Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
şahsen MAXİMİLAN kardeşin yazısını çok beğendim konuyu dağıtmadan sade bi biçimde açıklamışve örneklerle süslemiş ellerine,yüreğine ve kalemine sağlık......diğer arkadaşlarda gayet güzel yazmışlar

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Yazıların hepsi çok güzel bir emeğin ürünü.Ben Maximillian kardeşimizin yazısını çok beğendim.

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı zeyno
Yazıların hepsi çok güzel bir emeğin ürünü.Ben Maximillian kardeşimizin yazısını çok beğendim.

bende acizane onu beğendim..ama diğerleride baya güzeldi..konuyu ele alış tarzı ve işleyişi maximillian kardeşimizin yazısını ön plana çıkardı...

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
AĞAÇ NE KADAR YUKSEK OLURSA OLSUN, YAPRAKLARI DÖKÜLÜR

Ağaç dünya yapraklar insanları temsil eder...

Biz bu ağacın dallarında filizlenerek büyürüz.Her yaprağın diğerinden farkı üstündeki çizgiler tıpkı ellerimizdeki parmak izleri gibi herbiri bir diğerinden farklı.. Üstümüzden mevsimler geçer , her güne yeni bir ışık doğar ve zaman durmadan akar. Yaprak olarak herkesin bir görevi kimi rüzgarın okşamasını sesiyle doruklara taşır, kimi güneşten aldığı ışıkla çevresine temiz hava...Herkesin bir misyonu var anlayacağınız....Kimi himayesindeki ni gölgelendirir yakıcı sıcaklıklarda, kimisi kendini feda edr bir diğer canlı için... Ve tabiki her yaprığın rengide var bu zaman tünelinde renkten renge girer...Son anı gelince vakti dolunca sararmış bir vaziyette kopar dalından sevdiklerinden, ışığından , su kaynağından herşeyinden toprakla bütünleşmek üzere savrulur....

İşte asıl mühim olan nedir bilir misiniz?_ Misyonunu tamamlayan kendisinden sonra geleceklere yol vermek için kopmasını bilmelidir o daldan.....O daldan er geç ayrılmak var eninde sonunda...

Dallarımız farklı da olsa gövdemiz bir toprağımız bir....Eninde sonunda sararıp kopacaksak bu dallardan neden bu ayrılık neden bu kavga neden bu ayrımcılık......
Gelin yaprakları'mızla bir olup zülmü sararan halimizle örtelim ....Hakka giden yolda hep birlikte bi arda olalım....

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Kutluyorum sizi geç oldu ama temiz oldu.Kısa ama çok anlamlı yazmışsınız. :alkis:

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Arkadaşlar ellerinize yüreklerinize sağlık.. Hepsi birbirinden güzel..

Ama benim de en çok beğendiğim parça Silaucan kardeşimizinki oldu..

Exelance abinin dediği gibi herkezin yorumu,tarzı farklı.. Bir konuya çok yönlü bakmamıza yardımcı oldu..

Yazan, okuyan Rabbim herkesten Razı olsun.. :)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
keremm kardes daha sure bitmedi değil mi bende göndereyim bi ara bitmediyse

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Ellerinize sağlık hepiniz çok güzel işlemişsiniz konuyu ileride biz de katılırız inşallah. :)

Üst Alt