"Tedbir bizden, takdir Allahtan" diyerek, öncelikle sanalda hangi sitede ve nasıl bir iletişim şeklinde olduğuma bağlıdır tanışma isteğim...
Grup toplantıları önceliğim olmakla birlikte; Yenidendoğuş Sitesinde bir ilki yaşayarak "İnsan" rumuzlu kardeşimle tanıştım ve çok memnun oldum Hamd olsun.
Ancak İstanbul'a yolum düştüğümde "İlminur" kardeşimle de bu ilki ikincileyeceğim kesin... Tabii Allahın izniyle.
Bundan önce de "Siyasi bir portal"da yazıştığımız arkadaşlarımızla tanışmıştık, yine grup toplantısında. Hala On'larla ailecek görüşürüz ve şu an içinde bulunduğumuz inşaat bitiminde Balıkesir'e, arkadaşlarımızı ziyarete gideceğim inşaallah.
Bu görüşme ve tanışma neticesinde; araya mesafe katıp, sınırlı görüşeceğimiz arkadaşlarımızda oldu. Yazışma ve tartışma devam, ancak görüşme ve ziyaret yok...
Burada önemli olan insanın öncelikle kendini tanımasıdır, diye düşünüyorum. Kararlarımızı sağlıklı verebiliyorsak sorun yok. Gerekli tedbir alındıktan sonra, olumsuzluk yaşanmaz, tatsız sonuçlara zemin hazırlanmaz diyorum.
Tabii bunlar benim şahsi düşüncelerim ve sadece beni bağlar. Farklı düşünenlere de saygım sonsuzdur.