Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
tabııkı var ısım vermek ıstemıyorum fakat bazı konularda gerekenı yapmadıkları ıcın bende uzgunum ama o susturduklarımıza gelınce sadce bıldıklerını sanıyorlardı soyledıklerı dogru olsa bıle soyleme tarzları yanlıstı burda susturulma kelımesı bence pek uygun olmadı ....

Fakat susturma işi nedense hep sizde kaldı, herkes suskun...

En çok yıpranan da siz olmadınız mı?...

Sizi hiç tanımadığım halde, (yıpranmanızı / üzüntünüzü), soru sahibi olduğum için, ben yüreğimde taşıdım....

Benim kızdığım; bilenlerin vaktinde konuşmaması, nasılsa tartışmayı takip edip, susturan var deyip kimsenin elini taşın altına koymaması oldu...

O taş, sadece sizin elinizi mi hak etmişti?... Hayır.

Ama o taşın altında nedense sadece sizin eliniz acımıştı, tıpkı benim yüreğim gibi...

Aldığı Beğeniler
0
selamün aleyküm nefsimizi yanlızca cinsellik için değil haram olan her şey için sahip çıkmalıyız. büyük cihad nefsimizle savaşmaktır. küçük cihad ise dinine (islam elhamdurüllah) namusuna malına milletine savaş ilan edenler ile allhın izniyle savaşmak küçük cihadda savaşı kaybetme allhın izniyle olmaz tüm gücümüzle savaşmamız gerekmektedir.kazanmalıyızda o halde büyük cihad ı başarırsak yani nefsimize sahip olabilirsek paçvra92 arkadaşa cevap vermiş oluruz...............

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Fakat susturma işi nedense hep sizde kaldı, herkes suskun...

En çok yıpranan da siz olmadınız mı?...

Sizi hiç tanımadığım halde, (yıpranmanızı / üzüntünüzü), soru sahibi olduğum için, ben yüreğimde taşıdım....

Benim kızdığım; bilenlerin vaktinde konuşmaması, nasılsa tartışmayı takip edip, susturan var deyip kimsenin elini taşın altına koymaması oldu...

O taş, sadece sizin elinizi mi hak etmişti?... Hayır.

Ama o taşın altında nedense sadece sizin eliniz acımıştı, tıpkı benim yüreğim gibi...

Allah razı olsun canımın yandıgını tek sız anladınız ve benı tesellı ettınız dedıgım gıbı o konuda bende yanlız kaldım ve buyuzden ıste uzgunum eger o cevabından emın olduklarım konuya el atmıs olsaydı yanlıs anlamalar olmazdı benımde kendıme gore bılgım var fakat eksıklerım cok fazla oldugu ıcın asla bılıyorum dıyerek bısıyı cevaplamadım hata yapmaktan korktum dedım elbet bılen bırı gorur ve cevaplar dıye ama olmadı napalım bır sey bıldıgını zannedenlerle karsı karsıya kaldım fakat engıne cok tesekkkur ederım o her konuda aydınltmaya calıstı cevabından emın oldugum kısılerden bırıde o ....

*SANDALCI*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Siteye yeni üye olduğum için, sayın Katresu'nun bahsettiği konuyu bilmiyorum. Bir kaç kez bahsi geçtiği için merak ettim. Yorum yapmak için değil de, konuyu öğrenmek için okumak isterim. Sakıncası yoksa, nasıl ulaşacağımı yazmanızı rica ediyorum.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Siteye yeni üye olduğum için, sayın Katresu'nun bahsettiği konuyu bilmiyorum. Bir kaç kez bahsi geçtiği için merak ettim. Yorum yapmak için değil de, konuyu öğrenmek için okumak isterim. Sakıncası yoksa, nasıl ulaşacağımı yazmanızı rica ediyorum.

