- Aldığı Beğeniler
- 2
aman ha mazlumlar böyle ise mustazaflar nasıl acaba merak ettim

Orjinal Yazarı ŞEVVAL
Gri
4-13
Haziran Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Başkalarının gününü aydınlatır, do ru sözü do ru yerde söyler
abi sa ol ya harika bir konu en çok ilgimi çeken konuburçlara gerçekten inanıyorum ve do ru yani aynı bana uyuyo özellikleri
![]()

abi sende hemen bulmuşsun en sinir bozucu yeriOrjinal Yazarı *perwerder*
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
Gri
4-13
Haziran Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Başkalarının gününü aydınlatır, do ru sözü do ru yerde söyler
abi sa ol ya harika bir konu en çok ilgimi çeken konuburçlara gerçekten inanıyorum ve do ru yani aynı bana uyuyo özellikleri
![]()
seni gidi bencil demek sadece kendini düşünürsün yeri geldiginde...![]()
![]()
![]()
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
abi sende hemen bulmuşsun en sinir bozucu yeriOrjinal Yazarı *perwerder*
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
Gri
4-13
![]()
seni gidi bencil demek sadece kendini düşünürsün yeri geldiginde...![]()
![]()
![]()
ama ben bencil de ilim en azından fazla bencil de ilim
ama en çok uyan do ru sözü do ru yerde sölemem.. ben aslında avukat olcakmışımda bakma olamadım
![]()
Siyah
Saglam yaratılışlı, cesur, güçlü, bagımsız ve girişkendir.
Acıma duygusu pek yoktur. Bir karar almadan evvel, uzunca bir süre düşünür, ayaklarını yere saglam basar. Aşkı da farklı yaşamayı sever