesi lazım..

Demek doğru anlamışım. : ;)

beni az çok tanıyanlar zaten böyle bir şey yapmayacağımı bilirler.. ;)

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Orjinal Yazarı zeyno
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Arkadaşlar benim bu yazıda Milli Gazete'yi kötülemek gibi bir amacım yoktu..nerden çıkardınız anlamadım..Milli Gazetey'i Pentagon izliyorsa ve devamlı bir şekilde İsrail dosya indiriyorsa demek ki buraları İSLAM Dünyası hakkında bilgileri bu gazeteden alıyorlar demektir..bunda Milii Gazete'nın üzüleceğine sevinmesi lazım..

ben seni tanimiyorum ve DIKKAT kelimesini görünce aklima hemen baska sey geldi
sende yazilarini milletin anlayacagi sekilde yaz, cünki herkez seni tanimiyor örnek ben gibi :D

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Yaw bu milli gazete ne büyük gazete imiş ki pentagon izliyor.israil dosyalarını indiriyor helal olsun şu milli gazeteye yaw. :D

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı hayrullah
Yaw bu milli gazete ne büyük gazete imiş ki pentagon izliyor.israil dosyalarını indiriyor helal olsun şu milli gazeteye yaw. :D

Türkiye'de trajı az ama İslam Dünyasının nabzını tuttuğu için izleniyordur..diye düşünüyorum..

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Orjinal Yazarı hayrullah

Türkiye'de trajı az ama İslam Dünyasının nabzını tuttuğu için izleniyordur..diye düşünüyorum..
MILLLI GAZETE VE VAKIT TABIKI MILLI GÖRÜSCÜLER TARAFINDAN DAHA COK OKUNUR
ZATEN AVRUPADA EN BÜYÜK ÜYE KITLESIONA AYITDIR CÜNKI COGU MILLI GÖRÜSCÜLER AVRUPADA OLDUGU ICIN
TÜRKIYEYI BILMIYORUM AMA VAKIT KACKERE CEZALI DURUMA DÜSÜP CEZA YEDI TÜRKYIEDE
GERISINI SIZ ANLAYIN

acizanez

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
konunun tatlıya bağlanmasının vermiş olduğu bir sevinçle bende ismi gecen gazetelerin takipcisi olarak bir şeyler eklemek isterim ki bilindiği üzere milli gazetenin traj gibi bir lüksü yok yıllardan beridir okurlarına kar amacı gütmeksizin hergün ulaşmak ve haberleri doğru bir şekilde aktarımını sağlamak için belki zarar bile göze alınarak çıkarılan bir gazete gerçekten konuya ilişkin bilgileri daha önce almıştım şuda bir gercektir ki bu güne kadar gazetenin izlemiş olduğu siyaset hakkın üstünlüğü batılın zail olması için elinden gelen her konuya ve müslümanların sesi olmaya çalışması şeklindedir.bilindiği gibi günümüzde hak olarak islam batıl olarak diğer düşünceler fikir akımları veya islam dışı olan herşey denilebilir bu doğrultuda islam dışı olan yani düşmanların gazeteyi takip etmeleri gayet normal bir durumdur.ayrıyeten bilindiği gibi milli görüş camiasının lideri olan sayın prof.dr. necmettin erbakan türkiye liderliğinde d8 projesi ile dünyada bir ilke imza atılmasına vesile olan bir sahsiyetdir.bundan dolayıda tüm dün dünya onu yakından tanımakta ve arkakasında olan insanların yapmış olduğu işleri takip etmekten kendini alamamaktadır.aslında buradan cıkarılması gereken husus değinilmiş fakat tekrar da fayda görüyorum ABD israil gibi yahudi devletlerinin milli gazeteyi takip etmeleri gayet normal cünkü onların planlarını suya düşüren ve düşürmek isteyen tek bir gazete var oda milli gazete takip etmek zorunda nasıl bir yöntem uygulayacagını nasıl engellemesi gerektiğini kestirmek için bir başka hususta gazete bu devletlerde cok okunmasına vesile olan olguyu acıkladım ama bizler bu gazetenin okuyucuları olarak gazetenin daha fazla kişiye ulaşmasını saglamak için doğruların yayılmasını sağlamak için ne kadar calışma yapmaktayız acaba?madem bu kadar önemli şeyler yazıyor içerisinde değilmi?

