Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
vay kafirler vayy

kafirler için yaşasın cehennem

RABBİM HİDAYETLERİ MÜMKÜNSE HİDAYETLERİNİ MÜMKÜN DEYİLSE KAHHAR İSMİ ŞERİFİYLE KAHR EYLESİN

OTORITER

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
muslumanlara huzur vermeyenleri
sen kahret ya rabbi...
(amin)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
aminnn............................acizliğimi affeyle Ya Rabbim ......

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Evet Abim...bu siteyi Cyber Warrior sitesine haber vermek gerek.Oraya haber verme dusuncesindeydim ancak,uyelik icin bir uye kefil olmasi gerekiyormus....

cafepress...siteyi inceledim,site herkese acik bir site.istegen oraya uye oluyor ve istedigi esyalari satisa sunabiliyor....

Bgun insa'Allah, o zalim herife bir mesaj atacagim...

Rabbim izinde verirse Cyber Warrior'a uye olup, site adresini verip hacklenmesini istiyecegi.
Ama umuyorum ki o sitenin az omru kaldi...cunku bu site gunlerdir musluman kardeslerimizin emaillerine geliyor,elbette ki Cyber warrior sitesine haber veren olmustur.

Zalimler icin yasasin Cehennem....

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM.....

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
töbe töbe YARABBI.. sen akiL fikir en önemLiside Korku ver yaRABB..
Bu insanLigin haLi ne böyLe.. insan demeye bin $ahit ister.. ´ßunLari yapanLar cezalarini ßuLacaktir.. Cünki O, RAHMAN VE RAHIM OLANDIR..

ßu siteninde derhaL hackLenmesi gerekiyor..

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
millet haydi işbaşına beklemeyin ........

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı Hekimoglu
Evet Abim...bu siteyi Cyber Warrior sitesine haber vermek gerek.Oraya haber verme dusuncesindeydim ancak,uyelik icin bir uye kefil olmasi gerekiyormus....

cafepress...siteyi inceledim,site herkese acik bir site.istegen oraya uye oluyor ve istedigi esyalari satisa sunabiliyor....

Bgun insa'Allah, o zalim herife bir mesaj atacagim...

Rabbim izinde verirse Cyber Warrior'a uye olup, site adresini verip hacklenmesini istiyecegi.
Ama umuyorum ki o sitenin az omru kaldi...cunku bu site gunlerdir musluman kardeslerimizin emaillerine geliyor,elbette ki Cyber warrior sitesine haber veren olmustur.

Zalimler icin yasasin Cehennem....

Hekimoglu abi benim kardes bu sitede üye zaten bende ona haber verecektim hackle diye
kardesim pek süper bi hacker degil ama o haber verdimi hacklerler

Üst Alt