Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Sitemizin kuruculari Cihan Hekimoglu fzehra ve bizleri ta ilk günden bu yana hic yanliz birakmayan wbbturk.biz ekibine netcommandere ve siz degerli üyelerimize tesekkür ediyorum..

aa evet ben bunada degıncektım ablacım....sık sık sorunlarla kasrılsıldı sıte bazen kapandı ama dımdık ayaktayız elham...sevgı ıle besledık cunku dua ıle yeserttık...ve burdayız ıste...

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von MeLeK
Sitemizin kuruculari Cihan Hekimoglu fzehra ve bizleri ta ilk günden bu yana hic yanliz birakmayan wbbturk.biz ekibine netcommandere ve siz degerli üyelerimize tesekkür ediyorum..

aa evet ben bunada degıncektım ablacım....sık sık sorunlarla kasrılsıldı sıte bazen kapandı ama dımdık ayaktayız elham...sevgı ıle besledık cunku dua ıle yeserttık...ve burdayız ıste...

Sizler varken sorunlar bize viz gelir...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
ay canım ablam bıtanesınnnnnnnn asıl sen basımızdayken sorunlar yıgılsa vız gelır....

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Habibemsin
Original von MeLeK

Sizler varken sorunlar bize viz gelir...
Evet öyle oluyo vizz diye geliyo ikiye bir :D

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
meleğe katılıyorum habibemsin ablam.Sen varken sorunlar vız gelir.

RABBİM bizleri bütün işlerimizi onun rızası yapan kullarından eylesin..yeterki bu birlik ve beraberliği bozmayalım..ayrıca sitenin kurulmasında büyük katkıları olan herkese MEVLAM her iki cihandada en güzel makamlar versin.

RABBİM onları her iki cihandada zor durumdan kurtarsın ve cennetine nail eylesin..

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Çok sevimli bir kız bu valla.Dökmüş içini.Ne diyelim yüreği güzel insan.Başarılar.Bilmukabele.

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
sız ınsanın hayatına gırersınızde bole yurek dıllenme cabasına gırmezmııı .....

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bizde senin gibi yüreği temiz bir kardeşimizle bulunduğuna seviniyoruz melek kardeşim.Bizleri o güzel yüreğinle yorumlar yapmam dan seviniyoruz güzel kardeşim.iyi kivarsın.

Sizi Allah için seviyoruz. :)

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
fzehra teyzem hep derkı sevgı buyktendır...dımı nurum teyzem...aynen ole...dua ıle sevgıyle....

Üst Alt