Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
aman ha mazlumlar böyle ise mustazaflar nasıl acaba merak ettim =) =)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
Gri
4-13
Haziran Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Başkalarının gününü aydınlatır, do ru sözü do ru yerde söyler

abi sa ol ya harika bir konu en çok ilgimi çeken konu:)burçlara gerçekten inanıyorum ve do ru yani aynı bana uyuyo özellikleri:)

seni gidi bencil demek sadece kendini düşünürsün yeri geldiginde... =) =) =)

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı *perwerder*
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
Gri
4-13
Haziran Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Başkalarının gününü aydınlatır, do ru sözü do ru yerde söyler

abi sa ol ya harika bir konu en çok ilgimi çeken konu:)burçlara gerçekten inanıyorum ve do ru yani aynı bana uyuyo özellikleri:)

abi sende hemen bulmuşsun en sinir bozucu yeri:)ama ben bencil de ilim en azından fazla bencil de ilim:)ama en çok uyan do ru sözü do ru yerde sölemem.. ben aslında avukat olcakmışımda bakma olamadım:)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
Orjinal Yazarı *perwerder*
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
Gri
4-13

abi sende hemen bulmuşsun en sinir bozucu yeri:)ama ben bencil de ilim en azından fazla bencil de ilim:)ama en çok uyan do ru sözü do ru yerde sölemem.. ben aslında avukat olcakmışımda bakma olamadım:)

yaw dur seni ek kontejandan hukuka alalım... :)

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Tüm renkleri sevince konu dikkatimi cekti :)

Her renkten birseyler taşımak çok iyi
Tüm renkleri karıştırınca siyah oluyor
O halde siyah diyebilirim :)

Siyah
Saglam yaratılışlı, cesur, güçlü, bagımsız ve girişkendir.
Acıma duygusu pek yoktur. Bir karar almadan evvel, uzunca bir süre düşünür, ayaklarını yere saglam basar. Aşkı da farklı yaşamayı sever

Tuttum bunu (:
Acıma duygusu hariç.

Üst Alt