Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Allah hepinizden razı olsun :gul:
Afiyet olsun diyeceğim ama olduğunu gördüm :D

En çok aramızda görmek istediğimiz isimler olarak anılan
Engin ve Aroraydı nasip olmadı.

Bi iznillah hanım
Burada hizmet edelim ama aman ha! yüz yüze gelmeyelim diye birşey olabilirmi?
Bizi itham etmeyi bırakın artık.
Düşüncenize katılmıyorum
Çizgisi kaymış insanlar değiliz biz !

bende bu konuda uhıbbu ve mustafa abı gıbı dusunuyorum aynı memleketlı olabılırız ama cok farklıyız..bızım art nıyetımız yok o yuzden bulusmadada baska hıcbırsey dusunmeden katılacaktım kı malesef hastalık cıktı..yoksa bende sızlerle bırlıkte ıstanbulda olur bu pıknıge katılırdım..hıc tereddut etmeden..
bızımde amacımız hızmet..aynı yoldayız aynı memleketteyız ama farklıyız...

Kalb-i Mecruh

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
DÜNDEN BERİ bize soruluyor efendim,
Bi_iznillah 'ta gitti mi?
Bi_iznillah 'ta katıldı mı?
aldığım son telefon ile gereken lüzum üzerine bildiririm ki,
böyle bir organyasyonun içinde olmadık, olmayızda...

bırakın sanaldan kimselerle tanışıp, pikniğe gitmeyi ,ailelerini tanıdıklarımızla hatta yedi kuşak ceddini bildiğimiz kişilerle buluşup pikniğe gitmeyiz efendim...
zincirlerimizi kırmadık, KIRMAYIZ İNŞAALLAH ...
sahip olduğumuz değerlerimize sıkı sıkı bağlıyız ...

dini bir site olduğu için burada YENİDEN DOGUS AİLESİNİN YANINDA acizane hizmet edebilmek için bulunuyoruz...

KEND!MCE kendi doğrularımla hizmetlerime devam edeceğim...

BİZİ SEVEN VE BİZİ TAKİP EDEN GÖNÜLDAŞLARIMIZA DUYURUDUR....

Şuan cidden şaşkınım. Bay ve bayanlar hep beraber piknik öyle mi? :/ Yakıştıramadım doğrusu..
Lütfen,bu vb şeyleri hizmet adı altında toplamayın.

Uhibbu kardeşimizde diyor ki; Hizmet edicez,birbirimizi görmicez. Niye,neden göresn ki mübarek. Sen hizmeti Allah c.c için yapmıyormusn? Illede hizmet edicem,hemde görücem diyorsan yakınlarındaki bi dergaha gidip bunu yapabilirsin.!

Bi iznillahında dediği gibi ''bırakın sanaldan kimselerle tanışıp, pikniğe gitmeyi ,ailelerini tanıdıklarımızla hatta yedi kuşak ceddini bildiğimiz kişilerle buluşup pikniğe gitmeyiz efendim...'' (!)

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
sırf bu bakış açısı yüzünden haftalarca siteye yazasım gelmedi..yapmayın artık yaa..:(

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
gercekten yaa herkes herseyı bılıyor sınırınıda bılıyor yapmayın burası ıslamı sıte bu toplantıda ıslamı bır cercevede gerceklesti..artık lütfen...

Mystery

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,785
Takım
Fenerbahçe
Şuan cidden şaşkınım. Bay ve bayanlar hep beraber piknik öyle mi? :/ Yakıştıramadım doğrusu..

Uhibbu kardeşimizde diyor ki; Hizmet edicez,birbirimizi görmicez. Niye,neden göresn ki mübarek. Sen hizmeti Allah c.c için yapmıyormusn? Illede hizmet edicem,hemde görücem diyorsan yakınlarındaki bi dergaha gidip bunu yapabilirsin.!

