Kaç mesaj öncesinde yazmışım hala mı öğrenemedin??
Bende problem yok,eyvaALLAH..
ya aynaa anlamıyormusun sen beni.. burada herkes hoca değil diyorum sana ben kendi adıma konuşmuyorum sadece ama yok anlatmicam daha.. bal gibi anladın...
Kaç mesaj öncesinde yazmışım hala mı öğrenemedin??
Bende problem yok,eyvaALLAH..
Şu toplantıya katılanlar listesine bakıp ona göre karar vereceğim gelip gelmeyeceğime nerede bu liste...
Nun sen merak etme .. Ben eğer olurda gidersem o toplantıya yumruğumu masaya vuracağım ve " Nun dedi ki " ile başlayan cümleler kuracağım ..![]()

Durubey .. Polemikten beslenmeden sağa sola yalpalamadan tüm samimiyetimle yazıyorum .. İncitmek için değil anlaman için ..
"Emri bil Maruf Nehyi anil münker "
Bu cümle anlaşılmaz mı geldi sana kardeşim ..? Elinin altında google var yazar anlamını öğrenirsin ..
Diğer taraftan Türkçe hususunda ki özenine katılıyorum .. Daha anlaşılır olmak babında davranmalıyız .. Ama Türkçe konusunda gösterdiğin hassasiyeti alttan alman ve uslup konusunda da göstermeni bir forumdaşın olarak senden bekliyor ve hatta rica ediyorum ..
Selametle ..
Durubey .. Polemikten beslenmeden sağa sola yalpalamadan tüm samimiyetimle yazıyorum .. İncitmek için değil anlaman için ..
"Emri bil Maruf Nehyi anil münker "
Bu cümle anlaşılmaz mı geldi sana kardeşim ..? Elinin altında google var yazar anlamını öğrenirsin ..
Diğer taraftan Türkçe hususunda ki özenine katılıyorum .. Daha anlaşılır olmak babında davranmalıyız .. Ama Türkçe konusunda gösterdiğin hassasiyeti alttan alman ve uslup konusunda da göstermeni bir forumdaşın olarak senden bekliyor ve hatta rica ediyorum ..
Selametle ..
evet abi 18 haziranda ve 25 haziranda sınav var.. biliyorsun iş gereği sınavlarda şehirlere gidiyorum ve sınavlardan birinde dördüncü tercihe zonguldak yazdım![]()
abi ben toplantı için değil sadece senin için gelecem.. ama zonguldaka