Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ubeyde

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
İŞTE, ÜSTAD BEDİÜZZAMAN HAZRETLERİNİN 'EUZU BİLLAHİMİNEŞŞEYTANİ VESSİYASETİ' yani:şeytandan ve siyasetten ALLAH'a sığınırım sözünün hakikat olduğunu bir kez daha görüyoruz.. Üstad hazretlerine bu sözü söyleten neydi acaba?
Bir siyasi adam kendi muhalifi diye en dindar kardeşine lanet yağdırıp, kendi siyasi düşencesini paylaşıyor diye en dinsiz adama rahmet okuttuğunu görünce, bu sözü söylemiş ve siyasetten bir daha karışmamak üzere çekilmiştir..
şimdi bakıyorum da siyasi düşünceleri farklı olan kardeşlerim birbirine aynı çamuru atıyor.. yazık, Allah aşkına yapmayın.. siyaset, hile ve yanlış anlamalarladolu bir tuzaktır. böyle birşey için deymez birbirimizi kırmaya. burda ne Erbakan hocayı ne de milli gazeteyi ittiham etmiyorum sakın yanlışanlaşılmasın. Allah adına İslam adına kim bişeyler yaparsa başımızın üstünde yeri vardır.

Ubeyde

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
maximilyan abicim kaş yapalım derken göz çıkarıyoruz galiba.. bişeyleri paylaşmak adına burdayız..birilerinin hizmetine engel olmak için değil.. ben o bahsettiğiniz ZAMAN cılardan değilim ama nihayetinde bir NUR talebesiyim. ve nur hizmeti de belli bir kesime ait değil, umum alem-i islamın malıdır. zaten nur talebelerinin büyük çoğunluğu gazeteyle siysetle ilgilenmezler, bilirsin. şu halde belli bir sınır çizilmeksizin bütün bu nur talebelerini içine alan bu eleştiriniz çok haksız..
eleştiri yaparken şuna dikkat etmeli: ben kimi eleştiriyorum? hakarete varan bu cümlelerimi kim için sarfediyorum? bu sözlerle insanları bu hizmetten soğutmuyor muyum? acaba bunun Allah katındaki hesabını düşünmüyor muyuz? Allah cümlemize hidayet ve sırat-ı mustakim nasip etsin.. ALLAHa EMANET OLUN..

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
OLAYI ÇOK YANLIŞ ANLIYORSUN KARDEŞİM.HİÇ DE DEDİGİN GİB BİR ÇAMUR ATMA,KÖTÜLEME YOK.SANA BİRAZ KENDİMİ ANLATAYIM.BEN İMAM HATİP MEZUNUYUM.BİRİNCİLİKLE BİTİRDİM.SAHİP OLDUGUM GÖRÜŞ TAMAMİYLE TEVHİDİDİR.YANİ BEN NURCUYUM,SÜLEYMANCIYIM,ŞERİATÇIYIM,İSLAMCIYIM.HER ZAMAN EVRENSEL BİR İSLAM DÜŞÜNCEM OLMUŞTUR.GERÇEKLERİ DİLE GETİRMEK ÇAMUR ATMAK DEGİL.ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE ÜSTADI,FETHULLAH GÜLEN HOCA EFENDİYİ,SÜLEYMAN HİLMİ TUNAHAN HOCAYI,HASAN EL BENNA YI,SEYYİD KUTUBU,ALİ BULAÇ'I,HAYRETTİN KARAMAN'I,İHSAN SÜREYYA SIRMA'YI,MUSTAFA İSLAMOGLUNU,ALİ ŞERİATİYİ.....VB GİBİ ANLAMIŞ VE İSLAMIN KUCAKLAYAN ,DIŞLAMAYAN YAPISINI ÖZÜMSEMİŞ,FİKİRLERE SAYGILI BİR İNSANIM...GAZETELERİN SOFRA ALTLIGI OLARAK KULLANILDIGIN SÖYLEMEK ,OKUNMADIGI HALDE ÇOK OKUNUYOR İZLENİMİ VERİLDİGİNİ SÖYLEMEK BİR ÇAMUR ATMAK DEGİL.GERÇEGİ DİLE GETİRMEKTİR.HER ŞEYİ İÇİMİZE GÖMERSEK OLMAZ.BAZI YANLIŞLARI GÖRELİM.ATEİSTLER BİLE İTİRAF ETMENİN İNSAN RUHUNA İYİ GELDİGİNİ SÖYLERLER.ÖYLEYSE BİRAZ DÜŞÜNELİM.