Bi iznillahında dediği gibi ''bırakın sanaldan kimselerle tanışıp, pikniğe gitmeyi ,ailelerini tanıdıklarımızla hatta yedi kuşak ceddini bildiğimiz kişilerle buluşup pikniğe gitmeyiz efendim...'' (!)

gitme efendim ...

sen gelme mevlana gel demis ama sen gelme :)

eğer bulundugumuz ortamda sizde bulunsaydınız nasıl oldugumuzu görürdünüz.. dısarıdan konusması kolay tabi.. bilmeden yorum yapmamak gerek vesselam..

Bende sana hizmetinde bol sans dilerim o zaman :)

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Klavyenin Arkasından Konuşmayın Sayın Dergah Ve Cemaat Toplulukları Ve Onun Muritleri ....
Evet Bu Bir Hizmetti Çokta iyi Olmuş , Mesela Cuma Günleri Önce Yasin okuyan daha sonra aynı agızla Dedikodu yapan kadınların Gününden daha iyidir.Piknikte kadınlarla erkeklerin ayrı oldugu söylenıyor Zaten .Ham Sofulukta Maşallahımız Var . Biliyormusunuz Cem karacada işte bu zıhnıyet yuzunden ateist olarak Yaşamış Ömrünün Bir Kısmını , Camide Ön safa geçilmez diye itelediğimiz çocuklarımızı barlardan topluyoruz . Çok Sofuyuz ama Maalesef salaten tuncina gibi kısa yoldan cennete götüren duaları okumayı bır dın gıbı benımsetıyoruz Ölülerimiz yasın isterken , Biz onlara peygamberımıze yazılmış naatları Okuyoruz . Neyse Konuşulacak Konular bunlar arkadaşlar Asosyal arkadaşlarımıza Allahtan Sabırlar dilerim...

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer

kıl oluyorum böyle kendinden başkasını müslüman sanmayanlara:) Sizin içiniz fesat kardeşim.... Zaten gelseydinizde kimbilir ne fesatlıklar yapacaktınız.. sohbeti baltalayıp duracaktınız... şurda insanlar bi araya gelmiş bi organize yapmış.. Ne yapmamız yada nasıl yaşamamız gerektiğini kimse size sormuyor.. sen gitnmezsen gitme gidenede laf atıp durma.. Ha milletin piknik hakkında iyi dileklerini okumayı hazmedemiyorsan: kuyruğunu kıs ve çalıların arasında kaybol....

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
aynen yaaa yetti artık..siteyi yeterince düşüncelerinizle kirlettiniz ..işinize gelmiyorsa buyrun...bu sitede işiniz ne madem..:(

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Klavyenin Arkasından Konuşmayın Sayın Dergah Ve Cemaat Toplulukları Ve Onun Muritleri ....
Evet Bu Bir Hizmetti Çokta iyi Olmuş , Mesela Cuma Günleri Önce Yasin okuyan daha sonra aynı agızla Dedikodu yapan kadınların Gününden daha iyidir.Piknikte kadınlarla erkeklerin ayrı oldugu söylenıyor Zaten .Ham Sofulukta Maşallahımız Var . Biliyormusunuz Cem karacada işte bu zıhnıyet yuzunden ateist olarak Yaşamış Ömrünün Bir Kısmını , Camide Ön safa geçilmez diye itelediğimiz çocuklarımızı barlardan topluyoruz . Çok Sofuyuz ama Maalesef salaten tuncina gibi kısa yoldan cennete götüren duaları okumayı bır dın gıbı benımsetıyoruz Ölülerimiz yasın isterken , Biz onlara peygamberımıze yazılmış naatları Okuyoruz . Neyse Konuşulacak Konular bunlar arkadaşlar Asosyal arkadaşlarımıza Allahtan Sabırlar dilerim...

Arzuhalım bende o cemaatin içindeyim hamd olsun kendımı bıldım bıleli..kişilerin hatalarını cemaaletlere tarıkatlara yansıtmayın..karıştırmışsın bazı şeyleri..bence daha fazla ileri gitme..aynı düşündeyiz piknik konusunda ama başka yerlere sapmışsın..

Üst Alt