Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Aşikar

Allah de ve sus!!!!

Aldığı Beğeniler
2,332
Takım
Diğer
sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz?cevaplarınızı bekliyorum selametle sevgiyle:)

Magrip

Hizmet Nimettir.

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Tabi Neden Olmasın ki,Görüştüğüm Çok değerli kardeşlerimizde oldu Elhamdülillah.Bir sıkıntı yaşamadık.Sanal da olsa pc başındaki insan :))

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
tabikide isteriz fakat bu her önümüze gelen ile manasına değil kardeşim..

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
"Tedbir bizden, takdir Allahtan" diyerek, öncelikle sanalda hangi sitede ve nasıl bir iletişim şeklinde olduğuma bağlıdır tanışma isteğim...

Grup toplantıları önceliğim olmakla birlikte; Yenidendoğuş Sitesinde bir ilki yaşayarak "İnsan" rumuzlu kardeşimle tanıştım ve çok memnun oldum Hamd olsun.
Ancak İstanbul'a yolum düştüğümde "İlminur" kardeşimle de bu ilki ikincileyeceğim kesin... Tabii Allahın izniyle.

Bundan önce de "Siyasi bir portal"da yazıştığımız arkadaşlarımızla tanışmıştık, yine grup toplantısında. Hala On'larla ailecek görüşürüz ve şu an içinde bulunduğumuz inşaat bitiminde Balıkesir'e, arkadaşlarımızı ziyarete gideceğim inşaallah.

Bu görüşme ve tanışma neticesinde; araya mesafe katıp, sınırlı görüşeceğimiz arkadaşlarımızda oldu. Yazışma ve tartışma devam, ancak görüşme ve ziyaret yok...

Burada önemli olan insanın öncelikle kendini tanımasıdır, diye düşünüyorum. Kararlarımızı sağlıklı verebiliyorsak sorun yok. Gerekli tedbir alındıktan sonra, olumsuzluk yaşanmaz, tatsız sonuçlara zemin hazırlanmaz diyorum.

Tabii bunlar benim şahsi düşüncelerim ve sadece beni bağlar. Farklı düşünenlere de saygım sonsuzdur.

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
karşımdakinin kim olduğuna bağlı olark isterim tabisi:)

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
Yolunuz karadenize düşerse ordu fatsa ilçe müftülüğü...kapimiz ardina kadar açik konaklamada sıkıntısı yok ailce bekleriz.......biz herkesi seviyoruz....karşımızdakileride kendimiz gibi hissederek.........SAYGILAR.......

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Bız bunu gerceklestırdık ve cokda memnun kaldık ıns Katresu ve dıger arkadaslarlada tanısıcaz ınsan sanalda olsa karsısındakının yazmasıyla kı bu konusmadır bır bakıma kendını az cok bellı eder tabııkı herkeslede gorusulmez ve ben Allah ızın verırse Geceler lede tanısıcam bunu yurekten dılıyorum ıns Rabbım nasıp eder ...

Üst Alt