Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ORiJiNAL YAZARI : zeyno
ORiJiNAL YAZARI : eslem
ilahi perwerder abi sen kendini öldürürsün :D

zeyno abla çılgınlıklarımızın hangisini anlatsakki bir kitab olur heralde ..

bende küçükken kuzenımle ağaçların en tepesine çıkmak için yarış yapardım o beni iter diğer dala tutunurdum ..Allah korududa hiç ağaçdan düşmeden çocukluğumu atlatdım :D
en sonki çılgınlığımız amcamlarda kalırken kızlar komşu oğlunu ayarlayıp gecenin bir vakdi arabayı kaçırtıp gezmişdik :D

Bayıldım bu çılgınlığa.Araba gezmesi çok güzel... ;)

bu çılgınlığın birde kazası var ama :D

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
ORiJiNAL YAZARI : KanDamLaSi
SilverStar1024x768.jpg

Hayatimda yaptigim en büyük ciLginLikLardan biri $una binmek oLdu..
Birdahada Töbe ettim sati :D :] 8)
Ama cok güzeLdi..

o da ne binecek baska bisey bulamadiniz mi

8o 8o 8o
:D :D :D

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Hayatımda hiç öyle çılgınlık felan yaptığımı hatırlamıyorum :rolleyes:

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : sifaderyasi
Zeyno Kardeşim gerçekten güzel bir konuya değindiniz..

Çılgınlıkmıdır pek bilmem ama, Şu kısacık hayat için yaptığım mücadeleyle, bir ömür boyu değil, sonsuz bir hayat için yaptığım mücadeleyi mukayase yaptığımda, bu dünyada yaptıklarımı çılgınlık olarak addediyorum...​

Tşk ediyorum.Cevabınız da gerçekten hoştu.

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Kızlarr lunaparktan çıkmıyosunuz bakıyorum... :D Bence hayatınız da bir kere olsun binin valla harika.Ben bile bindim.

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Çılgınlıklarımı saymakla bitmez ama.Bi tanesini anlatayım.
Yaz tatili için İstanbul'a gitmiştim.Hava çok socaktı saatte gece 1 veya 2 gibiydi.Evdekilere dışarı cıkalım birer dondurmaya yiyelim dedim ve çıktık.Dondurmalarımızı aldık ve eve doğru yürümeye başladık,yolda ayyaş bir genç vardı ordan oraya,ordan oraya savrulup duruyordu.Bendeki de akıl buna bir oyun edeyim dedim,demez olaydım.Bende onun gibi sarhoş numarası yaparak yanına gittim ve muhabbet etmeye başladım.Hani biraz konuşur bırakırım dedim ama nerde sarhoş genç benle bir sardırdı muhabbeti daha bırakmıyor yakamı.Yanımdakilerden biraz uzaktan seyredip gülüyorlar bana.Birde çoçuk elini omuzuma atıp hadi bir gazinoya gidip iyice kafaları çekelim demez mi.Ya ne diyorsam çaydıramıyorum.Bir türlü bırakmıyor yakamı.En sonunda bizimkileri çağırdımda geldi kurtardılar beni.Ama şimdiki aklım olsa asla yapmam vallahi.Çok eğlendim,ama çokta korktum.Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.işte böle.

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Çılgınlık derecesinde bir şey yaptık mı hatırlamıyorum ama talebe zaten yaramaz olur. :D

Belediyede çalışanlar varsa beni ihbar etmesin arkadaşlar. Ben ilk okula giderken eve otobüs ile dönerdik bi arkadaşım ile. Niye bilmiyorum öyle bi duyguya kapıldık,sanki biletimiz bitse annemler almıyacak, ama biz iktisad yapıyoruz,bazen bileti oratadan bölüyoruz yarım bilet atıyoruz kutuya :p

Amma şaşkınmışız :) Hala o arkadaşımla görüştükçe birbirimize okuldaki yaramazlıklarımızı anlatırız.

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Başak
Çılgınlık derecesinde bir şey yaptık mı hatırlamıyorum ama talebe zaten yaramaz olur. :D

Belediyede çalışanlar varsa beni ihbar etmesin arkadaşlar. Ben ilk okula giderken eve otobüs ile dönerdik bi arkadaşım ile. Niye bilmiyorum öyle bi duyguya kapıldık,sanki biletimiz bitse annemler almıyacak, ama biz iktisad yapıyoruz,bazen bileti oratadan bölüyoruz yarım bilet atıyoruz kutuya :p

Amma şaşkınmışız :) Hala o arkadaşımla görüştükçe birbirimize okuldaki yaramazlıklarımızı anlatırız.

Merak etme bu her öğrencide vardır başakcım... :D

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
benimde en cilgin anim ...

18 yasimda yabanci ve kotu dedikleri ulkeye gitmemdi :)

herkez yapamaz heralde bunu :)

onceden firsatim olsa idi daha oncede gitmeyi planliyordum ..

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Bunlardan benim yaptigim cilginliklar :D

BIR KAC SANIYEDE ASAGIYA INMEK ISTERSENIZ TAVSIYE EDERIM :D

Üst Alt