Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
Değerli kardeşim Duygu37:
Hatırlıyorumda seninle yenidendogus diye bir forumda tanışmıştık.. sen yeni üyeydin.. ben senden biraz daha kıdemliydim ne günlerdi dimi.. artık foruma falanda yazamıyoruz.. bilgisayarlar falan değişti tuhaf tuhaf kağıt gibi şeyler çıktı.. ben bu yeni bilgisayarlardan anlamıyorum.. geçen benim torun kömürlükte benim eski bilgisayarı görmüşte kalorifer peteği sanmış
Evladım o bilgisayar dediğimde hakır hakır güldü bana kal sağlıcakla

eyvallah durabey ee tabi zaman deişti artık uzaydanmı konuşuruz ne ederiz bilmiyorum yaşlılık işte gözler görmüyo canım uhibumuda göremedim meğer sen öldürmüşün güzelimi (allah korusun)banada heber vermeden çekmiş gitmişsin yapılırmı bu yaw sonra bir örendimki uhibbu zannedip mahallenin delisi hatçegülü öldürmüşün gözler yaşlılıktan görmediği için :)bende derin bir oh çektim ben şu dişlerimi çamaşır suyuna koyam iznin olursa :)kal sağlıcakla

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray

Sevgili dilsitan
Geçen en küçük torununuda evermişsin hayırlı olsun.. gelemedim sebebi biliyorsun dizlerim derman vermiyor:( Emekli maaşınla toruna bilezik takmışsın ya bacım anam yazık değilmi sana ne gerek vardıki
Dipnot: ilaçlarını almıyormuşsun bak kendine acımıyorsan dostlarına acı.. iç ilaçlarını

:hihi::hihi:
:ok:
Allah kolaylik versin kardesim
gelseydin keski iki muhabbet eder eski günlerden konusurduk
naparsin kardesim torunlarim kiymetlerim benim icin:walking:

tamm kardesim sizin icin daha cok edicem kendime insaallah:-;

dipnot: masaallah :-;

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
UHİBBU:

Sevgili Kandamlası:yaşıyormusun bilmiyorum ama ben yaşıyormuşsun gibi adresine mektubu postaladım: ne var ne yok oralarda.. duyduğuma göre amerika sizin tarlayı nükleer üs yapıyormuş... senin evde üs sınırları içindeymiş.. Dişinle tırnağınla biriktirip aldığın evin conilere gidiyor.. üzme kendini Herşeyin hayırlısı..

Sayin Durubey karde$im:
evimiz amerikan askerLeri tarafinca ku$atiLdigindan mektubu anca $imdi yoLLuyabiLiyorum.. cok zor $artLar aLtinda hayatta kaLma mücadeLesi vermekteyiz... seneLerce di$imizLe tirnagimizLa geLdigimiz bu yerLere $imdi coniLer sahip oLmaya caLi$iyor... ama beni biLirsiniz, koLay koLay onLara kaptirmaya niyetim yok.. Rabbimizin izni iLe cabaLayabiLdigimiz yere kadar gidecegiz... duáLarda bizLeri unutmayin... site haLki iLe görü$tükLeriniz var isede boL boL seLamLarimizi iLetin...

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Hâlâ bekliyoruz : )

Üst Alt