Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : m_emin
onur ne kadar resmiiisin :) ne o sizli bizli ifadeler ,bizi de standart üyelerden görüyorsan eğer ne diyeyim. reklam yaptığımız ne zaman görülmüştür bizim ?

ben farklı düşünen sizin gibi düşünmeyen kardeşlerimin hislerine düşüncelerine tercüman olmak istedim o kadar.

zaten üyelerimizin sayısı bir elin parmakları denecek kadar az.hoşunuza gitmesede durum bu.

kardeşlerimizi kazanmak yerine kaybetmek neden olsun ki ?

standart üyelerden bazıları kötü niyetli ise bizim suçumuz ne oluyor ?
özel mesaj kullanmayı savunmak değil benim sözlerim. ayrımcılık yapmanızı hiç hoş bulmuyorum.

özel üye yıldızlı üye filan. çok yazana değil yazılana bakmanız gerekir ?
neden böyle yapıyorsunuz ? ayrıımcılığa ben karşı çıkıyorum.
Bu yazıların hepsine tek bir cevabım var :
Zaten tüm üyeleri aynı kefeye koymak gibi bir amacımız yok ve olmazda..
suistimal edenleri uyarırsınız olur biter.
suistimal edenleri uyarırsınız olur biter.
Cevap:
Zaten bu olayı yapan insanların amacı üyeliğim silinecek banlanacagım gibi şeyler degil..Olsun silinsin yenisini alır devam ederim düşüncesi var
Özel üyelik öyle çok yüksekte görülen bir rütbe degil..Yönetim olarak güvendigimiz herkese bu rütbeyi vermiş bulunuyoruz zannedersem.Eskiden özel üyeliğiniz vardı bildigim kadarıyla sanırım bir süre aktif olmayınca alınmış ama şu an için geri gelmiş bulunuyor..Sınırsız kullanabilirsin :D

Not : İnternette ve Reel'de bulundugum ortamdan dolayı sizli bizli yazmış olabilirim :)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
burada bulunan tüm kardeşlerimiz standart üye veya sıradan üye değil hepsi birbirinden değerli olan, özel olan üye kardeşlerimizdir. ben sizlerden bunu söylemenizi beklerdim.ayrımcılık yok diyorsanız o zaman özel mesaj servisini sadece standart dediğiniz üyelere değil bütün üyelere uygulamalı ve tamamen kaldırmalısınız.Kurunun yanında yaş olanlarıda incitiyorsuz başka diyecek söz bulamıyorum. slm ve dua ile..

Peki hodrimeydan..Şimdiye kadar ciddi ciddi özel mesaj gönderemiyorum diye kırılan incinen birisi olduysa söz onu özel üye kategorisine alacağım..Sanmıyorum kimsenin öyle özel mesaja o kadar değer verebilecegini..

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : Onur
Not : Sitemizde kararlar genellikle ortak olarak alınıyor ;)

yukarıdaki yazılan ifade ile aşağıda yazılan ifade arasında fark var.bakalım bu ikisi arasındaki farkı bulabilecek misiniz :D

hodrimeydan..Şimdiye kadar ciddi ciddi özel mesaj gönderemiyorum diye kırılan incinen birisi olduysa söz onu özel üye kategorisine alacağım

peki böyle bir durumda olan kardeşimiz sesini duyurmak için mutlaka yeni bir konumu açmak zorunda kalacak? onur kardeşim beni yanlış anlama öyle bir takıntımız yok zaten. özel mesajlar bizi asla ilgilendirmez zaten benim için önemli değildi bu konu.bu kadar yazımı sadece iyiniyetli olupta haklarını kaybetmiş olan, sessiz sedasız bir köşede duran kardeşlerim için dile getirmiştim.artık bu konuda bir şey yazmayacağım :D

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Not : Sitemizde kararlar genellikle ortak olarak alınıyor ;)

yukarıdaki yazılan ifade ile aşağıda yazılan ifade arasında fark var.bakalım bu ikisi arasındaki farkı bulabilecek misiniz :D

hodrimeydan..Şimdiye kadar ciddi ciddi özel mesaj gönderemiyorum diye kırılan incinen birisi olduysa söz onu özel üye kategorisine alacağım

peki böyle bir durumda olan kardeşimiz sesini duyurmak için mutlaka yeni bir konumu açmak zorunda kalacak? onur kardeşim beni yanlış anlama öyle bir takıntımız yok zaten. özel mesajlar bizi asla ilgilendirmez zaten benim için önemli değildi bu konu.bu kadar yazımı sadece iyiniyetli olupta haklarını kaybetmiş olan, sessiz sedasız bir köşede duran kardeşlerim için dile getirmiştim.artık bu konuda bir şey yazmayacağım :D
genellikle'nin içerisinde bu yoktu..Hiç bir zaman şunu özel üye yapayımmı yapmayayımmı diye konuştugumuzu hatırlamıyorum..Bir birimizin kararlarına saygı duyarız ;)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Bence bu olay bu kadar tartışılacak bir olay değil..
m.emin kardeşim bu karar sadece onur'un almış olduğu karar değil..Yönetimde tartışıldı ve kabul edildi..
Ama fikirlerinizi güzel ifadelerle belirttiğiniz için sizi ayrıca tebrik ediyorum..
selam ve dua ile..

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
ikinizde haklisiniz ama alinan karara saygi duysak iyi olur
bazen buraya öyle kisielr üye olyuorki forumu gözetmede etmeden ilk kisi bayan olan arkadaslara özel mesaj yoluyla mesaj atmasi yada herhangi birsey
bu karar byöle kolay vermediginden yünetimin eminim
100 kere düsünmüstür öyle vermistir ;)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
heralde konu tatlıya bağlanmış memin kardeşte özel üye olmuş...

gayet güzel bir karar...

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE
Bence bu olay bu kadar tartışılacak bir olay değil..
m.emin kardeşim bu karar sadece onur'un almış olduğu karar değil..Yönetimde tartışıldı ve kabul edildi..
Ama fikirlerinizi güzel ifadelerle belirttiğiniz için sizi ayrıca tebrik ediyorum..
selam ve dua ile..

est.fikirlerimi özgürce ifade etmeme imkan verdiğiniz için asıl ben sizlere çok teşekkür ediyorum. ve aleykum selam

ORiJiNAL YAZARI : fzehra
heralde konu tatlıya bağlanmış memin kardeşte özel üye olmuş...

gayet güzel bir karar...

fzehra ablam çok tşk ediyorum.Bizim özel üye olmak gibi bir gayemiz olmadı asla. Gayemiz yalnızca ve yalnızca Yüce Rabbimizin Razı olduğu kullarından olabilmek ve O'nun yolunda acizane Hizmette bulunabilmekten başka birşey değildir.

Üstadımızın sözüyle biz her daim "Hizmet hasıl olsunda varsın bizim yerimiz caminin papuçluğu olsun" diyor ve bu altın sözü kendimize şiar ediniyoruz
selam ve dua ile. Yüce Rabbim sizlerden Razı olsun.emeklerinizi zayi kılmasın.ve daim Her işinizi hayra tebdil eylesin. amiin

ebubeddavi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
.............................
.............................

YAZINIZ SİLİNMİŞTİR..

Derdini anlatabileceğin yeri onur kardeşimiz zaten topic başında açıklamış..
Burada geyik muhabbeti yapılmıyor,sözlerine dikkat et biraz..EXELANCE

Üst Alt