emeğinize sağlık kardeş iyi düet gibi:)
esila YD Üyesi Üyelik Tarihi 17 Şub 2008 Mesajlar 594 Aldığı Beğeniler 3 Takım Diğer 13 Tem 2008 #61 emeğinize sağlık kardeş iyi düet gibi
KaTrEe Enderun-i Üyelik Tarihi 10 Mar 2008 Mesajlar 1,472 Aldığı Beğeniler 15 Konum Şehr-i Şahane 14 Tem 2008 #62 bir mucize-i gizem ömrü sefadan geçen bir gece-i matem yüreğimden uçup giden sine-i harabım bir gül demeti sor ki bu canı hiç sevmedi mi?
bir mucize-i gizem ömrü sefadan geçen bir gece-i matem yüreğimden uçup giden sine-i harabım bir gül demeti sor ki bu canı hiç sevmedi mi?
Sebep YD Üyesi Üyelik Tarihi 6 Eyl 2005 Mesajlar 2,935 Aldığı Beğeniler 3,661 Takım Galatasaray 14 Tem 2008 #63 { "lightbox_close": "Close", "lightbox_next": "Next", "lightbox_previous": "Previous", "lightbox_error": "The requested content cannot be loaded. Please try again later.", "lightbox_start_slideshow": "Start slideshow", "lightbox_stop_slideshow": "Stop slideshow", "lightbox_full_screen": "Full screen", "lightbox_thumbnails": "Thumbnails", "lightbox_download": "Download", "lightbox_share": "Share", "lightbox_zoom": "Zoom", "lightbox_new_window": "New window", "lightbox_toggle_sidebar": "Menüyü Gizle" } " type="audio/mpeg">
{ "lightbox_close": "Close", "lightbox_next": "Next", "lightbox_previous": "Previous", "lightbox_error": "The requested content cannot be loaded. Please try again later.", "lightbox_start_slideshow": "Start slideshow", "lightbox_stop_slideshow": "Stop slideshow", "lightbox_full_screen": "Full screen", "lightbox_thumbnails": "Thumbnails", "lightbox_download": "Download", "lightbox_share": "Share", "lightbox_zoom": "Zoom", "lightbox_new_window": "New window", "lightbox_toggle_sidebar": "Menüyü Gizle" } " type="audio/mpeg">
KaTrEe Enderun-i Üyelik Tarihi 10 Mar 2008 Mesajlar 1,472 Aldığı Beğeniler 15 Konum Şehr-i Şahane 14 Tem 2008 #64 şarkı çok güzel teşekürler..
KaTrEe Enderun-i Üyelik Tarihi 10 Mar 2008 Mesajlar 1,472 Aldığı Beğeniler 15 Konum Şehr-i Şahane 14 Tem 2008 #65
KaTrEe Enderun-i Üyelik Tarihi 10 Mar 2008 Mesajlar 1,472 Aldığı Beğeniler 15 Konum Şehr-i Şahane 14 Tem 2008 #66 Dolaşır gül gibi elden ele peymâne gönül Dökülür sonra senin gölgene mestâne gönül
Sebep YD Üyesi Üyelik Tarihi 6 Eyl 2005 Mesajlar 2,935 Aldığı Beğeniler 3,661 Takım Galatasaray 15 Tem 2008 #67 Ah Destina’m, kara kızım, uzun saçlı hasretim Kül rengi kirpiklerinde nehirler yürüyenim Gelirsen sevdiğim çiçekleri getir Gönlünün güneşli bahçelerinden / nilüferlerin zülüflerinden Ve derin kuyularından hasretin, su getir Nuri Can
Ah Destina’m, kara kızım, uzun saçlı hasretim Kül rengi kirpiklerinde nehirler yürüyenim Gelirsen sevdiğim çiçekleri getir Gönlünün güneşli bahçelerinden / nilüferlerin zülüflerinden Ve derin kuyularından hasretin, su getir Nuri Can
KaTrEe Enderun-i Üyelik Tarihi 10 Mar 2008 Mesajlar 1,472 Aldığı Beğeniler 15 Konum Şehr-i Şahane 16 Tem 2008 #68 Bozamadığım sessizliğim var Bana ağır gelen Haykırmak istediğim Her istediğimde Kördüğüm olup içime oturan Kangren olmuş sessizlik
Bozamadığım sessizliğim var Bana ağır gelen Haykırmak istediğim Her istediğimde Kördüğüm olup içime oturan Kangren olmuş sessizlik
KaTrEe Enderun-i Üyelik Tarihi 10 Mar 2008 Mesajlar 1,472 Aldığı Beğeniler 15 Konum Şehr-i Şahane 17 Tem 2008 #69 Hasret imiş derd-i dilim Gülşende yoktur sevgilim Bir gönlü aşık cariye Esbab-ı halim bu benim Gül bahçesinde yalnızım Bülbüldedir derin sızım Susadım aşk ummanından Kanmak dileğimdir nazım
Hasret imiş derd-i dilim Gülşende yoktur sevgilim Bir gönlü aşık cariye Esbab-ı halim bu benim Gül bahçesinde yalnızım Bülbüldedir derin sızım Susadım aşk ummanından Kanmak dileğimdir nazım
Sebep YD Üyesi Üyelik Tarihi 6 Eyl 2005 Mesajlar 2,935 Aldığı Beğeniler 3,661 Takım Galatasaray 18 Tem 2008 #70 Uyanma.. ne olur simdi olmaz. uyanma birak biraz daha seyredeyim seni..