Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı silaucan
beddua değil ki bu eyi düşünürsen göreceksin ki her iki tarafın selameti açısından eyi bir dua....hemide çoookk eyi bir duaaa :p :p

iyi bir Selametmiş Seninki düpedüz erkeği KILIBIK yapmak..Ama Pashanın lugatında bu yok.Pehh X(

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
"Ey Rabbim! bu sitenin üyeleri için Senden tükenmez bir ni'met, kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş'e ve huzûr) istiyorum."

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı keremm
"Ey Rabbim! bu sitenin üyeleri için Senden tükenmez bir ni'met, kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş'e ve huzûr) istiyorum."

Aminnnnnnnnnnnn Aminnnnnnnnnnnnn.

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Orjinal Yazarı keremm

amin hocam,görüyorsunuz ki nelerle uğraşıyorum,objektif biri olarak yardımınızı talep ediyorum,ama objektifliğinizi erkek olmakla karıştırmayasınız ha... =)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı silaucan
Orjinal Yazarı keremm

amin hocam,görüyorsunuz ki nelerle uğraşıyorum,objektif biri olarak yardımınızı talep ediyorum,ama objektifliğinizi erkek olmakla karıştırmayasınız ha... =)

Nie Kerem erkek deilmi Kerem kardeşim kanına giricek dikkatli ol gel bu tarafa. :p

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
of ya of ya of ya,ben insanlık ve objektiflik için çağırdım bikerem keremm hocamı,hemen dağıtma konuyu,offffff yaaaaaa ;(

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Bütün insanlar, yaradılış ve zahiri görünüş itibariyle güzel sûrette ve müşterek vasıflara sahip olarak yaratılmışlardır. Fakat Ahsenitakvirri üzere yaratılan insan, ancak yaradana inanıp ve emirlerine boyun egmekle faziletli ve üstün varlıkdır.
1 - YARATILIŞ İTİBARİYLE EŞİTLİK
İnsan oluşları itibariyle kadınlar, erkeklerle aynı seviyededirler.
"Biz hakikat insanı (Bütün insanları), en güzel bir biçim de yarattık." (Tin suresi, 41)
"Ey insanlar! sizi bir tek candan yaradan, ondan da yine onun zevcesini (karısını) vücuda getiren ve ikisinden bir çok erkekler ve kadınlar türeten Rabbiniz (e karşı gelmek) den çekinin (Nisa süresi, 1)
"Kadınlar Erkeklerin (Tamamlayıcı) parçalarıdır." (Ahmed, Ebu Davut, Tirmizi)
Bu hükümler, insan neslinin zâhiri yaradılışları ve varlıklardan en güzel bir biçimde yaratıldıklarını açık olarak beyan etmektedir. Kadın ve Erkegin gerçek degeri ise imani ve İslâm esaslarına baglanmalarındadır.

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı keremm
Bütün insanlar, yaradılış ve zahiri görünüş itibariyle güzel sûrette ve müşterek vasıflara sahip olarak yaratılmışlardır. Fakat Ahsenitakvirri üzere yaratılan insan, ancak yaradana inanıp ve emirlerine boyun egmekle faziletli ve üstün varlıkdır.
1 - YARATILIŞ İTİBARİYLE EŞİTLİK
İnsan oluşları itibariyle kadınlar, erkeklerle aynı seviyededirler.
"Biz hakikat insanı (Bütün insanları), en güzel bir biçim de yarattık." (Tin suresi, 41)
"Ey insanlar! sizi bir tek candan yaradan, ondan da yine onun zevcesini (karısını) vücuda getiren ve ikisinden bir çok erkekler ve kadınlar türeten Rabbiniz (e karşı gelmek) den çekinin (Nisa süresi, 1)
"Kadınlar Erkeklerin (Tamamlayıcı) parçalarıdır." (Ahmed, Ebu Davut, Tirmizi)
Bu hükümler, insan neslinin zâhiri yaradılışları ve varlıklardan en güzel bir biçimde yaratıldıklarını açık olarak beyan etmektedir. Kadın ve Erkegin gerçek degeri ise imani ve İslâm esaslarına baglanmalarındadır.

Amenna Amenna Amenna...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
allah sabır versin ne diyelim başka

Üst Alt