Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
yuregıme huzur katan guzellık basagım bana tavsıye etmıstı burayı...ve sayesınde burdayım...sayesınde sızın gıbı essız bır aılem oldu.....uye oluverdım hemencecık ee basagım tavsıye ettıyse cok guzel bır sıte olsa gerektı...ve uye oldum....paylasımlar ustune paylasımlar.....bıde baktımkı wazgecılmezım olmus bu sıte.....o kadar cok sey ogrendımkı burda...o kadar cok sey katıldıkı hayatıma...o kadar cok guzellık serıldıkı yuregıme...kopamadım sızden hıc..kopmak ısteyende yoktu zaten ;)
her lafı dua bır abım oldu(necmeddın abım)matrak mı matrak catlakmı catlak bır kardescıkım bılgısayardakı her acemılıgım ıcın anında basvurdugum onur:)) ve benım manevı teyzemm dıye asırı sevdıgım nurum teyzem fzehra teyzemm....duanurum rumeysa ablam..hanı ıstanbula gıttıgımde evlerının kapısını sonuna kadar acan guzellıkler...bı kere gordum sızı ama o kadar delı ozledımkı.....nursunuz..huzursunuz...ya mıhrıbanım...yuregı guzel dost ...bugun dogmussun ya ıyıkı dogmussun canım...ıyıkı tanımısım senı...ya verda medınen gulu....bıze oranın kokusunu hıssettıren gul....ve mabed..kıyamadıgım cıcegım yaaa nasılda datlı bır yurektır sendekı...berrak su gıbısın...tebssum ablam...hanı dmeıstım ya tebssumun en cok yakıstıgı kısı dıye:)nıckınle bır olmussun varlıgın dunyaya tebessum zaten....zeyno ablam....agır ablam dıyorum ;) sen umıdın adısın bende her aklıma geldıgınde o soz senı hatrlatıs bana...o yuregınde sonsuz umıt sonmesın asla...ılkayım kalbının guzellıgı paylasımlarına yansımıs bal...kandamlası bacıların bacısııııııııı ve dabıkı HABIBEMSIN ABLAM Allah ondan razı olsun bızım bulusma vesılemız...canım ablam ıyıkı kurdun sıteyı...aılemın herbır ferdının ayrı ayrı yerı var bende say say tukkenmıokı...dıllendıremıyrum yuregımı...sılaulucan...tıgrıs...hayrullah abım exelance abım...hekımoglu cıhan...hacı boran...eslem perı...kırıkmızrap...vede otesı canlar....sızın gıbı aılesı olan ben acaıp delı sanslıyım...sızlerı RAbbımden oturu cok sevıyorum ve de Onun ıcın......kalplerınızın gercek sahıbıne emnatsınız...dua ıle...sevgıyle...En sevgılıyle kalın............

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
canım sağol bende senin gibi güzel yüreğe sahip bir meleğim olmasına vede burda tüm güzel yürekli insanları tanıdığıma şükürdarım....

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
melek asıl ben sizin kalpleri ve yürekleri güzel abi ve ablalarim için tanıştığıma öyle mutluyum ki..inanın siteye girmediğimde ve sizin gibi temiz yürekli abi ve ablalarimin yazılarını okumadığımda veya radyoya giremediğimde,inanın sanki vucut azalarımdan biri eksik gibi geliyor bana..bir yanım kırık gibi oluyorum.

Ama siteye veya radyoya girdiğimde,o güzel selamlarınızı aldığımda çok mutlu ve mesut oluyorum,bende bu sitedeki yürekleri harika abi ve ablalarimin tiryakisi oldum.Melek ablamin dediği gibi bu siteyi kuran habibem sin ablama sonsuz teşekkürlerimi sunar,YÜCE RABBİM ona ve sizlere cennette en güzel makamlar versin..

RABBİM bu onun rızası için olan beraberliğimizi ölene dek devam ettirsin ,ve bu rıza sayesinde meleklerin övgüsüne mazhar olan,ve kiyamet günü bu sevgi karşılığında MEVLA sının arşının gölgesi altında gölgelenen kullarından eylesin cümlemizi.

YÜCE MEVLAM hepinizi her iki cihanda mesut ve bahtiyar etsin,sahabe ahlakı ile ahlaklanan kullarından etsin.bizleri ihlaslı,samimi,ve kendi nefsini müslüman kardeşinin nefsine tercih eden takva sahibi kullardan eylesin.

işte ALLAh rızası için sevmek bu...RABBİM rızası için yaşamaktan mahrum olan,hep kendini düşünen aklı kıt kişilerede nasip etsin bu güzelliği...

RABBİM bizleri birlik ve beraberlik içinde,kalp kırmadan islamın güzelliklerini kalbimize nakşedip,o nakşı etrafımıza saçan ve insanların hayrına vesile olan muttakilerden eylesin..

hepinizi ALLAH rızası için çokkkk seviyorum........

