Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
İnsanlar fikirlerini beyan ederken başkaları ne düşünür ne der diye düşünmez. hocaefendi hakkında sizinle aynı hassasiyeti paylaşmıyor olabiliriz ama burada hakaretvari herhangi bir durum yok bu bizim haddimize değildir. Eleştiri hakkımızı kullanırken sizin bizi uyarmanız da sizin haddiniz değildir...

Ne oldu beyfendi kuyruğunamı bastı birileri.Sen hesapta yoktun ama senin bana haddini bildirmen senin hiç haddin değil.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Haksızlık Karşınsında Susan Dilsiz Şeytandır hadisini iletiyorum sayın Hafız_70 ve Sümeyya siz susun ve çogunluğunuz bozulmasın biz zalime karşı haykıracağız YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM...

Sizin zalim dediğiniz kim acaba?Hoca efendimi,yoksa başbakanımızmı?

Yarın mahşerde kul hakkını yediğiniz için karşınıza dikilirlerse acaba ne diyeceksiniz.
Birileri çıkıpta bizi uyamadımı diyeceksiniz?
Buyurun buyurun avazınızın çıktığı kadar bağırın..

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Ne oldu beyfendi kuyruğunamı bastı birileri.Sen hesapta yoktun ama senin bana haddini bildirmen senin hiç haddin değil.

Senin düştüğün edepsizlik çukuruna düşmek istemem.. Kuyruk acısı olanlar düşünsün.. wesselam..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Senin düştüğün edepsizlik çukuruna düşmek istemem.. Kuyruk acısı olanlar düşünsün.. wesselam..

Edepsizlik çukura düşen sanırım haddi olmadan birilerine iftira edelerdir.Çok şükür Allaha öyle kim olduğum ve nasıl bir yapıya sahip olduğumu herkes bilir.
Bırakta edepsizin kim olduğunu edepli insanlar versin sana düşmez..

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Edepsizlik çukura düşen sanırım haddi olmadan birilerine iftira edelerdir.Çok şükür Allaha öyle kim olduğum ve nasıl bir yapıya sahip olduğumu herkes bilir.
Bırakta edepsizin kim olduğunu edepli insanlar versin sana düşmez..

İftira edenleri engellersin fikirlerinle ama bırak da insanlar fikirlerini söylesinler yalan yanlış neyse çıksın.. Fikirlerini çürütecek kadar bilgin yoksa oturur anca izlersin..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
İftira edenleri engellersin fikirlerinle ama bırak da insanlar fikirlerini söylesinler yalan yanlış neyse çıksın.. Fikirlerini çürütecek kadar bilgin yoksa oturur anca izlersin..

Eğer fikrimin içinde iftira gıybet yalan dolan olacaksa böyle fikirler benden uzak olsun.Bırak sen benim bilgimi sen senin bilginin seni cennetemi götürü cehenneme mi ilk önce onun muhabesini bir yap bakalım.
Sen buralarda insanların kafasını asılsız şeylerle doldururken ben yeni nesillerin benliğine Allah kelamını yerleştirme gayretindeyim.Bırak sen bilgiyi birikimi.Senin bilginde ilmin senin olsun.

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Eğer fikrimin içinde iftira gıybet yalan dolan olacaksa böyle fikirler benden uzak olsun.Bırak sen benim bilgimi sen senin bilginin seni cennetemi götürü cehenneme mi ilk önce onun muhabesini bir yap bakalım.
Sen buralarda insanların kafasını asılsız şeylerle doldururken ben yeni nesillerin benliğine Allah kelamını yerleştirme gayretindeyim.Bırak sen bilgiyi birikimi.Senin bilginde ilmin senin olsun.

Kimsenin aklını karıştırmış değilim.. Bilgi bir "tık" ötemizde çok da uzak değil.İnsanlar okumuyorsa, akıl muhakemesi yapmıyorsa, körü körüne bir teslimiyet gösteriyorlarsa o da benim derdim değil..

Bilgimin beni cennete götürmeyecek kadar bilgisiz olduğumu da biliyorum. Lakin Allah bilgisizleri de himayesine alıyor.. Bilginlerin tapulu yeri değil cennet anlayacağın. hem derdim o da değil ya..

"Dileyen Rabbine varan bir yol arar..."

Allah sizi başarılarınızda daim kılsın..