SON BİR SÖZ SÖYLEMEK İSTİYORUM:RAHMETTEN KAYNAKLANAN AYRILIKLAR ELBETTE OLACAK,SONUÇTA İMAN BAKIMINDAN ,İTİKADİ ANLAMDA MÜSLÜMANLAR BİRDİR.ALLAHI BİR,PEYGAMBERİ BİR,KIBLESİ BİR,NAMAZI BİR,YANİ BİR BÜTÜNÜ OLUŞTURAN VÜCUDUN ORGANLARI GİBİDİR..SELAMETLE KALIN

Ubeyde

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
abicim bu saydıklarınızı tanımak çok normal, onları sevmek de zaten olması gereken bişey. çamur atmak tabirini kullanmadım. benim üzüldüğüm; bahsettiğiniz olay belli bir kesime ait iken, sanki bütün nur talebelerinin politikasıymış gibi genel manada eleştiri yapmak.. neyse inşaallah daha sonra özel olarak geniş bir sohbet ortamı buluruz.. şimdilik Allah'a emanet olun..

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
YA BU KONU UZADI
EVET BÜTÜN ATMALAR BANA YANLIS ANLADIM DIYE HEMEN AYRIMCILIK ETTIM DIYE
BEN AYRIMCILIK YAPMIYORUM SADECE KENDISININ ICINDE BULUNDUGUM BIR KURUMU KORUMAM ELBETTE DOGAL

BIZ BURDA ALMANYADA YASIYORUZ GENCLIGIMIZ BERBAT BIR HALDE BURDA EN BYÜYÜK KURULUS MILLI GÖRÜSTÜR YANLIS HATIRLAMIYORSAM AVRUPADA 24 BIN CIVARLARINDA DERNEKI VARDIR
AMACLARI BURDAKI NESLIN ALMANLARA BENZEMEMESI BIZIM KÜLTÜRÜMÜZÜ UNUTMAMASI BURDA ZATEN COGU SÜLEYMANCILAR VE NURCULAR COCUKLARINI MILI GÖRÜSE YOLLAR CÜNKI BASKA YOK VARSADA AZ
ANLADINIZ LÜTFEN SON NOKTA YETER

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
konyalı senin koruman biraz errorlu gibi geldi bana... ki burda eleştiri yapılmamışken, sen bir anda alevlendin dikkat ettiysen... efendim neymiş, ben böle birşeyde bu sitede kalamam manasında söylemler... cıx, olmadı konyalı... seningibi siyaset bilimleri okuyan birisine yakışmadı... ama öğreneceksin inşaAllah...

NOT:aslında çok şeyler söylemek istiyorum ama, haddim olmadığı için susuyorum...

salihin_cy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Araştırmadan anlamam gereken şu mudur?

Milli gazete haricindeki gazeteler....pentagon'un çıkarlarına uygun hareket ediyorlar.....

Diğer gazetelerin tıklanma oranı neden yok?

cüneyd-i

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı salihin_cy
Araştırmadan anlamam gereken şu mudur?

Milli gazete haricindeki gazeteler....pentagon'un çıkarlarına uygun hareket ediyorlar.....

Diğer gazetelerin tıklanma oranı neden yok?

MİLLİ GAZETE DIŞINDAKİ GAZETE VS HER TÜRLÜ İSLAMİ FAALİYET PENTAGONA VE STRATEJİLERİNE ZIT OLDUĞU İÇİN TAKİP EDİLİYORLAR...

TABİİ Kİ İSLAMİ OLAN HER GRUP VE İDEALİST FAALİYET ÇOK TIKLANIYOR VE TAKİP EDİLİYOR...

Milli Gazete'de belli idealist yapıdaki derin ve geniş görüş sahipleri,basiret ve feraset ehl-i araştırmacılar onları korkutuyor...(Mehmed Şevket Eygi...) Onlar ...belirledikleri bu kişilerin makalelerinde açığa düştükleri -beyan ettikleri -saptadıkları hakikatlere ve fikirlerine göre yeni tuzaklar ve değişimler hazırlıyor stratejilerinde...???

Bu arada islami hizmeti sadece MİLLİ GAZETE'YE yüklemek diğerlerini (İSLAMİ DERGİLER-GAZETELER-TV KANALLARI-YAZARLAR-CEMAATLER-KİŞİLER) YOK SAYMAK HAKARETTİR -İFTİRADIR... böyle normal bir konuyu alet ederek reklam yapmak bir müslüman için malayanidir...!!!

DÜPEDÜZ SAÇMALIKTIR...
BU SÖZLERİM ANADOLU'DA VAKİT GAZETESİNİ VE DİĞER BİLİNÇLİ İSLAMİ GRUPLARI VE KİŞİLİKLERİ VE HİZMETLERİNİ -HİÇ- GÖREN VE YAZILARIYLA , ÜSLUBUYLA GÖRMEZLİKTEN GELENLEREDİR...!!!

İslami hareket bilincinde...CEMAATLER-DERNEKLER-GAZETELER VE TV'LER İSLAMA HİZMETİN NASIL OLABİLECEĞİNİ VE NE DERECE_? MÜSLÜMAN OLABİLDİĞİNİZİN SÖZLÜ VE FAALİYET OLARAK EYLEMSEL SUNUMU , İSLAMA HİZMET EDEBİLMENİN ( DİNİ VE DÜNYEVİ HAKİKATLERİ TEŞHİS VE BEYAN EDEREK) VASITASIDIR...!!!

