Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sifaderyasi

ESKİ DOST

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
Zeyno Kardeşim gerçekten güzel bir konuya değindiniz..

Çılgınlıkmıdır pek bilmem ama, Şu kısacık hayat için yaptığım mücadeleyle, bir ömür boyu değil, sonsuz bir hayat için yaptığım mücadeleyi mukayase yaptığımda, bu dünyada yaptıklarımı çılgınlık olarak addediyorum...​

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : *perwerder*
YÜKSEK GERİLİM HATTINDAN MAHALLEYE GELEN ELEKTİRİK KABLOLARINDAN TOPRAK OLANI kopmuştu ve bende ellerimle kopan iki kabloyu toprak hattıdır çarpmaz diye tutmuş ve iki kablo başını biraraya getirip bağlamaya çalışmıştım...o esnada ayaklarımda terlik vardı ve yanımda birkaç kişi kablonun biri sağ elimde diğerini de arkadaş sol elime uzattı ve tabi bir mahalleye giden akım benim vücudumdan geçti mahallede lambaların yandığını gördüm o esnada
kelimeyi Şehadet getirmeye zamanım yok dedim ve Lailaheill...... dediğim gibi akım beni yerden kaldırıp kafamın yan tarafı yere çarpar şekilde fırlattı o anda ayağımdaki terlikler fırladı ve ayaklarım toprakla temas etti vucüdumdaki elektirik akımı toprağa doğru aktığını hissediyorum ama ayaklar hareket edemiyor bi müddet böyle iken amcaoğlu kalbime masaj yapıyordu ve beni taksiye bindirip hastahaneye götürürlerken ben iyiyim gitmeyelim dedim ama başımın yere çarpmasıyla başım delinmiş bende elekrik akımı burdan dışarı çıkmış diye biraz korktum ama hastahanede yapılan tetkikler sonucu kalbim iyiydi bi serum taktılar ve ben taburcu oldum....

yani ömür mürekkebimiz dolmamıştı tek sevincim o ölüme yakın olduğum anda bile Rabbimi anmam şehadet kelimesini hatırlamam ve tabi ona vaktim olmaz deyip Lailaheillallah diyebilmem....Rabbim son nefesimizde de unutturmasın ....inşaallahh........

Valla seninkisi çılgınlık değil yüce cesaret olmuş.Helal olsun.

kardelenn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
genellikle hayatımı belli bir çizgi üzerinde yürüttüğüm için hiçbir zaman çılgınlık boyutuna gelen davranışlarım olmadı,o kadar çılgın olacak kadar da cesaretim olmadı.....Çünkü çılgınlığın cesaretten kaynaklandığını düşünürüm.....

size iyi çılgınlıklar dilerim :Dzeyno güzel bir konu açmışsın....

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ilahi perwerder abi sen kendini öldürürsün :D

zeyno abla çılgınlıklarımızın hangisini anlatsakki bir kitab olur heralde ..

bende küçükken kuzenımle ağaçların en tepesine çıkmak için yarış yapardım o beni iter diğer dala tutunurdum ..Allah korududa hiç ağaçdan düşmeden çocukluğumu atlatdım :D
en sonki çılgınlığımız amcamlarda kalırken kızlar komşu oğlunu ayarlayıp gecenin bir vakdi arabayı kaçırtıp gezmişdik :D

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : eslem
ilahi perwerder abi sen kendini öldürürsün :D

zeyno abla çılgınlıklarımızın hangisini anlatsakki bir kitab olur heralde ..

bende küçükken kuzenımle ağaçların en tepesine çıkmak için yarış yapardım o beni iter diğer dala tutunurdum ..Allah korududa hiç ağaçdan düşmeden çocukluğumu atlatdım :D
en sonki çılgınlığımız amcamlarda kalırken kızlar komşu oğlunu ayarlayıp gecenin bir vakdi arabayı kaçırtıp gezmişdik :D

Bayıldım bu çılgınlığa.Araba gezmesi çok güzel... ;)

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Gece saat iki Yurttan kacar... Corba icmeye giderdik,bazen sevdigiz corba olmazdi bizde bir ust yolda olan Kokoreciye giderdikkkk.... :D :D :D

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
ben ne cilkinliklar yapmadimki
ooo ben bile hatirlamiyom okadar ki yani yaptim

avrupanin en hizli ve en korkunc trenine bindim hani su eglence parklaridna olna
benim bi diyarli arkadasim var kendisi cok korkak
onu zorla bindirmistim
sonra bi hizlandik o kalpten gidiyodu nerdeyse indigimizde hepimiz sureti ruh gibiydi :D
freefalltower2.jpg.html

top_holidaypark_egf.jpg.html

top_holidaypark_freefall.jpg.html

180px-Rollercoaster_expedition_geforce_holiday_park_germany.jpg.html

canim yamac parasütü ve bungee-jumping yapmayida cok istiyo :D

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
SilverStar1024x768.jpg

Hayatimda yaptigim en büyük ciLginLikLardan biri $una binmek oLdu..
Birdahada Töbe ettim sati :D :] 8)
Ama cok güzeLdi..

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
ya böyle biseye bende bindim ama rapidshare le resimleri koyamyi beceremedim
bende bunun aynis ama kirmizisini koyduydum :D

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
YaraLi gönüL bacim www.imageshack.us

BU adresi resimLer icin kuLLanabiLirsin..

Rapidshare resim doyaLarini destekLemiyor biLdigim kadari iLe..
seLametLe

Üst Alt