Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ORiJiNAL YAZARI : eslem
ORiJiNAL YAZARI : Başak
Ayyy arkadaşlar bayağı başınızı ağrıttım ama bunu anlatamadan geçemiyeceğim.İnanın yazarken dahi gülüyoruym.Ben de burayı çocukluk hatıralarına çevirdim özür dilerim...

Aslında adetimiz değildir, bizde olmaz ama komuşumuz olan bi arkadaşımın doğum günü vardı. Ama akşam üzeri kutlanacaktı.Evlerimizn arasın bir ev olup, pek yakındı.Neyse biz ablamla güzelce cicilerimizi giydik ve balkonda bekliyoruz.Ablacığım plastik sandalyeye oturmuş, bense balkon demirine oturup ayağımı başka bi plastik sandalye ye dayadım.Yerler seramik taş.

Palstik sandalye bi kaydı. ben ters döndüm, dönmesine döndüm ama balkon demirine tutunuyorum, ama bi güzel aşağıya sallanıyorum.Evimiz birinci kat olmakla beraber altında zemin kat olması hasebi ile genede bir buçuk, iki metre kadar yerden yüksek idi. Ablam hemen annemi çağırmaya gitti ama gelmez.........
:D

Neyse fazla dayanamadım ve küüüüt yere... :DAynı Cin Ali misali yerde yatıyorum. :D Sonra bi bakındım yerdeyim, böbreklerimin iç içe geçtiğini hissettim ama kolay toparlandım. Bir güzelll kalktım üzerimi silkeledim :D
Yalın ayak doğru evin merdivenlerini çıktım.İşin komik yanı zili bile çaldım. :D :D :D

Annemde şaşırmış, bu çocuk nereden geliyor diye ?(Neyse ucuz atlatmıştım, hatta geceye dahi katıldım. :D :D :D

O zaman çocuğum ağladım ama, şimdi hatırladıkça gülmekten ölüyoruz o halime.

Az da siz gülün ;)

başak gülom kızma ama inan çok güldüm yaa ..hele bişi olammış gibi eve gitmen ..çıx çıx .. :D :D

Ay tatlım est, bende zaten gülün diye anlattım...

Bende çok gülüyorum... :D

gazozuna_ilaç_atcam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
anlatcam sey aramizda kalsin ok.. bitane cok samimi bi arkadasim var hiç ayrilmadik bu gune kadar allah ayirmasin .. onla yasamistik bu aniyi gerci cok varda geceyarisi piknikten tutun ki kopeklerden kacma bi gunlugune baska sehire kacma ... polisten kacma...vs ve lise ve univ tabiki anlatsam sayfalar dolar... birini anlatmistim polislisini ama buraya uygun degil bu sitenin formuna bence o yuzden sildimm....

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE
Annemde şaşırmış, bu çocuk nereden geliyor diye
fzehram ablam bilgisayar başından kalkamamıştır :D

yaa ozaman ne bilisayarı daha adını bile duymadık ...

inanın kütttt diye bir ses duydum birde baktım kapıda belirmiş bende çok şaşırmıştım ama sonradan çok güldük baya balkonda asılı kalmış...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ilahi gazozuna_ilaç_atcam kardeşim amma cesaret sizdekide ne istersiniz elin kızından kısrandan yaa iyi size bir ders olmuştur artık valla ucuz atlatmışsınız iyiki yakalayıpta birde sizi ıslatmamışlar ...

gazozuna_ilaç_atcam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
ilahi gazozuna_ilaç_atcam kardeşim amma cesaret sizdekide ne istersiniz elin kızından kısrandan yaa iyi size bir ders olmuştur artık valla ucuz atlatmışsınız iyiki yakalayıpta birde sizi ıslatmamışlar ...

aa abla heyecansiz olmuyo hayat ... digerleride gzel aslindada cok uzun ...bazen diyorum arkadaslara kitapmi yazsak diye .. bu arkadas bide bitane daha var onla ne zaman tanistigimizi bilmiyom hatirlamiyorum... o kadar eski dostuz...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Original von fzehra

:D :D bende aynisini dicektim :D

Üst Alt