SİZE BİLGİ VE BİLİNÇ KAZANDIRIRLAR , İYİ MÜSLÜMAN OLABİLMEK YOLUNDA GÜZEL KAZANIMLAR VE İHLAS sahibi oluruz...

İslamın içinde ayrılıkçı kafaların rızasına değil de ALLAH RIZASINA ihlas ve daimiyetle hizmet eden HAKİKATPERVER'lerden olalım...

Dini ve dünyevi hakiklatleri sonuna dek hayra yönelik olarak beyan edenlerden olabilmek temennisiyle...

cüneyd-i

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı Ubeyde
İŞTE, ÜSTAD BEDİÜZZAMAN HAZRETLERİNİN 'EUZU BİLLAHİMİNEŞŞEYTANİ VESSİYASETİ' yani:şeytandan ve siyasetten ALLAH'a sığınırım sözünün hakikat olduğunu bir kez daha görüyoruz.. Üstad hazretlerine bu sözü söyleten neydi acaba?
Bir siyasi adam kendi muhalifi diye en dindar kardeşine lanet yağdırıp, kendi siyasi düşencesini paylaşıyor diye en dinsiz adama rahmet okuttuğunu görünce, bu sözü söylemiş ve siyasetten bir daha karışmamak üzere çekilmiştir..
şimdi bakıyorum da siyasi düşünceleri farklı olan kardeşlerim birbirine aynı çamuru atıyor.. yazık, Allah aşkına yapmayın.. siyaset, hile ve yanlış anlamalarladolu bir tuzaktır. böyle birşey için deymez birbirimizi kırmaya. burda ne Erbakan hocayı ne de milli gazeteyi ittiham etmiyorum sakın yanlışanlaşılmasın. Allah adına İslam adına kim bişeyler yaparsa başımızın üstünde yeri vardır.

...İSLAMA HİZMET EHL-İ OLARAK SADECE KENDİ GRUBUNU GÖREN BU BOŞ KAFAYLA VE BOŞ KAFALARLA İSLAMİ BİRLİK VE HİZMET ASLA OLAMAZ...

ÖNEMLİ OLAN İSLAMA HİZMET VE ALLAH(C.C) RIZASIDIR...İHLAS...!!!

cüneyd-i

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı acizane
konunun tatlıya bağlanmasının vermiş olduğu bir sevinçle bende ismi gecen gazetelerin takipcisi olarak bir şeyler eklemek isterim ki bilindiği üzere milli gazetenin traj gibi bir lüksü yok yıllardan beridir okurlarına kar amacı gütmeksizin hergün ulaşmak ve haberleri doğru bir şekilde aktarımını sağlamak için belki zarar bile göze alınarak çıkarılan bir gazete gerçekten konuya ilişkin bilgileri daha önce almıştım şuda bir gercektir ki bu güne kadar gazetenin izlemiş olduğu siyaset hakkın üstünlüğü batılın zail olması için elinden gelen her konuya ve müslümanların sesi olmaya çalışması şeklindedir.bilindiği gibi günümüzde hak olarak islam batıl olarak diğer düşünceler fikir akımları veya islam dışı olan herşey denilebilir bu doğrultuda islam dışı olan yani düşmanların gazeteyi takip etmeleri gayet normal bir durumdur.ayrıyeten bilindiği gibi milli görüş camiasının lideri olan sayın prof.dr. necmettin erbakan türkiye liderliğinde d8 projesi ile dünyada bir ilke imza atılmasına vesile olan bir sahsiyetdir.bundan dolayıda tüm dün dünya onu yakından tanımakta ve arkakasında olan insanların yapmış olduğu işleri takip etmekten kendini alamamaktadır.aslında buradan cıkarılması gereken husus değinilmiş fakat tekrar da fayda görüyorum ABD israil gibi yahudi devletlerinin milli gazeteyi takip etmeleri gayet normal cünkü onların planlarını suya düşüren ve düşürmek isteyen tek bir gazete var oda milli gazete takip etmek zorunda nasıl bir yöntem uygulayacagını nasıl engellemesi gerektiğini kestirmek için bir başka hususta gazete bu devletlerde cok okunmasına vesile olan olguyu acıkladım ama bizler bu gazetenin okuyucuları olarak gazetenin daha fazla kişiye ulaşmasını saglamak için doğruların yayılmasını sağlamak için ne kadar calışma yapmaktayız acaba?madem bu kadar önemli şeyler yazıyor içerisinde değilmi?

ŞER EHL-İ'NİN PLANLARINI BERTARAF VE İFŞA ETMEK İSTEYEN VE FAZLASIYLA DA BAŞARAN ( ELHAMDÜLİLLAH) ÖYLE ÇOK BİREYSEL VE GRUP OLARAK İSLAMA HİZMET BİLİNÇ SAHİPLERİ VAR Kİ...GÖREBİLENE...

Üst Alt