Orjinal Yazarı silaucan
beddua değil ki bu eyi düşünürsen göreceksin ki her iki tarafın selameti açısından eyi bir dua....hemide çoookk eyi bir duaaa![]()
![]()
iyi bir Selametmiş Seninki düpedüz erkeği KILIBIK yapmak..Ama Pashanın lugatında bu yok.Pehh X(
Orjinal Yazarı silaucan
beddua değil ki bu eyi düşünürsen göreceksin ki her iki tarafın selameti açısından eyi bir dua....hemide çoookk eyi bir duaaa![]()
![]()
Orjinal Yazarı keremm
"Ey Rabbim! bu sitenin üyeleri için Senden tükenmez bir ni'met, kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş'e ve huzûr) istiyorum."
Orjinal Yazarı keremm
"Ey Rabbim! bu sitenin üyeleri için Senden tükenmez bir ni'met, kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş'e ve huzûr) istiyorum."

Orjinal Yazarı silaucan
Orjinal Yazarı keremm
amin hocam,görüyorsunuz ki nelerle uğraşıyorum,objektif biri olarak yardımınızı talep ediyorum,ama objektifliğinizi erkek olmakla karıştırmayasınız ha...![]()
Orjinal Yazarı keremm
Bütün insanlar, yaradılış ve zahiri görünüş itibariyle güzel sûrette ve müşterek vasıflara sahip olarak yaratılmışlardır. Fakat Ahsenitakvirri üzere yaratılan insan, ancak yaradana inanıp ve emirlerine boyun egmekle faziletli ve üstün varlıkdır.
1 - YARATILIŞ İTİBARİYLE EŞİTLİK
İnsan oluşları itibariyle kadınlar, erkeklerle aynı seviyededirler.
"Biz hakikat insanı (Bütün insanları), en güzel bir biçim de yarattık." (Tin suresi, 41)
"Ey insanlar! sizi bir tek candan yaradan, ondan da yine onun zevcesini (karısını) vücuda getiren ve ikisinden bir çok erkekler ve kadınlar türeten Rabbiniz (e karşı gelmek) den çekinin (Nisa süresi, 1)
"Kadınlar Erkeklerin (Tamamlayıcı) parçalarıdır." (Ahmed, Ebu Davut, Tirmizi)
Bu hükümler, insan neslinin zâhiri yaradılışları ve varlıklardan en güzel bir biçimde yaratıldıklarını açık olarak beyan etmektedir. Kadın ve Erkegin gerçek degeri ise imani ve İslâm esaslarına baglanmalarındadır.