Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
sendemi bürütüs:dancing:

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
UHİBBU:
sevgili uhibbu sana en son yazdığımın üzerinden 49 yıl geçti.. dünya çok değişti.. her yıl olduğu gibi bu yıl senin mezarına çiçek getiremedim:( bunu okuyamayacağınıda biliyorum ama mesele okumak değil.. hatırlayıp yazmaktır..
bu yıl gelemedim seni ziyarete: çünkü öyle bir kalabalık oldukki artık mezarları yerleşim yeri yaptık.. eminim şimdi dünyada olsaydın sende bu gidişata esip gürleyecektin ama durulup sende oturacaktın yerine.. çünkü biz artık yaşlandık:)

Sevgili hazan mevsimi:

mevsim dedikte aklıma geldi.. mevsimler bile değişti artık ağustosta kartopu oynuyor bizim torunlar:) ne günlerdi dimi eskiden martta kar yağardı ağustosta güneş olurdu.. naparsın ne değişmediki mevsimler değişmesin:) kal sağlıcakla
Dipnot: torunları gönderde eccik masal anlatayım:)

Değerli kardeşim Duygu37:
Hatırlıyorumda seninle yenidendogus diye bir forumda tanışmıştık.. sen yeni üyeydin.. ben senden biraz daha kıdemliydim:) ne günlerdi dimi.. artık foruma falanda yazamıyoruz.. bilgisayarlar falan değişti tuhaf tuhaf kağıt gibi şeyler çıktı.. ben bu yeni bilgisayarlardan anlamıyorum.. geçen benim torun kömürlükte benim eski bilgisayarı görmüşte kalorifer peteği sanmış:)
Evladım o bilgisayar dediğimde hakır hakır güldü bana:) kal sağlıcakla

Sevgili Katre-i Matem:;

Haberini bizim yan komşudan camide öğrendim.. böbreklerin su toplamışmış.. büyük geçmiş olsun... ya eskiden dereler vardı şimdi su sadece böbreklerde toplanıyor.. nasıl özledim seni bir bilsen.. aslında ziyaretine gelecektim ama biliyorsun benim dizlerdede kireçlenme var..

Sevgili dilsitan
Geçen en küçük torununuda evermişsin hayırlı olsun.. gelemedim sebebi biliyorsun dizlerim derman vermiyor:( Emekli maaşınla toruna bilezik takmışsın ya bacım anam yazık değilmi sana ne gerek vardıki
Dipnot: ilaçlarını almıyormuşsun bak kendine acımıyorsan dostlarına acı.. iç ilaçlarını

Sevgili Kandamlası:yaşıyormusun bilmiyorum ama ben yaşıyormuşsun gibi adresine mektubu postaladım: ne var ne yok oralarda.. duyduğuma göre amerika sizin tarlayı nükleer üs yapıyormuş... senin evde üs sınırları içindeymiş.. Dişinle tırnağınla biriktirip aldığın evin conilere gidiyor.. üzme kendini Herşeyin hayırlısı..

Sevgili Hayat:
ya hayat dostum hayat ne garip oldu dimi.. eskiden bize neler neler derlerdi şimdi adımız huysuz ihtiyara çıktı.. aramızda en genç sensin sende 60 yaşındasın:) nolur sen bari sağlığına dikkat ette bizden önce gitme:)

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
UHİBBU:
sevgili uhibbu sana en son yazdığımın üzerinden 49 yıl geçti.. dünya çok değişti.. her yıl olduğu gibi bu yıl senin mezarına çiçek getiremedim bunu okuyamayacağınıda biliyorum ama mesele okumak değil.. hatırlayıp yazmaktır..
bu yıl gelemedim seni ziyarete: çünkü öyle bir kalabalık oldukki artık mezarları yerleşim yeri yaptık.. eminim şimdi dünyada olsaydın sende bu gidişata esip gürleyecektin ama durulup sende oturacaktın yerine.. çünkü biz artık yaşlandık

kardeşşşşşş ne yaptın :o
49 yıl geçtiyse üzerinden..bu yıl öldürdün beni yani aşkolsun..
kırıcı bi darbe yaptın sankim
.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Sevgili Cihan:
adminlikten istifa etmişsin. inzivaya çekilmişsin.. doğru yaptın be hacı bizim forumuda emolar basmış.. bizim değerlerimizle dalga geçer olmuşlar.. geçen benim torun foruma girdğimi gördü: dede o ne dedi.. forum evladım dedim.. aman dede ya ne kadar banal bişi bu dedi.. onu cezalandırmaya kalktım benim haklarım var deyip kafa tuttu bana.. insanlık nereye gidiyor be hacı..

Sevgili fatsalı:fatsadaki aşırı nüfus patlaması yüzünden samsunun dağlarına kadar uzanmışsınız.. kaçak yapılaşma almış yürümüş.. ahbe sevgili dostum herşey değiştide şu kaçak yapılaşma değişmedi.. sende çok sevdiğin fatsadan taşınmışsın inan çok üzüldüm. kimbilir neden taşındın...

Sevgiil Hafız_70

Geçen gazetede haberini okudum abi.. isyan ediyormuşsun.. izmir yunan doldu tekrar diyormuşsun.. elele verelim yunanı tekrar dökelim diyormuşsun.. ahbe abi artık bizden geçti be abi
kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime
titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime

şiirini söyleyerek ağlıyoruz be abi..

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe

Sevgili Katre-i Matem:;

Haberini bizim yan komşudan camide öğrendim.. böbreklerin su toplamışmış.. büyük geçmiş olsun... ya eskiden dereler vardı şimdi su sadece böbreklerde toplanıyor.. nasıl özledim seni bir bilsen.. aslında ziyaretine gelecektim ama biliyorsun benim dizlerdede kireçlenme var..
ilaçlarını

:)

O ayakla camiye nasıl gidiyorsun birrr :) madem kireçleme var ise eğer değenek kullanıyor isen o başka ikii en azından benim bacaklar hala sağlam üççç :) ayrıca kaliteli yalancı olmuşsun yıllar yaramış :D onca yıldan sonra tek sorun böbrekler ise yıkılmadım ayaktayım en azından :)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
sus be huysuz ihtiyar belki gelmek istemiyorumda bahane ediyorum.:) Camiyede torunlar bazen kıyak yapıyor götürüyor:):)

Üst Alt