Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
"Bir saniyenize bile hakim değilsiniz. Bir saniyesine bile hakim olamadığımız, hükmedemediğimiz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz. Dik duracağız, doğru gideceğiz!"
Muhsin Yazıcıoğlu

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Senin icin ölmek mi?
-yapamam-
Benim bütün vazgecişlerim Allah'a ait.

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray

''Ben yaptıklarımın hepsini hiç uğruna yapıyorum; sanki birileri hareketlerin devamını, sonucunu benden çalıyor; hayatımda her şey, sanki ben onları yeniden, bir daha yapabilirmişim gibi gelip geçiyor. Çaresiz, onarılması imkansız bir şey yapabilmek için neleri feda etmem gerek, bilmiyorum.''

Akıl Çağı - J.P Sartre

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Gözyaşından ne çıkar, neden ter dökmediniz?

Mehmet Âkif Ersoy

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
o kapı artık kapalı gözüm.

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
Her lahza geçen ânı unutmakta dem- â-dem ...

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
Sus gönlüm... Çok dile getırme,sen dıle getırdıkce gönlün daha da cosuyor,daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlasıyor. Sus gönlüm... Cok laf etme ,az soyle kı isimiz olgunlaşsın.A soyle ki hakka yanlıs kelam cıkmasın.Sus gönlüm ... BİR ELİF MİKTARI SUS... az kaldı bahara,Dayan gönlüm, denızın icinde gorunmeyen dalgalar gıbı yüregin biliyorum.beklemekten baska care olsaydı Seni durdurmazdım ... İnan bana... Ama yok baska care yok. Unutma kı ilac bıle beklemeden tesır etmez ,cıcek bıle vaktı gelmeden önce acmaz. Sus gönlüm... Bır kardeleni düsün sus gönlüm ... Bu kısın bahara dönünceye kadar,uzak yollar yaklasıncaya kadar, bu sıkıntının ardından ferahlık gelınceye kadar.ve yüzümüz vuslat gözyaslarıyla ıslanıncaya kadar sus , sus gönlüm ... Senı senden daha ıyı bilen Rabbının hükmü vuk u buluncaya kadar. Sus gönlüm .... Butun susmalarına karsılık herseyın hayırlısının olacagına ınanarak sus... Sus gonlum .... Her susuşun bır cevap olsun .her susuşun ,sabrın olsun.her susuşun ,duan olsun.ıcten yakarısın adı olsun.susuşun, bekleyışin,umut edısın,inancının..

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
"Geleceğimi büyük bir tren istasyonundaki banklı ve damalı bir bekleme salonu gibi görüyorum.

Dışarıdaki kalabalık beni görmeden koşturuyor.

Hepsi bir acele içinde, trene veya taksilere biniyorlar.

Gidecek bir yerleri,görecek birileri var.

"Ve ben orada oturuyorum, bekliyorum.

-Neyi bekliyorsun Adele?

Bir şeyler olmasını..

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Hepimizin bir kuyusu var elbet.
En derine gömdüğümüz kaygılarımızı, ihtiraslarımızı, tutkularımızı saklayan, en mahrem sohbetlerimizi paylaştığımız, en cesur itiraflarımızı haykırdığımız bir kuyu, utandığımız anılarımızın yatağı. Endişelerimizin barınağı...
Kuyulardan delik deşik olmuş bir yolda, düşe kalka yürür gibi yaşıyoruz hayatı çukur çukur olmuş bir kalple.

Can Dündar

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
"iki türlü kar manzarası var biri diğerine uymayan. Hayat karşısında biz iki farklı kişi olduğumuz için değil ama;
aynı biz karşısında iki farklı hayat olduğundan.Biri şiir kılar bizi öbürü hakikat,biri nergis kokar,öbürü hayat"
N.Bekiroğlu

Üst Alt