Sus gönlüm... Çok dile getırme,sen dıle getırdıkce gönlün daha da cosuyor,daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlasıyor. Sus gönlüm... Cok laf etme ,az soyle kı isimiz olgunlaşsın.A soyle ki hakka yanlıs kelam cıkmasın.Sus gönlüm ... BİR ELİF MİKTARI SUS... az kaldı bahara,Dayan gönlüm, denızın icinde gorunmeyen dalgalar gıbı yüregin biliyorum.beklemekten baska care olsaydı Seni durdurmazdım ... İnan bana... Ama yok baska care yok. Unutma kı ilac bıle beklemeden tesır etmez ,cıcek bıle vaktı gelmeden önce acmaz. Sus gönlüm... Bır kardeleni düsün sus gönlüm ... Bu kısın bahara dönünceye kadar,uzak yollar yaklasıncaya kadar, bu sıkıntının ardından ferahlık gelınceye kadar.ve yüzümüz vuslat gözyaslarıyla ıslanıncaya kadar sus , sus gönlüm ... Senı senden daha ıyı bilen Rabbının hükmü vuk u buluncaya kadar. Sus gönlüm .... Butun susmalarına karsılık herseyın hayırlısının olacagına ınanarak sus... Sus gonlum .... Her susuşun bır cevap olsun .her susuşun ,sabrın olsun.her susuşun ,duan olsun.ıcten yakarısın adı olsun.susuşun, bekleyışin,umut edısın,inancının..