Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
ya hayat dostum hayat ne garip oldu dimi.. eskiden bize neler neler derlerdi şimdi adımız huysuz ihtiyara çıktı.. aramızda en genç sensin sende 60 yaşındasın:) nolur sen bari sağlığına dikkat ette bizden önce gitme:)[/QUOTE' Alıntı:
ben mi huysuz olmuşum :dil:senden beklerim ama ben huysuz olmam inş.:D
o kdr oldum demek 60 ha
yok yok sağlıma çok dikkat ediyorum :Smiley (64):arada yaramazlık yapım cips falan yiyorum :D
beni merak etme kardeş çok iyim ben inş öyleyimdir:D:party10::party10:

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
hayır ne zaman öleceksin bilmem ama 49 yıl sonra ölmüş olacaksın:)

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Gülmekten bir hal oldum:) Ama işin güzel olanı kimse ölmüyor ya ohh ne âlâ:) Yakında torunun torunulu diye mektup yazılırsa şaşmayacağım:)

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
uhibbu mu orda dur :agree:naptın yaa
uhibbusuz naparız mektupları karıştır uhibbuyu yaşat :karizma:

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Ya ihtiyarlık işte.. uhibbu yazmışım:) başlığa aslında o bizim eski kiracıyaydı:) dur uhibbunun mektubunu yazayım:)

Sevgili uhibbu:
Seni yıllardır görmüyorum acaba ne alemdesin.. sana inatçı inatçı diyerek seni sonunda meslek sahibi yaptık.. ervahdan duyduğuma göre yurtdışına keçi satıyormuşsun.. bu yaşta hala aktifsinya helal olsun hacı:) Yurdışına keçi satıp yurdışındanda angus getiriyormuşsun.. topluma yararlı bir moruk olmuşsun.. bizim gibi köşebaşını alıp tesbih çekip durmuyormuşsun.. seninle gurur duyuyoruz.. ha bide geçen ODTÜ'de GENÇ KALMANIN SIRLARI adlı bir panelde konuşmuşsun.. ah bu sırları bizede zamanında söyleseydinde bizde genç kalsaydık:)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Sevgili Ervah

Aaah ervah ah.. sen değiştin ben değiştim herşey değiştide şu fenerbahçe bir türlü değişmedi.. eskiden bire beş veren fenerbahçe şimdi beşe bir veriyor:) sonunda istediğini yapmışsın.. aziz yıldırım imzalı formayı alıp facede profil resmi yapmışsın.. ama dostum aziz yıldırım senden genç duruyor:) bırak artık bu futboluda gel beraber kulaktan kulağa oynayalım.. nede olsa hiçbirimizin kulağı doğru düzgün duymuyo:)

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Şİmdi oldu..Tüm sırlar
yenidendoğuşta :ok:

kuralı okumadın mı Durubey :)
Uhibbu' Alıntı:
Vefat formata aykırı
kimseyi vefat ettirmeden yaz :)

demiştim.
Sen geldin beni öldürdün :D

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
:):) napiim gerçekçiyim:) unutamıyorum ölümün olduğunu:)

Üst Alt