Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
"Günlügüme gelip bende güne dair bir şeyler yazayım" dedim, cevap butonu açılınca, gayri ihtiyari Allah katında keramen ve kitaben meleklerinin tutmuş oldu u bana dair hakiki günlügüm geldi aklıma. Buraya yazacakken ben "şunu yaptım , bunu yaptım" , onlar yazacaklar "kulun bugün namazını geç kıldı, kulun şunun kalbini kırdı, kulun şöyle böyle". Rabbime beni şikayet edeceklerken ,ben bana ait günlügüme dair, begenmedigim sayfamı yırtıp atabilirim, ya da yazmayabilirim ki kimse görmesin. Ama ya, Allah katında tutulan günlügüme nasıl müdahele edebilirim günlük. Orada neler yazıyor kimbilir..Artık onu ileride anlayamabilecegiz. Sa elime "al defterin" diye verilirse şükrederim de sol elimle alırsam ne yapacagımı hayal bile edemiyorum ;(

Rabbim amel defterimizi bembeyaz olmasa da tevbelerle arındırmayı ve sag elden defterlerimizi almabilmeyi nasip etsin hepimize günlük..

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
evt günlük bugun hastayım grip çok halsiz ve bitkin oldugumdan ;( ;( gene iyi bişeyler yazamıyorum ...

Ş

ŞEVVAL

Guest
huzurumsun geçmiş olsun canım ya..allah acil şifalar versin..

Ş

ŞEVVAL

Guest
ahhh günlük ..her zamanki gibi kafamda aynı soru benim halim ne olacak?sonu olmayan bir şeyi beklemekten yoruldum artık..allahım sen bana sabır ver ya rabbim..inş hakkımda en hayırlısı olur..rabbim sen kalbimde olanı hakkımda hayırlı eyle..hakkımda hayırlı olana da kalbimi razı eyle..

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Sevgili günlük aslında sana yazacak o kadar birikmiş duygularım varki,ama nereden başlıyaca ımı bilemiyorum.dünyevi ve manevi sıkıntıların içinde bo ulmuş vaziyette kah oraya kah buraya serseri bir rüzgar gibi savrulup duruyorum..biliyorum ki bunlar benim için birer imtihan farkındayım yoksa dayanamaz kendimi imha ederdim..Tek tesellim rabbim da ına göre kış verirmiş atasözüne dayanarak bunlarada şükür yarabbim demekki ben güçlüyüm ki buna göre bana veriyorsun diyorum,yüce rabbim önce sizlere sonrada ben aciz kuluna çekemiyece imiz yükü yüklemesin "dua"sından başka elimden bişey gelmiyor..
isterdim ki beni kimsenin göremiyece i bir yerde saatlerce a lamak,a lamak..
ama a lıyamıyorum göz pınarlarım doluyor,bo azıma hıçkırıklar saplanıyor ve ben bir çıkış bir çıkış yarabbim demekten başka bişey yapamıyorum...gözlerim bakar kör,kulaklarım sa ır oldu beynim okadar doldu ki artık kendi yükümü kaldıramıyor şu aciz ve küçük cüssem ;(
Rabbim senki kimseyi darda koymaz,semana kalkan elleri boş çevirmezsin!!önce sevdiklerimin sonrada benim dualarımı kabul buyur dergahı ızzetinden geri çevirme...

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
sevgili günlük bu sabah kardeşimi herzamankinden daha çok özledigimi farkettim içim bir garip ;(
Rabbim izinverirse kısa bir zaman sonra beraberiz ama düşünüyorumda bu boşlukta neler yaşadık zaman bizden neleri aldı götürdü
neler yaşadık birbirimizden ayrı
dostun yeri ayrı
arkadaşın ayrı
kardeşin yeri ap ayrı
neyse tezkereye az kaldı

(ya bu mısralarda şiir gibi oldu yaw gülermisin a larmısın halime Allah Alah) :rolleyes:

hayırlısıyla biraz sabır hepsi o kadar demi sevgili günlük

Üst Alt