Lakin bir tartışma varsa bunun en iyi yolu ayrıntılarıyla tartışılmasıdır. İnsanları anca kendi fikir ve beyanlarınızla ikna edebilirsiniz. bilginizin çok olması da pek bir şey ifade etmez karşıdaki sizi anlamadıkça..

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Hoca efendinin tartışılmasını bile abarttınız. Adam peygamber değil siz onuna ashabı güzini değilsiniz bi kere..

Anca ve anca peygamberler hatasız olurlar. hocaefendinin bir sözünü beğenmeyiverelim hemen yaftalama başlıyor.. yok neymiş iftira ediyormuşuz, yalan söylüyormuşuz, gıybet yapıyormuşuz.. Hoca kamouyuna mal olmuş biri her türlü tenkid de yaparız eleştiririzde saygı çercevesinde bunu aklınıza sokun diye söylüyorum ey ahaliii

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Lakin bir tartışma varsa bunun en iyi yolu ayrıntılarıyla tartışılmasıdır. İnsanları anca kendi fikir ve beyanlarınızla ikna edebilirsiniz. bilginizin çok olması da pek bir şey ifade etmez karşıdaki sizi anlamadıkça..
Daha öncede dediğim gibi böyle konular da tartışmak Allah kuluna hiç hayır getirmez.Sadece fitneye ve fesada yol açan tartışmalardı ki benimde kestirip atmanın nedenide budur.Yoksa isteyen istediği konuda tartışmakta özgürdür.Bura ki tartışma sitede ki kardeşlerimizin hassasiyetlerini düşünmeden yapılan bir tartışmadır kanımca.Eğer mahsuru yok diyen iki kişiden başka kardeşim çıkarsa ben bundan sonraki yazılanlara cevap vermeyeceğim.
Bilgi temiz ise bilgidir bilgi kirli oldumu başkalarınıda kirletir.
Karşıdaki hayatında manası olmayan şeyleri anlayacağına hayatına yön veren muhasebesini mutlaka yapacağı şeylerle uğraşırsa sanırım anlatanda anlayanda bir anlayışsızlık söz konusu olmayacaktır..

azerin

uhuvvetnur

Aldığı Beğeniler
12
Kimsenin aklını karıştırmış değilim.. Bilgi bir "tık" ötemizde çok da uzak değil.İnsanlar okumuyorsa, akıl muhakemesi yapmıyorsa, körü körüne bir teslimiyet gösteriyorlarsa o da benim derdim değil..

Bilgimin beni cennete götürmeyecek kadar bilgisiz olduğumu da biliyorum. Lakin Allah bilgisizleri de himayesine alıyor.. Bilginlerin tapulu yeri değil cennet anlayacağın. hem derdim o da değil ya..

"Dileyen Rabbine varan bir yol arar..."

Allah sizi başarılarınızda daim kılsın..

kardeş ben senı anlamıyorum. hiç kusura bakma.
sen neyın pesındesın gercekdende merak edıyorum. Senın amacın ne. Hocaefendıyı kotulemekle ne kazanacan. Sana bir tavsiyem var. Allah rızasını kazanmak istiyorsansa. ve hocaefendı gıbılerın hizmetını beyenmıyorsansa. Burda soz yazmakla yorum yazmakla bır şey yapamazsın. Seni Azerbaycana davet ediyorum. o kadar insan varki dine susamış. Gel onlara anlat Allahı İslamı. Kul olarak borcun bu olmalı.
Ve bıde İnsafla bak o sevmedıyın nur cemaatı nelerı feda ediyolar insanların kufurdenş imansızlıkdan kurtulması için.
Allah aşkına yapmayın böyle.
ne buya turkıyede muselman cemaatler bır-bırılerını eleştirıyolar. 3-yıldı burdayım hala şaşkınlıgım kecmıyo. İslamı hizmet bumu. Bana boyle öğretmedı dını ögretenler. Bırısının kalbınde Allaha sevgısı varsa kardesdı.

İnşallah Azerbaycandakı islamı yaşayanlar burdakıların gunune düşmez. Bizde islamı yaşayanlar bır-bırıne sevgıyle bakıyo. Ve imansızlara dınımızı ögretmek için uğrasıyo. Ayagına gıdıyor.
neyse ya...

Allah razı olsun nur cematınden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt