Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Kaç mesaj öncesinde yazmışım hala mı öğrenemedin??
Bende problem yok,eyvaALLAH..

ya aynaa anlamıyormusun sen beni.. burada herkes hoca değil diyorum sana ben kendi adıma konuşmuyorum sadece ama yok anlatmicam daha.. bal gibi anladın...

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Şu toplantıya katılanlar listesine bakıp ona göre karar vereceğim gelip gelmeyeceğime nerede bu liste...

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
evet abi 18 haziranda ve 25 haziranda sınav var.. biliyorsun iş gereği sınavlarda şehirlere gidiyorum ve sınavlardan birinde dördüncü tercihe zonguldak yazdım:)

abi ben toplantı için değil sadece senin için gelecem.. ama zonguldaka

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Durubey .. Polemikten beslenmeden sağa sola yalpalamadan tüm samimiyetimle yazıyorum .. İncitmek için değil anlaman için ..
"Emri bil Maruf Nehyi anil münker "
Bu cümle anlaşılmaz mı geldi sana kardeşim ..? Elinin altında google var yazar anlamını öğrenirsin ..
Diğer taraftan Türkçe hususunda ki özenine katılıyorum .. Daha anlaşılır olmak babında davranmalıyız .. Ama Türkçe konusunda gösterdiğin hassasiyeti alttan alman ve uslup konusunda da göstermeni bir forumdaşın olarak senden bekliyor ve hatta rica ediyorum ..
Selametle ..

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Durubey .. Polemikten beslenmeden sağa sola yalpalamadan tüm samimiyetimle yazıyorum .. İncitmek için değil anlaman için ..
Bu cümle anlaşılmaz mı geldi sana kardeşim ..? Elinin altında google var yazar anlamını öğrenirsin ..
Diğer taraftan Türkçe hususunda ki özenine katılıyorum .. Daha anlaşılır olmak babında davranmalıyız .. Ama Türkçe konusunda gösterdiğin hassasiyeti alttan alman ve uslup konusunda da göstermeni bir forumdaşın olarak senden bekliyor ve hatta rica ediyorum ..
Selametle ..

Durubey Sitemizin neşe kaynağıdır bizim. Uzun bir aradan beri yoktu. Siz yeni olduğunuz için azıcık alışmanız lazım. Yoksa çok temiz kalplidir.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Selametle ..

eyvallah kardeş

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
abi artık neşe falan kalmadı.. sınavlar beni bitirdi.. Keşke iptal olsada aynı sorularla tekrar sınav olsak:) gerçi yine yapamam ama:):)

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
evet abi 18 haziranda ve 25 haziranda sınav var.. biliyorsun iş gereği sınavlarda şehirlere gidiyorum ve sınavlardan birinde dördüncü tercihe zonguldak yazdım:)

abi ben toplantı için değil sadece senin için gelecem.. ama zonguldaka

Sana inat değilmi bende Ankara'ya geleceğim. Hemde nasip olursa toplantıdan önce. Bakabilcenmi bana;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt