Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Tek tesellim rabbim da ına göre kış verirmiş atasözüne dayanarak bunlarada şükür yarabbim demekki ben güçlüyüm ki buna göre bana veriyorsun diyorum,

Sevgili Nimesaykardeşim,

Allah cc sıkıntılarınıza acil dermanlar nasip eylesin.Yalbız yukarıda ki cümledeki Şükür kelimesi benim dikkatimi çekti.ŞÜKÜR nimete karşılık yapılır,çünkü şükür edince çogalır.Ama sıkıntılara Şükür yapılınca Rabbimiz daha da çogaltır kardeşim,Yalnız Hamd da bu mana yoktur.Onun için nimette de, sıkıntılarda da Hamd yapılır,Ama şükür sadece nimete mukabil olabilir.

Daha ayrıntılı bi bilgi istersen islami yazılar köşesinde bunun ile ilgili bir yazı yazmıştım ona bakabilirsin kardeşim.

İstedim ki sıkıntıların dahada çogalmasın.....

siyah_yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Günlük;

Rabbim'den ayrı düştüm kavuşmak iken derdim
Kalbim O'na ait olmalıydı ben ise dünyaya verdim
Şimdi sürünmekteyim kalp hem de ruhum ile
Yaşamaktayım yalnız ve sefil habersiz kendimden bile

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
günlük ; 8o bugun çok iyiyim ;) biliyormusun bilmiyorum dersen fururum seni 8) ;)

M

maussema

Guest
yahu ben de bomba gıbıyım masallah deyın bakım dular nasılda tesırlıymıs valla alah razı olsun hepnzden

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Sabah "Allahım bugünü hayırlı kıl" diyerek evden çıktı ımda içim huzur doluydu.Bu gün gerçekten güzel bir gün.Rabbime şükürler olsun.Sıcacık bir hava,içim havadan daha sıcak.Tek canımı sıkan gün içerisinde periyodik olarak gelen ö renciler ve soruları.Huzur dolu oldu um için onlara karşı koyabildim.Mutluyum gerçekten mutlu.Kanatlarım olsa uçaca ım herhalde.Bu mutluluktan birer parça bütün da portal sakinlerine gönderiyorum.Selam ve dua ile günlü üm.

H

hayrunisa

Guest
;( ;( ;( bugün çok kötüyüm ;( ;(dişim agrıyor. ;( allahım yardım etttttttt ;(

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Rabbim acil şifalar versin kardeşim.. :(

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Allah şifa versin hayrunnisa bak diş a rısı çok önemli doktora git bi göster
boşverme sakın

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Aziz, gayretli, ciddi, hakikatli, halis, dirayetli Nur Kardeşim.Bizim gibi hakikat ve ahiret kardeşlerin, ihtilaf-i zaman ve mekan sohbetlerine ve ünsiyetlerine bir mani teşkil etmez. Biri şarkta, biri Garpta, biri mazide, biri müstakbelde, biri dünyada, biri ahirette olsa da beraber sayılabilirler.Hususan, bir tek maksad için bir tek vazifede bulunanlar, birbirinin aynı hükmündedirler. Dualarımdasın gül yüreklim

Üst Alt