Bu yazıların hepsine tek bir cevabım var :ORiJiNAL YAZARI : m_emin
onur ne kadar resmiiisinne o sizli bizli ifadeler ,bizi de standart üyelerden görüyorsan eğer ne diyeyim. reklam yaptığımız ne zaman görülmüştür bizim ?
ben farklı düşünen sizin gibi düşünmeyen kardeşlerimin hislerine düşüncelerine tercüman olmak istedim o kadar.
zaten üyelerimizin sayısı bir elin parmakları denecek kadar az.hoşunuza gitmesede durum bu.
kardeşlerimizi kazanmak yerine kaybetmek neden olsun ki ?
standart üyelerden bazıları kötü niyetli ise bizim suçumuz ne oluyor ?
özel mesaj kullanmayı savunmak değil benim sözlerim. ayrımcılık yapmanızı hiç hoş bulmuyorum.
özel üye yıldızlı üye filan. çok yazana değil yazılana bakmanız gerekir ?
neden böyle yapıyorsunuz ? ayrıımcılığa ben karşı çıkıyorum.
suistimal edenleri uyarırsınız olur biter.Zaten tüm üyeleri aynı kefeye koymak gibi bir amacımız yok ve olmazda..
Cevap:suistimal edenleri uyarırsınız olur biter.
Özel üyelik öyle çok yüksekte görülen bir rütbe degil..Yönetim olarak güvendigimiz herkese bu rütbeyi vermiş bulunuyoruz zannedersem.Eskiden özel üyeliğiniz vardı bildigim kadarıyla sanırım bir süre aktif olmayınca alınmış ama şu an için geri gelmiş bulunuyor..Sınırsız kullanabilirsinZaten bu olayı yapan insanların amacı üyeliğim silinecek banlanacagım gibi şeyler degil..Olsun silinsin yenisini alır devam ederim düşüncesi var

Not : İnternette ve Reel'de bulundugum ortamdan dolayı sizli bizli yazmış olabilirim