yinede özendirmek gibi olmasın şimdi bir kaç aylık kişilerede güvenip gitmeyin buluşmayın... samimiyetlikte bir maskedir.. biz çok uzun bir zaman görüşüyorduk hemde baya uzun bir zamandır .. 6 seneden fazla flörtleşmemiz oldu... öncesindende zaten uzun aman aynı ortamdaydık sevgili olmadan önce... yani bizim olay örnek gösterilemez... şimdi 1 hafta konuşup kaçan gidenler sıkıntılar yaşıyor.. bunu yapmayın..@Destinα @Charismax herkes sizin gibi mi be ???? ????
@...vuslat abla kelebek göndermişsin
uçmak farz oldu sana doğru![]()
Ve tabiki görüşürüm ,görüşüyorum da
10 yıllık bi whatsap grubumuz bile var ????

yapma vazgeç tabi... yoksa alırım seni içeriye gelirim yanına yaparım şaka dasfdsadfsdf@Charismax, tamam yapmam vazgeçtim muhterem kardeşim benim![]()
Aynı duyguları paylaştık değerli muhterem kardeşim benimGörüştüklerim oldu ???? Bide @SiyahSancaktaR ilede görüşelim sonra görüşme defterini kapatacağım ????
hocam istersen tavuk için destek atabilirim... abimize güzel bir sofra kolay değil... ne zaman istersen desteğe hazırımHazır Ramazanken aslında senle görüşmenin tam zamanı ????
Bana her gün muhteşem Ramazana kurtulamazsın değerli muhterem kardeşim benimHazır Ramazanken aslında senle görüşmenin tam zamanı ????