Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
sayın Hafız_70 ve Sümeyya siz susun ve çogunluğunuz bozulmasın biz zalime karşı haykıracağız YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM...

neyi sokcaz aklımıza birader. Kimmiş o edepsiz falan. sen biraz akıllı desturlu konus bayanlara cevap verirken iki üç kere düşün öyle konus Fethullah Gülen iyidr veya kötüdür amacın ne yani senin. yok haykırıyorum herkes aklına soksun falan bi sıkıntınmı var kardeşim çözelim yardımcı olalım. Fethullah Gülen gelip kulağınamı fısıldadı bunları bilip bilmeden atıp tutuyosun burda . Hayırdır derdin ne? Benimde kuyruk acım var ilacı sende anlaşılan
.

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
kardeş ben senı anlamıyorum. hiç kusura bakma.
sen neyın pesındesın gercekdende merak edıyorum. Senın amacın ne. Hocaefendıyı kotulemekle ne kazanacan. Sana bir tavsiyem var. Allah rızasını kazanmak istiyorsansa. ve hocaefendı gıbılerın hizmetını beyenmıyorsansa. Burda soz yazmakla yorum yazmakla bır şey yapamazsın. Seni Azerbaycana davet ediyorum. o kadar insan varki dine susamış. Gel onlara anlat Allahı İslamı. Kul olarak borcun bu olmalı.
Ve bıde İnsafla bak o sevmedıyın nur cemaatı nelerı feda ediyolar insanların kufurdenş imansızlıkdan kurtulması için.
Allah aşkına yapmayın böyle.
ne buya turkıyede muselman cemaatler bır-bırılerını eleştirıyolar. 3-yıldı burdayım hala şaşkınlıgım kecmıyo. İslamı hizmet bumu. Bana boyle öğretmedı dını ögretenler. Bırısının kalbınde Allaha sevgısı varsa kardesdı.

İnşallah Azerbaycandakı islamı yaşayanlar burdakıların gunune düşmez. Bizde islamı yaşayanlar bır-bırıne sevgıyle bakıyo. Ve imansızlara dınımızı ögretmek için uğrasıyo. Ayagına gıdıyor.
neyse ya...

Allah razı olsun nur cematınden.

Fetullah Gülen Hocanın ve cemaatinin yaptığı hizmetlere birşey söylediğimiz yok hatta bu hizmetlerin devamı için duacıyım. Söylemek istediğim şu körü körüne cemaat mantığıyla herşeye bakmamalıyız.. İnsanların kendi doğruları da olmalı onu diyorum.. varsa bir yanlış o yanlıştır diyebilmeliyiz...

azerin

uhuvvetnur

Aldığı Beğeniler
12
Fetullah Gülen Hocanın ve cemaatinin yaptığı hizmetlere birşey söylediğimiz yok hatta bu hizmetlerin devamı için duacıyım. Söylemek istediğim şu körü körüne cemaat mantığıyla herşeye bakmamalıyız.. İnsanların kendi doğruları da olmalı onu diyorum.. varsa bir yanlış o yanlıştır diyebilmeliyiz...

kardeş yanlış düşündüyünü burda demekle ne olacak onu açıklayın.
sadece bu sitede dıyıl cok sitede boyle. hocaefendı şoyle hocaefendi boyle.
şu cemaat boyle şu cemaat oyle.
bizler bunun için bu haldeyız.

Fılıstınde
Azerbaycanda
onun için kara gunde.
Bır-bırımızın yanlışıyla ugrasıyoruz. Bıde arkasından qiybet ederek.

:gul::gul::gul:​

not:
"Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır"

________

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Cemaat mantıgıyLa hareket etmiyor kimse
Keşke FetuLLah hoca burda olsaydıda konuşsaydı.. :o
Hafız abim konu kilitlenmekte yada silinmesinde geç kalınıyor..
Herkez düşüncesini beyan edebilir yalnız genel gidişatı güzel görmüyorum
.

sevda_lı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
kilitleyin en iyisimi konuyu size ancak bu yakışır...

sonra suskunluğunuz bozulur. :)

sevda_lı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray

neyi sokcaz aklımıza birader. Kimmiş o edepsiz falan. sen biraz akıllı desturlu konus bayanlara cevap verirken iki üç kere düşün öyle konus Fethullah Gülen iyidr veya kötüdür amacın ne yani senin. yok haykırıyorum herkes aklına soksun falan bi sıkıntınmı var kardeşim çözelim yardımcı olalım. Fethullah Gülen gelip kulağınamı fısıldadı bunları bilip bilmeden atıp tutuyosun burda . Hayırdır derdin ne? Benimde kuyruk acım var ilacı sende anlaşılan
.

engin kardeş ben bayanım konuşmalarınıza dikkat edin...

ben edepsiz demedim görülüyorki edepsiz sizsiniz konuşmalarınızdan böle anlaşılıyor.yorumlarım siliniyor.gördüğüm kadarıyla karşı görüşten olanlar istenmiyor.

ya susup itaat edeceksin yada siteye gelmeyeceksin ne güzel

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
kardeş yanlış düşündüyünü burda demekle ne olacak onu açıklayın.
sadece bu sitede dıyıl cok sitede boyle. hocaefendı şoyle hocaefendi boyle.
şu cemaat boyle şu cemaat oyle.
bizler bunun için bu haldeyız.

Fılıstınde
Azerbaycanda
onun için kara gunde.
Bır-bırımızın yanlışıyla ugrasıyoruz. Bıde arkasından qiybet ederek.

:gul::gul::gul:​

not:
"Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır"

________

Tamam ben yanlışı burada yanlış olarak söylemeyeyim :) ama yanlış yanlıştır

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
engin kardeş ben bayanım konuşmalarınıza dikkat edin...

ben edepsiz demedim görülüyorki edepsiz sizsiniz konuşmalarınızdan böle anlaşılıyor.yorumlarım siliniyor.gördüğüm kadarıyla karşı görüşten olanlar istenmiyor.

ya susup itaat edeceksin yada siteye gelmeyeceksin ne güzel

Altın madalyalarınız hazır Fethullah Gülen'i çökerttiniz bitirdiniz Müthiş bi çaba gösterdiniz Helal bee heyyttt beee. bravo bravo :alkis::alkis: :D Sırada kim var acaba kim ne demiş merakla bekliyoruz. :D Haftanın konuğunu sizi yapsınlarda bu basarı öykünüzü bide bu iki cengaverin eşşiz anlatımlarından dinleyelim. Hakkaten komiksiniz ya :D:-O

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Bana düşmez bunu söylemek ama konunun gidişatı çok kötü,
Bu haberi yapanlar yahut yazanlar, Fethullah Gülen'in kendi sesinden veya güvenilir kaynaklardan doğruluğu ıspatlasınlar, iftira olduğunu söyleyenler aksini ispat etsinler, bir "tık" ötede aramak yerine savunduğu konunun ispatını bu sayfada paylaşsın.
Böyle bir haber var veya yok, doğruluğunu ispatlamak yerine neredeyse hakarete varan sözler söyleniliyor,
Her söylediği olay olan Hoca Efendinin böylesine sansasyonel bir haberle gündeme gelmesinin vardır bir nedeni, mantığa uygun bir açılması diye düşünüyorum.
Türkiye'de Fethullah Gülen'i sevende var sevmeyende, söylediklerine katılanda var katılmayanda,
Ama karşı taraf bizim gibi düşünmüyor diye konunun gidişatının bu duruma gelmesi üzücü,
Herkes inandığına inanır ve savunur, gerçeği Allah bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt