Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bi_iznillah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
Takım
Trabzonspor
uhibbu:
Bi iznillah hanım
Burada hizmet edelim ama aman ha! yüz yüze gelmeyelim diye birşey olabilirmi?
Bizi itham etmeyi bırakın artık.
Düşüncenize katılmıyorum
Çizgisi kaymış insanlar değiliz biz !

Size yazdıklarımı iyi okumanızı öneririm...
o zaman neyi niçin yazdığımı iyi anlayacaksınız...
(ayrıca bay/bayan olduğum belli olmadan paylaşım yapmayı tercih edenlerden olduğumu hatırlatırım ve bana "Bi_iznillah hanım"şeklinde yazmazsanız sevinirim... )

bakın burada da anlamadığınızı gösteren yorumunuz...

uhibbu:
Biz iznillah kim soruyor Allah aşkına?
3 aydır gelenlerin yazılı olduğu konuyu görmemişlermi
Doğrusu adın bile geçmedi aramızda..

eğer yazdıklarımı sonuna kadar ,anlayarak okumuş olsaydınız o açıklamaların kimlere yapıldığınıda anlardınız...

bakın demişim ki

BİZİ SEVEN VE BİZİ TAKİP EDEN GÖNÜLDAŞLARIMIZA DUYURUDUR....
(merak etiğiniz kişiler bunlardır...)

!!foruma girdiğimde gördüm ki uhibbu şahsıma yazmıştır banada cevap hakkı doğmuştur bu cevap bu yüzden yazılmıştır!!

yoksa bu konuya ve buradaki diğer yorumlara cevap yazacak ne vaktim,nede uslubum uygun değildir...
ayrıca hiç kimsede muhatabım değildir...
insanlar tercihleri ile yaşarlar...
kendi tercihleri kendilerini ilgilendirir...
bizde yenidendogus.com u dini bir forum olarak tercih ettik...
vede paylaşımlarımıza devam edeceğiz...

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Da demin sanki biri icindekileri dökmüsdü buraya Allah Allah benmi yanildim acaba...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Ben sildim kimse kendini yargılamadan başkasını yargılamasın bu kimsenin haddi değil madem tebliğ yapmak istiyor adam akkılı yapsın iftira atarak değil ...

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Ben sildim kimse kendini yargılamadan başkasını yargılamasın bu kimsenin haddi değil madem tebliğ yapmak istiyor adam akkılı yapsın iftira atarak değil ...

evet ablam bende okudum sok oldum sanki sizinle ve görmüs gibi idaalardi bulunmus..Ayip yaf herkez bilmeden etmeden konusuyor..

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
İiy olmuş gönderdiği kim kimi yargılıyor ya ne biçim usluplar bunlar ya herkes buraya yorum yazarken oh bedava düşüncelerimi söylüyorum diye mi yazıyor.Yazdıklarınızı ya da yazacaklarınızı başta oturup düşünün acaba karşımda ki insanı kırarmıyım incitirmiyim diye. Burada ki yorumları sadece biz değil bizim dışımızda ki insanlar da okuyor ve eğerki dinimizi yeni tanıyan biri okursa vay halimize. Nasıl hesabı verilecek bu konuşmaların. Rabbim affetsin.

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
canım benım amacı belli onun sataşıp tartışma çıkarmak neyse Onur gelince icabına bakar ınsallah.. (:

Üst Alt