Yanılmıyorsam o konu sılındı yada kıtlendı sanırım yanılmıyorsam tabııkı ben telden takıp ettıgım ıcın tam olarak yardımcı olamıcam sıze fakat tekrar gundeme gelmemesı hayırlı olur cunku konuyu kapadık ve yolumuza devam edıyoruz ıns :)

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer

Sayın Sandalcı; ben ve İlminur kardeşim konu sorusunu çoktan aştık. Sorumun ve yorumlarımın silinmesini ben rica etmiştim, sağolsun kırmayıp, uyguladılar kendisi...

Bahse konu yaptığımız ise, davranış ve üslup şekilleri... İşte, bunu henüz aşamadık ne yazık ki... Sanalda olsa, burada baki kalacak olanın dostluk, arkadaşlık ve kardeşlik olduğunu unuttuğumuz anlar olmadı değil...

İlminur kardeşimiz sitenin yöneticilerindendir. Ve sitede gördüğü olumsuzluk hakkında da, doğal olarak tepkisini tarafsız olarak koymak zorundadır. O, görevinin bilincinde olarak bunu yaptı...

Kendisine özelden sorduğum soruları dahi samimiyetle cevapladı ve ben, kendisine inandım... Ancak O'nun yıprandığına da şahit oldum.

Hem soru sahibi olduğum için vicdanen rahatsız oldum, hem de benimde gitmesini hiç istemediğim kıymet verdiğim bir kardeşimiz Ek Sen'i kaybettik çünkü...

İlminur kardeşim, konu sonucu için hala iyi niyetini koruyor, Rabbimde O'nu ve evlatlarını korusun.

Konu bittiğinde ise, kayıplarımız olmuştu doğal olarak. Zira savaşta kazanan taraf yoktur...

Ümit ederim, tekrar aynı hüsranı yaşamayız...

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Yanılmıyorsam o konu sılındı yada kıtlendı sanırım yanılmıyorsam tabııkı ben telden takıp ettıgım ıcın tam olarak yardımcı olamıcam sıze fakat tekrar gundeme gelmemesı hayırlı olur cunku konuyu kapadık ve yolumuza devam edıyoruz ıns :)

Bence de, açılmaması hayırlı olur...:)

paçavra92

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
beni ciddiye aldıgın ıcın cok tesekkur ederım gulıstan. ya nı bır soru sordum futbol yorumcuları gıbı konu dallanıp budaklandı. yok soru sormalımıyız soru sormamalımıyız cevap vermelımıyız yoksa soruyu soranın lıbıdo mıktarını olcup oyle mı soruya cevap vermelımıyız. yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım ama ben sadece genel bır soru sordum. bu konuyla alakalı daha onceden cuzı bır arastırma yapmıs oldugum ıcın sorma cesaretı gosterdım. acaba bu konuyla alakalı gecmıs yıllardan ve ya cok cok eskılerden bır seyler yazılıp cızılmısmı. ve ya onerı olarak genclere ne denmıs onu merak ettım ve bana verılen ılk uzun cevapta hemen hemen almak ıstedıgım veya bekledıgım cevaptı. ve oradakı tavsıyelerın de faydalı oldugunu gordum.hepınıze ıyı nıyetlerınız ıcın tesekkur ederım ama konu dısına cıkmazsanız cok memnun olurum. tesekkurler

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
E.Aleyküm.Sevgi değer kardeşlerim.iyiyi doğruyu ,güzeli biribirlerimizi kırmadan üzmeden yaparsak biribirimizin hakkına girmemiş oluruz.site içerisine bazenleri özel olmayan sorularımı yöneltmek istediğimde bir çekingenlik oluyor .ve vaz geçiyorum.zamanla cevabımı yazılan notlardan alıyorum.pacavra kardeşiminde beni anlamasına sevindim.Cümlemizi Allah'a Emanet ediyorum.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Konu dısına cıkldı ıstenmeden hakkınızı helal edın fakat kaldıgı yerden dvam edıle bılır yada cevaplandı ıse sorunuz ve sıze faydası olduysa artık konuyu uzamadan kapatabılırız ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt