Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Kötülerin hakim oldu u beşer dünyadan,,sevginin hakim oldu u habibemsin'deki güzel insanlara selamün aleyküm ....
De erli habibemsin yolcuları bugün tüm insanlı ın sevgiye ihtiyacı var bugün insanlı ın kardeşli e ihtiyacı var tıpkı peygamber efendimizin yıllar önce yapmış oldu kardeşlik yasasında oldu u gibi

işte hepimiz bu kardeşlik yasasını isterseniz burda uygulayalım cünkü bu kadar güzel sevilen güzel kardeşli e bizimde ihtiyacımız var...şimdi isterseniz bizde kardeşlik sevgimizi ilan edelim....görmedi imiz sesini duymadı ımız kendisine sarılmadı ımız bir kardeşimizi kendimize kardeş ilan edelim...bu kardeşlikten murat tamam burda hepimiz kardeşiz ama
bu kardeşli in daha ileriye taşınması icin ve bir manevi kardeş daha kazanmak icin

veysel karanı gibi görmeden sevmek
düşünsenize orda bir yerlerde bir kardeşinin oldu unu bilmek senin icin üzülen senin icin a layan bir kardeşinizin oldu unu bilmek ne kadar da güzel olurdu.....

(samimice itiraf edeyimki bu benim fikrim degildi,başka bir yerde gördüm, beyendim ve sizlerle paylaşmak istedim.eger istrseniz bunu bizlerde uygulayabiliriz.yorumlar serbest,herkes fikrini belirtebilir,selam ve dua ile.)

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Cok güzel..
aslinda ben sizlerin hepinizin sevgisini sigdirdim kalbime ama bir manevi kardesimizde olsun tabiki...

M

maussema

Guest
evet yaa nekadar harıka olurdu gercekten acaba bukadar samımı kardesler olabılırmyızkı bırbırımıze ;( ;( BEN SANMIYORUM AMA

buket

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
gerçekten çok güzel bi düşünce, çıkarsız, yalansız, samimi ve içten, sadece Allah rızası için :)
hoş bu sitede bu zaten var :) ben hepinizi çoooooooooooooook seviyorum :p
ve hepinizi Rabbim'e emanet ediyorum :)

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Canım Kardeşlerim benim , can dostlarım , derdimin dermanı dostlarım.

Allah biliyor ya ben siz leri ve bütün müminleri çok seviyorum.Allah için sevmek

çok güzel bir şey :)

Hepinizi seviyorum Arkadaşlar :)

Rabbim kalbinize huzur ve sevinç versin.Amin

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı hayrullah
Canım Kardeşlerim benim , can dostlarım , derdimin dermanı dostlarım.

Allah biliyor ya ben siz leri ve bütün müminleri çok seviyorum.Allah için sevmek

çok güzel bir şey :)

Hepinizi seviyorum Arkadaşlar :)

Rabbim kalbinize huzur ve sevinç versin.Amin

Bizlerde Seni Allah Rızası için Seviyoruz Hayrullah.. Sevginin ve dostlugun daim olması ümidiyle..

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Bende bütün abilerimi ablalarımı kardeşlerimi çok seviyorum...
Rabbim hepinizden razı olsun...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı YaMusaB
Bende bütün abilerimi ablalarımı kardeşlerimi çok seviyorum...
Rabbim hepinizden razı olsun...

BENDE BENDE HEPİNİZİ ALLAH CC İÇİN ÇOK SEVİYORUM

Üst Alt