RABBİM cennette öyle makamlar versin ki hepinize, görenler acaba bu hangi şehidin,hangi sıddık ın yeri dediği yerler nasip etsin sizin gibi kalpleri ALLAH zikri ve S.A.V aşkı ile yanan güzel yürekli abi ve ablalarıma..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
:D Tarih yazmayı unutmuşsun :D:D
Mektup gibi olmuş maşallah sana :D:D
Güsell olmuş bende mi böyle mektup yazsam ne :D

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
onur kıskanma kardescık zaten mektup yazcaktımda evde ustalar vardı banyo duvarını delcez derken sen su borusuna ısabet ettır banyoyu su bastı gulmekten tum duygusallıgımı sel aldı:))devamı gelcek desem :D
abım ah benım her sozu dua abım...dualarına canı gonulden amın...........Allah razı olsun...ve mıhrım canımmmm RAbbıme sukurlerım sonsuz..varlıklarınz ıcın.............

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
yaaa canım meleğim sen neyaptın beni çok duygulandırdın inan şuan ağlıyorum

sen nekadar gönlü engin bir şahsiyyetsin nekadar yüreğin geniş

bunca güzellikleri bizlerede sen yaşatıyorsun sende bu sitenin vazgeçilmezlerindensin

inanın laf olsun veya sizlere yağ olsun diye deyil nasılki meleğim o güzel gönlündeki düşünceleri bir çırpıda yazılara dökü vermiş aynı onun gibi bende diyorum ki bizler burda bir aileyi geçtik belki ailede bile insanın bir birine zıt gittiği kafasının almadığı akrabası olabilir ama burdaki değerler her biri kendi iç güzellikleriyle ayrı ayrı birer değer taşıyorlar benim içinde

sen nasıl başa dua ediyorsan bende biliyosunki seni bize tanıtan o arkadaşına dua ediyorum RABBİM ondan razı olsun hakiki ermişlerinin yoluna erdirsin onu

çünkü senin gibi böyle dost canlısı bir kızımla beni tanıştırdı bende seni kızlarımla tanıştırdım canım...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
ay cnaımsın ya nurum teyzem emın ol bende o sahs nasıl dua edıyorum...bana verdıgı en guzel hedıye sız oldunuz...otesı yokkı.............Rabbım bızlerı en guzel cennetınde En Sevgılının yanında bulusanlardan eylesın ....sennetede bulusmak dılegı duasıyla...unutmayın kısı sevdıgıyle beraberdır..............

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : MeLeK
onur kıskanma kardescık zaten mektup yazcaktımda evde ustalar vardı banyo duvarını delcez derken sen su borusuna ısabet ettır banyoyu su bastı gulmekten tum duygusallıgımı sel aldı:))devamı gelcek desem :D
abım ah benım her sozu dua abım...dualarına canı gonulden amın...........ALLAH razı olsun...ve mıhrım canımmmm RAbbıme sukurlerım sonsuz..varlıklarınz ıcın.............
Banyoyu sel aldı şarısını istermisin :D:D
Herp çarşambayı mı alacak birazda banyoyu alsın :D

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Yüregini kagda dökmesin Melekcim cok tesekkür ederim...
Bizlerde seni cok seviyoruz...
Sitemizi kurarken bize en büyük destek Cihan Hekimoglu ve fzehramizdan geldi...
Korkuyordum altinda kalkamayiz diyordum cünki is sadece siteyi kurmakla bitmiyor... bunu herkez yapa bilir.. Iste bu zor günlerimizde bana verdikleri destek inanilmazdi..
Hekimoglunun yazdigi bir mail halen aklimda.. "Abla yeterki kuralim siteyi fzehra Cihan bizimle, bizleri sitesiz birakma. Yeniden-Dogus kapandi nereye takilacagimizi bilemiyoruz" demisti...
Ve günlerce bunu aramizda konustuk maillestik ve sonunda acmaya karar verdik..
Zamanla insan herseyi ögreniyor ama o günlerde malesef siteyi kurmasini henuz bilmiyordum. Sitemizin paketi gelmisti günlerce elimizde kalmisti siteyi bir türlü kuramiyorduk...calmadigimiz kapi kalmamisti..
Sonra tesadüfen wbbturk.biz yardim forumunu buldum ve Allah kendisinden razi olsun EsoEs abimizin yardimlari ile sitemizi kurduk....
Ilk günü cok iyi hatirliyorum kimsecikler yoktu biz bizeydik forumlar bom bostu...
Zehracimiz yilmayacagiz üyeleri toplayacagiz biz bize yazacagiz forumu canlandiracagiz demisti...
Ve günler gecmisti 3 kisi iken 5 olduk 10 olduk derken aylar sonra bakmisiz 2 bin üye olmusuz...
Sitemiz büyüdükce sorunlarda büyüyordu ama güzel Allahim hep en zor günlerimizde bizleri cok degerli yardim sever insanlarla karsilastirdi..
Ve bu güzel insanlar arasinda Cepforum Admini netcommander vardi... Kimsecikler onu tanimazken nicki dahi sitemizde yokken bizlere hep yardim elini uzatti en zor günlerimizde günlerce geceler boyu sorunlari cözmeye calisti...
Bunun yani sira bilmedigim seyleri bana ögretmekle degerli zamanini harcadi...

Sitemizin kuruculari Cihan Hekimoglu fzehra ve bizleri ta ilk günden bu yana hic yanliz birakmayan wbbturk.biz ekibine netcommandere ve siz degerli üyelerimize tesekkür ediyorum..

Basarilarimizin kaynagi wbbturk.biz ve cepforum.com

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Evet ben wbbde seni biras araştırmıştım :D:D
Sitenin hayat hikayesinide ögrenmiş oldum :D

Üst Alt