Orjinal Yazarı acizane
konunun tatlıya bağlanmasının vermiş olduğu bir sevinçle bende ismi gecen gazetelerin takipcisi olarak bir şeyler eklemek isterim ki bilindiği üzere milli gazetenin traj gibi bir lüksü yok yıllardan beridir okurlarına kar amacı gütmeksizin hergün ulaşmak ve haberleri doğru bir şekilde aktarımını sağlamak için belki zarar bile göze alınarak çıkarılan bir gazete gerçekten konuya ilişkin bilgileri daha önce almıştım şuda bir gercektir ki bu güne kadar gazetenin izlemiş olduğu siyaset hakkın üstünlüğü batılın zail olması için elinden gelen her konuya ve müslümanların sesi olmaya çalışması şeklindedir.bilindiği gibi günümüzde hak olarak islam batıl olarak diğer düşünceler fikir akımları veya islam dışı olan herşey denilebilir bu doğrultuda islam dışı olan yani düşmanların gazeteyi takip etmeleri gayet normal bir durumdur.ayrıyeten bilindiği gibi milli görüş camiasının lideri olan sayın prof.dr. necmettin erbakan türkiye liderliğinde d8 projesi ile dünyada bir ilke imza atılmasına vesile olan bir sahsiyetdir.bundan dolayıda tüm dün dünya onu yakından tanımakta ve arkakasında olan insanların yapmış olduğu işleri takip etmekten kendini alamamaktadır.aslında buradan cıkarılması gereken husus değinilmiş fakat tekrar da fayda görüyorum ABD israil gibi yahudi devletlerinin milli gazeteyi takip etmeleri gayet normal cünkü onların planlarını suya düşüren ve düşürmek isteyen tek bir gazete var oda milli gazete takip etmek zorunda nasıl bir yöntem uygulayacagını nasıl engellemesi gerektiğini kestirmek için bir başka hususta gazete bu devletlerde cok okunmasına vesile olan olguyu acıkladım ama bizler bu gazetenin okuyucuları olarak gazetenin daha fazla kişiye ulaşmasını saglamak için doğruların yayılmasını sağlamak için ne kadar calışma yapmaktayız acaba?madem bu kadar önemli şeyler yazıyor içerisinde değilmi?