Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
bide konfeti patlatsaydınya:) ha bu arada nickimin anlamı saf temiz bir bey demek:):)

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
istediğin konfeti olsun ablası...
b-192805-BALON1.gif

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
:) nerden buldun konfetiyi ya:) keşke başka istek isteseydim:) peki bir isteğim daha var onuda yaparmısın

VaniLya

ɐʎlıuɐʌ

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Fenerbahçe
(: vanilyadan :D

burada bir kreş var onun adı aynı zamanda (:

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Forumun ismini görünce aklima ilk gelen 'yeni' oldu. Gözüme biraz daha hos gelsin diye de 'YeNi' diye yazi verdim.

litonline

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
litonline : literature-online

Yani öz Türkçe'ye "Hatüstü Edebiyat" veya "Çevrimiçi" Edebiyat şeklinde çevirilebilen, yaklaşık 12-13 yıllık bir geçmişi olan hatta .com tescilini kaybettikten sonra 3500 dolara satışa çıkarılan, .net uzantısını hala elimde bulundurduğum, hiç bir zaman gerçekleşmeyen çok dilli bir edebiyat sitesi projesinin üzerime yapışan ismidir.

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
çocuklarım bana "sultan" diye hitap ederler ne sanki ben oturuyorum onlar bana hizmet diyorlarmış gibi,ne alakaysa..herbiri bilgisayarın başına geçtiğnde (aa bu ne?, bu nasıl ya, e böle mi? şu şöle mi?) derken bir de bakmışım ki beni başlarından atmak için sitenin birine beni üye yapmışlar önce "sultan "demişler, varmış sitede bir sultan daha ve ismimin arkasına bir tane "s" ekleyice çoğul olarak "sultanlar"ı ifade eden "sultans" olmuş...

Üst Alt