Sen suçlusun ve hala borçlusun bana önce kendine destek olsan değerli muhterem kardeşim benimhocam istersen tavuk için destek atabilirim... abimize güzel bir sofra kolay değil... ne zaman istersen desteğe hazırım

Sen suçlusun ve hala borçlusun bana önce kendine destek olsan değerli muhterem kardeşim benimhocam istersen tavuk için destek atabilirim... abimize güzel bir sofra kolay değil... ne zaman istersen desteğe hazırım

Sen şu adama baksana tavuk yiye yiye kanatları çıkmış, bizden tavuğu kabul edermi ???? Ya bosver o tokkende yer israf eder ????hocam istersen tavuk için destek atabilirim... abimize güzel bir sofra kolay değil... ne zaman istersen desteğe hazırım
Gece gece sesli güldüm yaa iltifat olarak alıyorum değerli muhterem kardeşim benimSen şu adama baksana tavuk yiye yiye kanatları çıkmış, bizden tavuğu kabul edermi ???? Ya bosver o tokkende yer israf eder ????

covid destek çıktı yırttım şimdide ramazandayız... bakalım ondan sonra ne çıkacak buluruz bişiler yine omicron diye bişi var ama keneler'de çıkmış mesela acaba ordan bir virüs geçişi olurda yırtarmıyım bakıcaz.. asdsafsfasdf ama @Durubey in yorumuna bende güldüm yaSen suçlusun ve hala borçlusun bana önce kendine destek olsan değerli muhterem kardeşim benim![]()