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı acizane
konunun tatlıya bağlanmasının vermiş olduğu bir sevinçle bende ismi gecen gazetelerin takipcisi olarak bir şeyler eklemek isterim ki bilindiği üzere milli gazetenin traj gibi bir lüksü yok yıllardan beridir okurlarına kar amacı gütmeksizin hergün ulaşmak ve haberleri doğru bir şekilde aktarımını sağlamak için belki zarar bile göze alınarak çıkarılan bir gazete gerçekten konuya ilişkin bilgileri daha önce almıştım şuda bir gercektir ki bu güne kadar gazetenin izlemiş olduğu siyaset hakkın üstünlüğü batılın zail olması için elinden gelen her konuya ve müslümanların sesi olmaya çalışması şeklindedir.bilindiği gibi günümüzde hak olarak islam batıl olarak diğer düşünceler fikir akımları veya islam dışı olan herşey denilebilir bu doğrultuda islam dışı olan yani düşmanların gazeteyi takip etmeleri gayet normal bir durumdur.ayrıyeten bilindiği gibi milli görüş camiasının lideri olan sayın prof.dr. necmettin erbakan türkiye liderliğinde d8 projesi ile dünyada bir ilke imza atılmasına vesile olan bir sahsiyetdir.bundan dolayıda tüm dün dünya onu yakından tanımakta ve arkakasında olan insanların yapmış olduğu işleri takip etmekten kendini alamamaktadır.aslında buradan cıkarılması gereken husus değinilmiş fakat tekrar da fayda görüyorum ABD israil gibi yahudi devletlerinin milli gazeteyi takip etmeleri gayet normal cünkü onların planlarını suya düşüren ve düşürmek isteyen tek bir gazete var oda milli gazete takip etmek zorunda nasıl bir yöntem uygulayacagını nasıl engellemesi gerektiğini kestirmek için bir başka hususta gazete bu devletlerde cok okunmasına vesile olan olguyu acıkladım ama bizler bu gazetenin okuyucuları olarak gazetenin daha fazla kişiye ulaşmasını saglamak için doğruların yayılmasını sağlamak için ne kadar calışma yapmaktayız acaba?madem bu kadar önemli şeyler yazıyor içerisinde değilmi?
++++++++++

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
YARALI GÖNÜL BU KONUNUN UZUN SÜRE GÜNDEMDE KALMASINI MI İSTİYORSUN.
NEDEN ISRARLA....BURDAKİ KARDEŞLER AMACIMIZ KÜÇÜK GÖRMEK DEGİLDİDEDİLER ZATEN . HEM HERKESE DAYATAMAYIZ DEGİL Mİ? KİMSE OKUMAK ZORUNDA DEGİL.BANA SORARSAN BİR ZAMANLAR SELAM VARDI HAFTADA BİR ÇIKARDI..GAYET GÜZELDİ.TEVHİDİ BİR GAZETE İDİ.AMA KAPANDI .SONRAKİ FAVORİ GAZETEM YENİ ŞAFAK .BAK AKİTİ,VAKİTİ O KADAR SAYMIYORUM.ÇÜNKÜ BU GİBİ GAZETELER BİLİNÇLENDİRMEKTEN ÇOK TETİKÇİ GÖREVİ GÖRÜYORDU.ONLARI DA OKURDUM.AMA HER SEFERİNDE GAZ VERİRDİ.

HER ZAMAN BİR HEDEF GÖSTERİR ADAMI TAHRİK EDERDİ...HA MİLLİ GAZETE İÇİN BİR ŞEY DİYEMEM ANCAK BİR TARAFIN GAZETESİ..ZAMAN GAZETESİ GİBİ..NUR EVLERİNE GİTTİGİMİZDE BİR YIGINZAMAN OLURDU EVLERİNDE MAKSAT HİZMET OLSUN .TİRAJI ÇOK GÖZÜKSÜN.VE HEP DERLERDİ 1.000.000 TİRAJ.BU YALAN TÜRKİYEDE HİÇ BİR GAZETE 1.000.000 SATMAZ.ÇOGU DA SOFRA ALTI OLURDU .HEM DE OKUNMADAN...DURUM BU İŞTE..EN AZINDA BURAYA GİRENLER İÇİN LİNK ALDIM.MERAK EDEN OKUR..SELAMLAR

http://www.milligazete.com.tr/

acizanez

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
kardeş amacım asla konunun gündemde kalması değil kişilerin arasına fitne sokmak da değil sadece fikrimi paylaşmak sitedim o kadar

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı yarali-gönül
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Orjinal Yazarı zeyno
Orjinal Yazarı ExELaNcE

ben seni tanimiyorum ve DIKKAT kelimesini görünce aklima hemen baska sey geldi
sende yazilarini milletin anlayacagi sekilde yaz, cünki herkez seni tanimiyor örnek ben gibi :D

Bunun tanıyıp tanımamakla bir alakası yoktur.Yazıyı dikkatli okursan sende anlarsın.Selam ve dua ile...

Üst Alt