"Günlügüme gelip bende güne dair bir şeyler yazayım" dedim, cevap butonu açılınca, gayri ihtiyari Allah katında keramen ve kitaben meleklerinin tutmuş oldu u bana dair hakiki günlügüm geldi aklıma. Buraya yazacakken ben "şunu yaptım , bunu yaptım" , onlar yazacaklar "kulun bugün namazını geç kıldı, kulun şunun kalbini kırdı, kulun şöyle böyle". Rabbime beni şikayet edeceklerken ,ben bana ait günlügüme dair, begenmedigim sayfamı yırtıp atabilirim, ya da yazmayabilirim ki kimse görmesin. Ama ya, Allah katında tutulan günlügüme nasıl müdahele edebilirim günlük. Orada neler yazıyor kimbilir..Artık onu ileride anlayamabilecegiz. Sa elime "al defterin" diye verilirse şükrederim de sol elimle alırsam ne yapacagımı hayal bile edemiyorum 
Rabbim amel defterimizi bembeyaz olmasa da tevbelerle arındırmayı ve sag elden defterlerimizi almabilmeyi nasip etsin hepimize günlük..

Rabbim amel defterimizi bembeyaz olmasa da tevbelerle arındırmayı ve sag elden defterlerimizi almabilmeyi nasip etsin hepimize günlük..